52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Lolluki
    én holnap szeretnék elmenni :D
  • 7r1v1um
    Nekem működik a fedélzeti comp. az összes típusnál.
    A 450 ilométeres Frankfurt-Prága nem kicsit szépre sikeredett (már amikor nem esett az eső és láttam a tájat).
    Apropó időjárás: az alapjáték tartalmaz havas-téli időszakot? Dél-Németországot vagy Svájcot jobban el tudom képzelni úgy.
  • zsömi12
    Üdv mindenkinek. Megvéve az új Iveco-t azt tapasztaltam, hogy a műszerfalt csak távoli nézetben látom, nem tudom közelebb hozni, és az I betűre sem változik a kijelző. Ennél a típusnál ez a normális vagy más gondom van?
  • AudiQuattro
    Ki megy Szegedre ma kamionos talira?:D
  • jutiput
    Szia! 1.1-re javítsd fel, de ne legyél ideges, mert azzal sem fog sokat menni, várni kell, hogy a készítő " frank007" megcsinálja, hogy játszhatóbb legyen! Csak nyugi!! Üdv.
  • fiat126
    Nem patch-elt játék.
  • wollnerd #28346
    Akkor csak manuálisan tudod beállítani. Link
  • Frequency
    Fel patch-elt játékkal nem működik,csak 1.1-el.Frank dolgozik rajta...
  • fiat126
    Sziasztok!Egy kis segítség kéne.Tudom még csak próba verzió,de szeretném kipróbálni ezt amit a frank007 csinált pályát hungary_map_v0.8 ,de mikor a fuvart választanám midig kifagy a progi,de addig minden rendben van vele.Lehet ezen valahogy segíteni?Vagy inkább még várjak a végleges változatra.
  • 7r1v1um
    Nekem ezt írja, de lehet, hogy az összes 1.4-es újítást tartalmazza a lista:
  • Misito
    Jó reggelt hivatalosan kijött az 1.4.8 javítás sok mindent nem ír róla de talán hasznát vesszük :)
    "License plate system corrections
    Interior animation fixes
    Fixes to several tuning parts acting incorrectly
    Improvements in memory system for better stability under heavy load
    Traffic lights system fixes"
  • szgabe
    Oké Krisztián, akkor nézem a lejárati időt. De pontosan mit nézzek???
  • vajo
  • Rollerboy94
    fáradtan de haladósan

ááá inkább kiállok egy kicsit

• Boxer HUN
    És Frank, már dolgozik is gőzerővel...
  • Boxer HUN
    Gyere olvasni lehet, hogy itt a megoldás...
  • Boxer HUN
    Amúgy bármilyen óhaj, sóhaj, kérés vagy ötlet van, azt a RestaCar oldalán, a Fejlesztői műhely fórumban lehet egymásközt megosztani. (modderekre vonatkozik).
  • frank007
    Köszi szépen!!!
  • Boxer HUN
    Továbbítva.
  • frank007
    Boxer! Azt meg lehet vhogy csinálni, hogy az általam nem használt szektorokba ne töltse be az alap mapot? A szerkesztőben már sikerült megoldanom, de játék indításánál szerintem azt csinálja, ezért fagy le. Összegyúrja a kettőt! Ha meg lehetne csinálni, hogy a többi szektort üresen hagyja, akkor szerintem működne. Te jóban vagy a fejlesztőkkel, nem tudnád megkérdezni tőlük? Lécci,lécci!
  • jocking
    Most volt VGA cserém. Beszereztem egy Radeon HD7770-et, de a "renderelési százalék" fül továbbra sem állítható 125% fölé, pedig úgy tudom, hogy akár 400%-ig is fel lehetne nyomni.... Mi lehet ennek az oka? Magasabb százalékhoz dx10 kellene?
  • Boxer HUN
    .. hajrá.
  • Tikal #28330
    teljesen egyetértek, egy játékot csinálnának már meg végre normálisan és nem fél évente kiadni valami szart, most épp valami buszos szarral ámítják a népet...
  • krisztian1329
    A lejárati időt figyeld.
  • szgabe
    Gyerekek! Biztos, hogy van olyan első választható fuvar a Frankie mapján, amelyik 2 perc alatt teljesíthető??? Kb. 30-szor kezdtem új profilt, próbálkoztam gyorsrepüléssel is, akkor sikerült odaérnem 2 perc alatt, de akkor is kifagyott a következő fuvarnál. Ha valakinek sikerült kamionvásárlásig eljutnia, írja már meg, hogy miként. Eddig csak a legelső fuvarral tudtam kóricálni a pályán akármeddig (amíg a benzin tart), és már kipróbálnám saját vassal is, amit kedvemre festhetek.
    Előre is köszi a segítséget
  • Pelsodriver
    100 %-kal támogatlak, és 100 %-kal hiszem, hogy szorgalmadat, kitartásodat siker koronázza, és nagyon sokak kedvence lesz ez a map. Persze sokkal többre mennél, ha a gyári csapatból figyelne fel rád valaki és segítene, mert megérdemelnéd. Csak hát nem lehet könnyű elviselnie egy csehnek, hogy Magyarország az ETS 2 -ben szebb, részletesebb lesz, mint a Skoda hazája...
  • Boxer HUN
    Jó a béta, de csak a zárt. Jobban ellenőrizhető és kontrollálható.
    De talán csak most, ennél a javításnál terjesztették ki a publikumra is.
  • peta19901010
    Bocs ha hülyeségetkérdezek, deérdemes bétázni (most, hogynyílt lett) vagy érdemesebb megvárni a végleges kiforrott frissítést (ha ezekután lesz a eddigi értelemben vett firssítés)?
    Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül.
    És bocsesz még 1x ha hülyeeségetkérdeztem.
  • fs9pilot
    Erről beszélek.
  • Boxer HUN
    Az SCS Software-től mutasson bárki olyan játékot, ami ekkora támogatást és bizalmat élvezett a játékos közösség részéről. Folyamatosan fejlesztik, megállás nélkül. Aki nem tesztel nekik bétát, az inkább ne nyilatkozzon baromságokat, mert fogalma sem lehet arról a munkáról, ami folyik náluk.

