52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Krisz1117 #34375 Aztakurva :D Most csak emiatt elmegyek arra, ez nagyon durva :D :D :D
Egy pontonhíd ehhez képest kutya f.sza :D :D -
mzsolti21 #34374 TSM, úgy tudom csak abban van Spanyolország. -
mk452001 #34373 Jól néz ki..ez melyik pálya?
...bár van egy sanda gyanúm -
mzsolti21 #34372 Jártatok már azon az úton ami Zaragoza és Valladolid közt van?
Miért kell egy ilyen jó mapot egy ekkora ökörséggel el...szni?
-
fs9pilot #34371 Hoztam pár képecskét, ezzel egyidejűleg jó éjt! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mk452001 #34370 Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy 1.8.2.3-n valaki próbálta már valamelyik truckers map-ot?
Mert én többet is próbáltam és a következők jöttek össze...
1. elkezdi tölteni a pályát, majd a vége felé lefagy (a háttérzene tovább megy)
2. elkezdi tölteni a pályát, majd a vége felé kidob az asztalra hibajelentéssel
3. nem tölti be a pályát, helyette mentett állást akar betölteni, ami nincs.
Remélem valaki tud segíteni egy esetleges megoldással...
Előre köszönöm a segítséget. -
mk452001 #34369 annyira már nem, a restacar fórumán folyamatosan közöljük a talált bibiket, ő meg amilyen gyorsan csak tudja, javítja őket....én már megjelenés óta nyúzom az újat, de eddig nem találkoztam falakkal, meg bukkanókkal -
helló frank új frissítésébe vannak még hibák? -
BhityHD #34367 Tapsifüles a magyar mapon:
-
-
-
Mandoki72 #34364 Én gombbal nyomom úgyhogy passz. -
krisztian1329 #34363 Nekem is fut ezzel a verzióval de kormány érzékenységet mikor állítom lefagy.Ez miért van? -
Mandoki72 #34362 A frank007 0.9 mappába legalább a budapesti kamionkereskedések rendes épületet kaptak 
-
elméletileg holnap indul a steam sale :) -
vasi Zoli #34360 Már csak a DLC-t kell fincsin árazni
-
Mandoki72 #34359 Hali. Nekem 1.8.2.5 alatt fut problémamentesen. -
krisztian1329 #34358 Frank új mapja hanyas patch-el működik jól?
Tudom hogy elvileg 1.4.8-as nekem azzal nem működik. -
fs9pilot #34357 Az a HDR (Nagy dinamikatartomány), attól van az hogy minden fényforrásnak látszik az "aurája". :D Ez különösen a régi Volvo FH központi kijelzőjére igaz, ott bűn ronda HDR-el. Nyugodtan le lehet amúgy kapcsolni a HDR-t, szinte semmit nem veszítesz vele. Én már régóta nem használom, mert nem túl élethű. :) -
Krisz1117 #34356 Nekem laptopba szintén i3as processor van, 3110M-es, videókártya meg Nvidia GeForce 710m, 2gb.
Megszoktam h a régi gépem ennél is gyengébb és itt is minimumon hagytam minden beállítást, de úgy tűnik ez bír egy kis grafikai változtatást..
-
Igen, az valami HDR effekt (tán bloom a szép magyar megfelelője)
Én aszittem, az mindenkinél alap, hogy a grafikát addig húzza az ember, amíg a gépe bírja...nekem nem egy erőművem van (Core i3 + NVGT650ti Boost), 100% renderelési százalék mellett kimaxolva lehet csapatni, extrém esetben esik le 25-30 közé az FPS (nagy város+nagy forgalom+eső+akármi) -
Krisz1117 #34354 Na, kicsit variáltam a grafikai beállításokkal, most szebb sokkal, bár kicsit furcsa, úgy néz ki, mintha minden foszforeszkálna :D :D -
alapjáték 6.19 usd, 6.24 usd -
Krisz1117 #34352 Igen, erre már én is gondoltam, ezért csináltam pár képet, de ezek alapján látszik, hogy gyakorlatilag semmilyen hátsó világítás nincs egyes járműveken.. :S
Van bent nekem egy mod, realistic light, vagy valami hasonló a neve, ettől az első lámpák erősebbek, lehet, hogy a hátsók meg ettől lettek halványabbak, mert régebben ennyire nem voltak láthatatlanok a hátsó lámpák..
Kiveszem ezt a modot, aztán megyek egy pár órát este, hátha lesz valami változás..
A táv. fsz-es dologhoz, hát igen néha én is leszarom az egészet, aztán nappali világosságot varázsolok az egész környékre, de ez már nem olyan izgalmas.. :D -
#34351 Ha valakit érdekel, 6 dollárért be lehet szerezni a játékot. (Humble Bundle Store) -
Én azt gyanítom, a túl halovány lámpafényt részben az is okozhatja nálad, hogy - a screesnhotjaid alapján - kénytelen vagy viszonylag alacsony grafikai beállításokkal, HDR nélkül játszani. Én nemigen tapasztalok ennyire kivilágitatlan járművet éjszaka. Meg hát az 1-es screenshoton 125-tel mész...ilyen sebességnél éjszaka én csak reflektorral mennék (a játékban természetesen) -
" Távolsági fényszóróval meg csak nem mehetek folyamatosan az autópályán.."
