52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Áki18
    Köszi! :)
  • Szabi #34414
    Gold Edition Steam Gift (Régiófüggetlen)
  • Áki18
    Sziasztok!
    http://mo-keys.com/hu/euro-truck-simulator-2-steam-cd-kulcs.html?filter_name=euro%20truck
    Innen melyik változatot érdemes megvásárolni?
  • jakugerik
    sziasztok
    honnan szedtek le modokat ? meg hogy rakjátok be ? láttam hogy nektek vannak "egyedi" festésetek és madaras tescot is láttam valakinél.
    jah és milyen modokat ajánlotok ?
  • BhityHD
    Köszi! Újabb hülye kérdés: Ki jön még ma? Vagy mikor?
  • Szabi #34410
    az új verziós magyar map-ba lesz :)
  • BhityHD
    Nagyon frankó! Honnan lehet letáólteni? [
  • SimaSuna #34408
    - kátyú? útépítés?...
    - mondjuk jó lenne, ha nem csak dinnyét árulna...tél mod miatt erősen kétlem a téli dinnye szezont...
    - ne csak a telephely, hanem a városok utcái..lásd Lidl beparkolás...
    - kell a baleset, látványosság...érdekesség.
    -a rendőr meg úgy értettem, hogy pl mobil mérés.."kpm" ellenőrzés...
    - útszéli "lányok"
    - jó lenne egy olyan telephely (mondjuk nekem a ZoCi Racing miatt , ami egy kisebb épület, mint az első garázs, csak ne lenne összefestve, le lenne betonozva..ai autók nélkül, amit pl egy DDS átfestésével simán lehetne a ZoCi Racing telephelye és műhelye...szervízzel.
    Mondjuk ezért én akár fizetnék is egy jelképes összeget...ezzel támogatva a térkép készítést.)
  • Szabi #34407

így jaó? :D
  • kisfüsi
    Hali. A javított verziót hol találom? :)
  • BhityHD
    Á, az nagyon jó lesz! Köszi!
  • Kamionos Dévid
    Ez így van, nem nagyon kedvelem az Al forgalmat!

Meg még van egy ami nálam szokott lenni, lehet nálad is csak nem írtad le!

ELSŐ:Kétszemélyes úton (közúton) elkezd előzni az egyik autó/busz és én is ott vagyok mögötte mer ésn is akarok előzni erre lefékez és vissza megy a rendes sávba amerre kell menni, pedig sík egyenes az út és nem jött semmi előröl :( Erre lefékez is vissza megy a saját sávba én meg belerongyolok amikor lefékez és ki a bűnös? Nekem jön a csekk hogy balesetet okoztál! Hát elmehetnek a p......!

MÁSODIK:Ami nálad van a fizetős kapu, azt se bírom amikor ott állnak és néznek ki a hülye fejükből!

Köszönöm a megértést!

És köszönöm a rovatot! Nálam is szokott ilyen lenni, de azért jó volt!
  • Krisz1117
    Krisz hiba-összefoglaló rovatja következik:

Áááá

Amióta vannak buszok, ill nagyobb kamionok, pótok a játékban (részben modok miatt) folyamatosan veszélyérzetem van a kereszteződésekben.
    Ma is, és már régebben is volt pár alkalommal, hogy nekem piros van, kanyarodik egy AI busz/kamion és nekem jön.. Hát kösz, b...

Következő, amit bírok, hogyha megyek egy autó után, bekanyarodunk mindketten egy utcába és a kanyar közepén befékez..
    Hasonló a szereposztás, amikor autópályán egyel kevesebb sávra szűkül a szakasz, vagy fizetőkapu után amikor 5-6 kapuból egyszerre jönnek ki az autók.. Kijön elém, mondván lassan gyorsulok, oké, gyere gyere, de akkor is befékez, mert épp észreveszi, hogy ja, van más is az úton rajta kívül, de persze akkor már javában az én sávomba van és ott áll és vár valamire...

