52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • mzsolti21
    620 lóval menne is :)
  • SimaSuna #31523
    az a tábla azt jelzi, hogy ebben a kereszteződésben a burnout szabad :)
  • mzsolti21
    Sziasztok. Nem tudjátok hogy hol lehet angol nyelven írni a TSM map készítőinek a térképpel kapcsolatos hibákkal?
    pölö érdekes ez a körforgalom Görögországban
  • AXmen
    RED2, Photoshop
  • Bohusek
    Üdv mindenki,

Ma felkerült a gépemre az 1.5.x verzió és a Going East DLC. Még nem jutottam el Mo-ra, de épp leszállítottam
    egy rakományt Brno-ba, szóval a következő fuvar már Budapest vagy Debrecen lesz. Kíváncsi vagyok.

Viszont tapasztaltam egy érdekes jelenséget, amit eddig nem. A jobb ablaktörlő lapát kívülről nézve teljesen normális mind álló, mind mozgó helyzetben, belül viszont csak a fém csonkja van meg, a gumi rész hiányzik - illetve a fémcsonk vége egy vékony szállal össze van kötve az ablak aljához, de ez mindegy. A pobléma, hogy nem töröl, ami esőben zavaró. Valaki találkozott már ilyennel? Ja, Volvóm van, nem Majestic, amelynél volt valami ablaktörlő probléma egy korábbi verziónál. Ha tud valaki, kérem segítsen. Kösz.

Megjegyzés: Nem tudom, hogy a Going East verziófrissítése során miért jó, hogy a műszerfalon a zöld irányjelző és a kék reflektor visszajelző lámpa - és ikon - mind piros négyzet lett. Mondjuk ez nem érdekes igazán. Meg lehet szokni.

Jó Utat!
  • gyury1983
    A telepítő volt Angol. A játék magyar.
  • Szabi #31518
    aha, szóval warez
  • Skypack
    Kár, pedig jó kis cucc volt :D
  • Szabi #31515
    melyik játékverzió ?
  • gyury1983
    Helló.

Érdeklődnék,hogy angol nyelvű a játékom és sajnos nincs benne magyar nyelv, hogyan tudnám magyarósítani?
  • Szabi #31513
    már nekem sincs meg :D
  • Skypack
    A szabi féle valódi módot fizikai mód nélkül valaki betudja linkelni ?
    Előre is köszi!
  • hotwheels
  • Gázfröccs
    Sziasztok! Pár kép tőlem is!
  • Hungarykum
    A színjavítás PS vagy Mod?
    Ha mod, akkor a nevét megadod?
  • botto0604
  • SirCaesar
    Ja és a belső :)

• SirCaesar

• AXmen
  • Cb Főnök

• SirCaesar
    Milyen interiort? Semmilyen másik mod nincs aktiválva csak a TSM.
  • siplace2
    Keress hozzá valamilyen interiort,nekem müködik.És a többi logó modot ne hagyd bent!
  • SirCaesar
    Letöltöttem a TSM 4x mappot és direkt új profilnál aktiváltam, hogy modokal ne keljen szórakoznom, de hiába aktiváltam, nem dob ki a játék, de megnézem a mappot és nincs több város meg ország :/ Ötletek?
  • hotwheels
  • koj
    Sziasztok! Van olyan mod ami kicsit javítja az FPS-t, meg a grafikát? Nekem Phenom II X4, 4 GB RAM, és ATI HD 5670-em van és közepesen is eléggé akad.
  • peta19901010
    Üdvözlök mindenkit.

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Frank mapjának mikori a legújabb verziója, mert nekem egy július végi verzió van és nem tudom, hogy az-e a legújabb verzió. Ha nem az a lgújabb verzió tudnátok a legfrissebbhez egy letöltö linket adni?

Segítségeteket és válaaszotokat előre is köszönöm.
  • ikarus44
    Sziasztok!
    Van egy hatalmas problémám.

letöltöttem az 1.5.1-es verziót, de a kamionomat folyton milka lilára átszínezi. van aki tud segíteni, mert nem igen szeretnék az 1.3-ra visszatérni.
  • Ördögpalanta62
    örülök neki,hogy segíthettem SZÍVESEN máskor is
  • kisfüsi
    Végre találtam jó hűtős és ponyvás pótkocsit :)
  • SirCaesar
    Én most próbáltam ki frank mapját egy új profilon, és szeretnék gratulálni neki mert szép és igényes munka, nekem nagyon tetszik. Csak olyan kérdésem lenne, hogy ugye új profilnál előről kell kezdeni mindent, de valahogy lakott területen a kamionnal nem tudok 50-nél többel menni, de lakott területen kívűl meg jóval gyorsabban is. Ez az 50-es korált addíg van míg nem lesz saját kamionom, vagy utánna se fogok tudni többel menni?
  • Robertoo21
    576k fehérváron már tegnap megkapta!
  • jocking
    Thx, ez tényleg működik, de sajna ez sem tökéletes, mert az alap belsőnek is a piros bőrözött kormány van berakva.
  • sure
    Szerintem meg ezt nevezik a changelogban "Polished automatic gearbox logic"-nak, vagyis csiszoltak az automata váltó működésén valamit. Én is észrevettem a jelenséget (Real automaticon játszom). motorfék használata után.
  • gomze
    De lehet, ugyanis én is egy bevásárló központon belül egy 576-ban vettem ma reggel készpénzért. És ugyanúgy meg van a polcokon a teljes verzió a DLC- vel együtt, vagy csak a dlc külön.
  • gordon 24
    Ezzel én is kínlódtam eleget:-)

A megoldás a következő, nem elég letölteni a TSM 4 1.01 et vagy mit, hanem kellenek az előzmények is. Ami a TSM 4x névre hallgat. Tehát szedd le a TSM 4x-et majd a Tsem 4 1.01 et. Rakd először be a 4x-et majd a 1.01-el írd felül. Aktiváld és már is készen vagy.

Szabi!!

Az avib map, szerinted menni fog tsm 4-el együtt?
  • siplace2
    jocking:Nekem ez müködik 1. 5.2 patc-el és a DLC-vel is,próbáld ki:) http://sharemods.com/yhf4e6y3ckpq/truck__real_emblem_trucks.zip.html
  • ToMM23
    Én a "Project Realism" ot használom apróbb toldásokkal, ez magába foglalja a fizikát is. Teljesen jó az uj updattel is.
  • fagy53
    Közben kiderítettem, hogy a beragadó gázpedált egy mod: zzz_realistic physics 1.9.1 okozza, ez nem teljesen működik együtt az új patch-csel...
  • ToMM23
    Gázpedállal sosem volt gondom, Nálam meg azon hang hiánya az egyedi hiba :)
  • fagy53
    Hallatszik...viszont gyakran beragad a gázpedál, ami váltásra vagy esetenként fékezésre visszaáll, lehet, hogy ez egyedi hiba, de az 1.52 óta vettem észre.