Dehogynem, ez csak egy játék ;) -
Van még munka vele bőven, de a legjobbat akarom kihozni belőle.. 
Srácok:
-
Vegyél hozzá más alvázat.. -
Krisz1117 #34346 Hát igen, ezaz.. :D
Próbáltam villogni neki, hogy "menjél már te köcsög", de nem vette a lapot.. De ezek még a kisebb gond, valahogy kimanőverezek az útra, szerintem, legalább is nekem nagyobb problémát a lámpák gyenge fénye, ill hiánya okozza, ez balesetveszély szempontjából ugye sokkal rosszabb, mert ha a kereszteződéses dolgot nézzük, akkor ott mindenki lassan megy szinte, ott nincs nagy baj, de itt éjszakai vezetéskor egy rosszul, vagy sehogy sem kivilágított jármű kész életveszély.. Az egy dolog, hogy ez egy játék, de nem mentem el 5 percenként a játékot, így ha beleszaladok egy ilyenbe, keletkezik több 10 millió Ft-os kár, lehet, hogy azt az összeget másra költeném, nem pedig javítgatásra, amit a hülye világítás okozott.. Távolsági fényszóróval meg csak nem mehetek folyamatosan az autópályán.. -
Én ezzel pl igy vagyok,állandó éjszakában dolgozom 1 éjszaka lenyomok 600 km,reggel haza alvás 2 ig és ets :) ennyi..
-
Mandoki72 #34344 Megint két téli kép.
A mercihez nem jó a Kögel hűtős félpótkocsi mert előre nyomja a fülkét !
-
Mandoki72 #34343 Eddig is tudtuk, hogy vannak akik b...... a világra. 
-
kisfüsi #34342 Jó estét! Haladunk Tatabányára :) -
Axtros #34341 Az azért elég hülyeség az AI-től, hogy olyan helyen is megáll és elenged, ahol egyáltalán nem kellene - sőt szabadna neki elengednie. Például amikor én egy másodrendű útról egy főútra akarok kanyarodni, ahol ráadásul nekem STOP tábla is van, akkor azért ne legyen már annyira kedves és ne akarjon kiengedni. Mert ez az Ő számára - a valóságban - igen balesetveszélyes, mivel a mögötte lévő simán belerohanhat. Vagy a belső sávban lévők már nem akarják megadni, te meg kimész. Ez azért eléggé irrealisztikus.
Egyébként ha nem indexelsz ki és nem állsz rá a sávjára, akkor nem fog kiengedni, mivel az AI az indexelésedből tudja, hogy te most valójában ki akarsz kanyarodni. Ha nem indexelsz, akkor csak - a legtöbb esetben - lelassít, de nem áll meg. -
Ez nagyon zsír, megérte a 3 próbálkozást
-
waander #34339 Szóval próbáltam beszúrni ezt a nyamvadt képet, de nem nem sikerült :(
Akit érdekel annak itt van:
http://www.kepmegoszto.com/201312181803/f-52b1d56038199-ljubljana.jpg -
waander #34338 Csendélet Ljubljanában :P
-
Bala24 #34337 Sziasztok! Van valakinek olyan modja ambe messzebről lehet látni az ai világítást? -
Ejha, vannak itt olyanok, akik élőben fuvaroznak, aztán este vagy X nap után, fuvarból hazaérve még ETS2-znek kicsit? Vagy esetleg nyugalmazott/pályát váltott kamionsofőrök? Bár igaz, a Lock On-t is nyomták anno valódi kecsói MiG-29-es pilóták...
Nekem csak "úrvezetőim" van, soha nem vezettem 9 személyes mikrobusznál nagyobb járművet, de magát a vezetés-élményt szerintem jól, kellemesen adja vissza ez a szim. És van benn elég bizgentyű meg funkció, amiket ismerni és használni is tudni kell, de nincs is túlbonyolítva. Frank magyar mapje különösen realisztikus szerintem, nem csak a részletes grafikai kidolgozottság miatt, hanem az idő múlása és a távolságok is sokkal realisztikusabbak. Igaz, fuvart így az elején (3-as szint) nagyon kell kajtatni, a max. 5 perces lejárati idős fuvarokat elcsípni türelem és szerencse kell, remélem azért ez változik, ahogy minél többet felfedezek a mapból.
Alapvetően azért nem _annyira_ rossz az AI, mint sok más játékban (dehát ugye ritkán vigasztalja az embert, hogy a híg f0s tetején úszik a kemény sz@r ), az agyatlan előzéseik, aztán meg megtorpanás tud kellemetlen meglepetéseket okozni. Az alap AI kicsit irrealisztikusan gyorsul és fékez, ezen sikerült valamennyit javítanom valami "Scanreg Realistic AI mod" letöltésével és beiktatásával (ez mellesleg egy rakás új kocsit, meg tuningolt kamionokat is betesz). Az agyatlan előzések tulajdonképpen szintén jellemzőek a valódi életre is.