A harmadik, hogy minek van 30-as sebességkorlátozás egy olyan szakaszon, ahol akár 10 perc múlva F1-es futamot lehetne rendezni, mert nyílegyenes szakasz van, sehol semmi építkezés, stb.. Aztán jön egy 50es tábla, ahol az AI-k érdekes módon sokkal többel mennek, régen párszor már megbüntettek emiatt, hogy oké, sebességkorlátozás, felvettem az AI-k sebességét, és Büntetést kaptál! Kösz, ennyit az egyenjogúságról. Aztán röviddel az 50es tábla után jön egy 110es, hátha vannak hiperhajtóművek a kamion hátulján..

Krisz hiba-összefoglaló rovatát olvastátok.
  • Szabi #34402
    a falakat és minden egyéb hibát jelentgetni kell és majd javítgatja, ahogy az megtörtént eddig is :)

- Kaarfor és Sellplan parkolók eddig is voltak, magamnak már régesrég átcímkéztem, de akár átküldhetem neki és akkor bekerülhet az új verzióba is :D
    - tele van büfékkel az új térképverzió
    - szűkebbek a telephelyek is
    - így is csinál elég balesetet az ai :DD
    - végre egy jó ötlet is
    - a bokorba elbújva mérnek..
  • SimaSuna #34401
    azt tudjuk esetleg, hogy a láthatatlan falakat milyen oknál fogva lehetnek?
    ezek javításra kerülnek-e esetleg?

Továbbá egy kis magyaros hangulatot ha volna lehetőség még betenni...

- Tesco / Auchan parkolók
    - Büfék
    - kis / szűk telephelyek
    - balesetek
    - jó lenne 1-1 nagyobb városba kiírni (a merre van pl Scania, MAN kereskedő)
    - út szélén esetleg rendőr.

de csak példa, amúgy RESPECT érte! :)
  • kisfüsi
  • kisfüsi
    Ideiglenes gépes :) (hungary mappra pont jó :P )
  • Szabi #34398
  • frank007
    Még ma kiadok egy frissítést, ami (remélhetőleg) megnöveli a fuvarok lejárati idejét, tehát már oda lehet majd érni időben! És a térképet is a helyére tettem! (eddig, ha rázoomoltatok, el volt csúszva!)
  • frank007
    Szia! Fogalmam sincs, milyen bugokról beszélsz! Már kiadtam egy javított verzót tegnapelött, töltsed le! A láthatatlan falakat javítottam ( egy még tényleg maradt Fehérváron, majd javítom) , gödrökről nem tudok, ahol vége a járdáknak, ott tényleg be lehet látni az útelem alá, de azt majd valamikor javítom)! A nem lezárt területeket sem tudom értelmezni: nem fogok minden mellékutat, utcát lezárni, még ha nem is vezetnek sekova. Ezeket csak azért raktam be, mert a valóságban is ott vannak és hogy forgalmat generáljanak! A GPS biztos nem vezet téged arra! És igen, a napokban kezdem a pálya bővítését!
  • BhityHD
    Ez még csak béta, 1.0-ban javítva lesz!
  • Kamionos Dévid
    Természetes van ilyen mod, azt nem tudom hogy mi is vihetünk-e ilyeneket mer újat kellett kezdenem de nekem benne van és az Al forgalom-ba vannak ilyenek! Én még nem vittem ilyeneket mert 7-es szintű vagyok mer újat kellett kezdenem mer bedöglött a gép :( Na mindegy van ilyen mod és jó is, de azt ne kérdezd hogy mi is vihetünk-e ilyeneket!
    Remélem tudtam valamiben segíteni, ha nem is sokban! :D
  • Kamionos Dévid
    Jó napot!
    Akinek van facebookja az nyugodtan jöhet az oldalra! :D
    https://www.facebook.com/groups/360151947455289/

Várom a jelentkezőket!!!
  • Mandoki72
    Hali.Ha már a hibáknál tartunk Székesfehérváron a stokes céghez (nekem ami a képen látszik másik mod van benne) az előző és a mostani térképen se lehet se bemenni, se kijönnni a oda vezető úton. Csak más megoldással.
  • LiTTLee
    Üdv mindenkinek,
    Nem tudom,kérdezték-e már előttem,de megkérdem én is.
    http://www.youtube.com/watch?v=DYhoNy0wJwU

Ami a videóban található kamera módot,hogy lehet szerkeszteni vagyis mit kell szerkeszteni,hogy hasonló kameraképet kapjak?
    Az interior kamerájának szerkesztésére gondolok.
  • kukubenko66
    Lenne egy kérdésem.