...de mit is magyarázkodom!!!???
  • BBSTi
    Épp ezért vettem meg végül én is a játékot, hogy játszhassak a legújabb verzióval, hátha belekerülnek az általam felfedezett hiányosságok
  • frank007
    Köszi a bíztatást! A játék már 1.4.8-on van. Tehát, ha végre sikerül működésre bírnom, már ez alatt fog futni! Már szerintem közel vagyok a célhoz. Az én pályámat azért sokkal nehezebb felkonvertálni erre a patchre, mert én minden alap várost töröltem, és ezt eleinte nagyon nem szerette! Ha jól tudom a TSM mapban megmaradtak a régi városok...
  • Boxer HUN
    Frank védelmében,.. és neki elsősorban.

Így sem, és úgy sem játszanának a pályával, mert 1.4.1-től már nem támogatja azt a pálya formátumot. Jómagam, és még sokan itt a közösségből nem támogatjuk a warezt, és jelenleg úgy néz ki, hogy csak azzal lehet tolni, már akinek meg van az a patch. Az ép eszű játékosok a legfrissebbel játszanak. (ezért már előre látom, hogy menni fog az anyázás. Bocsáss meg érte anyám...). Szóval egy cseppet se bánkódj ha egyből nem sikerült. Segítséged lesz a közösségünkből, de akár a fejlesztőkkel is tudunk majd kontaktolni ennek érdekében.

Én is szívesen tolnám már, de folyamatosan kapjuk az SCS Software-től a béta csomagokat, tehát részemről és JohnBart részéről ez lehetetlen dolog lenne, hogy lefelé frissítsünk.

Biztos vagyok benne, hogy jó lesz a map amit készítesz.
  • frank007
    Ne rohanjunk annyira előre! Eddig az elkészült mapot kéne benyomni ez alá a "modder-barát" patch alá!
  • mrtcsapat
    vagy ki kapcsolod :) :D
    a légféket
  • BBSTi
    Hajrá Frank, én türelmes vagyok, várom a full Magyaroszág mapot tőled
  • frank007
    Most már rájöttem, hogy mi volt eddig a hiba, meg is oldottam! Ez a "okos"' patch összefűzte az én pályámat az alap térképpel, tehát pl. dunaföldvártól 200 m-re már kezdődött Innsbruck és minden területre, amit én még nem építettem be, betöltötta az alap map-et. Most meg a városválasztó térképről eltünt minden város . De mint mondtam, szeretem a kihívásokat!
  • BBSTi
    Kövezzetek meg, de én rozsola79-el értek többé-kevésbé egyet. Nem értem én sem az SCS-t, itt az 1.4.8-as Euro Truck Simulator, most már egész jól játszható, én is megvásároltam, 32 éves fejjel is leülök félórára majomkodni vele, ERRE egy csomó olyan dolog hiányzik belőle, ami egy másik SCS termékben alap... Például forgózsámolyos és tandem szerelvények, vagy az említett, egy cégnél alkalmazottként való kezdésű játékmenet.... Illetve a kiegészítők teljes hiánya, a közkedvelt videómegosztó oldalon van egy csomó holland, illetve más országok kamionos találkozóinak felvétele, bakker a sok bisz-basztól nem is látszik a kamion Onnan lehetne ihletet meríteni, nem kiadni German, Scania, meg Extreme Trucker aljátékokat. Csináljanak egy rendes ETS-t, ami ezeket a játékokat és ötleteket ötvözi és akkor nem sajnálok érte 7-8, de akár 10 ezer jó magyar forintot sem.... Biztos vagyok benne, hogy a mostanság elég gáz NFS játékokat magasan verné, ami 10 ropi felett van, ugyebár...
  • fs9pilot
    Nem fogom hagyni magam elhiheted. Ne alkosson rólam véleményt egy nyomi. Az ilyeneket kellene kiszűrni, és nem lenne gond. Ennyi.
  • Feró Flex
    Mi van mostanában....