Van egy ilyen mod:
    railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_eng

http://ets2.lt/en/railway-cargo-pack-v1-1/

Ez a leírás van hozzá:
    Pack adds in game 30 railway cargos.
    All standalone.
    Works on Default map + DLC, TSM Map 4.1.2a, Scandinavia Map 1.01
    Tested on 1.8.2.5

2db scs fájlból áll:
    railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_eng.scs
    railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_traffic.scs

Mit jelent a traffic ? Csak az AI-nál látok majd ilyen trailereket ?
    És mit takar az "All standalone" ?

Köszi előre is a segítséget
  • mk452001
    Megjegyzem nem is bővül...perpill javítgatja Frank a mapot, a használók jelentései alapján
  • Axtros
    Nekem meg épp Frank map-jával van bajom, az hogy nagyon bugos. Persze nekem is tettszik, és ötletes is, de szerintem egy jó ideig nem a bővítésén kellene dolgozni, hanem a már meglévő részek javításán.
    Sok helyen nem illeszkednek rendesen a pályaelemek, átlátszó textúrák, nem lezárt területek, vagy éppen láthatatlan falak és gödrök, stb.
    Szép terv, hogy egész Magyarország le legyen modellezve, de inkább legyen kevesebb a bejárható út, csak ne legyen bugos.
  • Axtros
    Ez a Scania Truck Driver Simulatorból van, ha jól emlékszem. Azért van a TSM-mapben, mert valójában a fejlesztői készletben benne van ez az "útelem" is. Persze valóban nem élethű, de akármennyire is nehéz, átlehet rajta menni, úgy, hogy nem sérüljön a rakomány és a kocsi.
  • koj
    Ja nem választottam ki a hungary.mbd-t, de nem is tudtam, mert a szerkesztésben lehet már választani. Szóval új játékot kell kezdeni?
  • Misuka963
    Igaz,mert pont Spanyolországban nem nagyon mensz te ilyen állaputú utnak nevezett valamin :D
    Még a ruszkiknál sincs ilyen állapotú "felület" ;)
  • fs9pilot
    Nálam többnyire EZ IS az oka hogy nem használok más mapokat. Frank mapja természetesen más. De épp az ilyen gagyi, igénytelen dolgokkal rontják el az egész map hangulatát. Szerintem vagy összeteszek egy mapot, ami kizárólag NORMÁLISAN és ÉSSZERŰEN van felépítve, vagy akkor hagyom az egészet, de nem a szerkesztőben élem ki a gyerekkoromban felhalmozódott stresszt.
  • hotwheels
  • Krisz1117
    Atya ég :D :D De ha már ilyen "nehezítőt" betesz valaki a map-ba, akkor már valami életszerű dolgot rakna oda, mondjuk, hogy földúton kell kerülni mert beszakadt a burkolat, vagy valami.. De ez a tákolmány olyan, mintha egy kisgyerek pár fadarabot összeszegelt volna és azért állnak ilyen össze vissza ezek a "darabok".
  • metaxx
    Én is csak azért mert valami 17%-ot sebződtem. :D Gondoltam minden mindegy alapon... De lazán átment a vizen, mint ha beton lenne. :D
  • metaxx
    Hibátlanul meg. A hungary.mbd-t kiválasztod ugye?
  • mzsolti21
    A francba, azt nem próbáltam, én körbe mentem Madrid fele :)
  • koj
    Sziasztok! 1.8.2.5-ös verziónál másnak se megy a a magyar map? Amikor kezdené betölteni hibát észlel és leáll...
  • metaxx
    Én is beszoptam, lehetetlen átmenni rajta, mindig lecsúszol. Az se túl igényes, hogy az AI nem ezen megy hanem a rendes úton. De az egész nem gond, mert ki lehet kerülni, és a folyó, ami miatt ez ott van, simán járható. Még csak meg se süllyed a vas. :D
  • mzsolti21
    Zaragoza-hoz van közel. Még meg is ijedtem hogy mifasz van az úton, satuztam és elrántottam a kormányt. Háromszor próbáltam átmenni de nem sikerült,mehettem körbe. Ha egy kerék lecsúszik ott maradsz!