52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
metaxx #34718 Érdekes, hogy Windows alatt nem működik a gamepad force feedback, hiába van kipipálva, linux alatt viszont nagyon komolyan rezegtet. Egy-gy bukkanó, komoly élményszámba megy. Igaz, kicsit áldozni kellett a grafikán, de attól még nézhető így is.
-
motown #34716 nekem is az eredeti van meg.Van most rajta valami online.
Kemeny 5£ volt
-
motown #34715 Új profilt hozzal letre,es akkor jo lesz.Nekem is itt segitettek -
Bocsi, a másodikat tényleg nem láttam. :/ (pw: ferrari) -
FlyLuna #34710 Az mitől van, hogy .exe hibával kilép a játék mikor eredeti és csak egy trailer pack van bent mint mod és az is 1.8.2.5ös patchre van optimalizálva? -
Medwyn #34709 Üdv mindenkinek,
ezer éve nem jártam a kamionos fórumok közelében (a 18WOS sorozatot a Haulin-ig toltam, ott megálltam vagy 6 évre), de tegnap a Steam-en belefutottam az ETS2 Gold-ba és azóta nem tudok kiszállni a fülkéből megint :)
A fejlődés valami óriási, érdemes néha egy 5-6 éves szünetet beiktatni, azalatt kellemes dolgok történnek... A multiplayer még mindig nagyon hiányzik, egy jófajta "együtt gurulunk / együtt építünk céget"-típusú betét (nem is értem, miért nem csinálták meg az SCS-nél még ezt, gondolom, mindenki hagosan követeli), de összességében gyönyörű és élvezetes az egész. Most kaparhatom elő a kamionos sapkámat a láda fenekéről... :P
Szóval körülnéztem gyorsan, mit és hogyan érdemes hozzá feltenni a modok közül, de ebben kérnék némi segítséget a tapasztaltaktól. A magyar map 0.9-et most próbáltam ki, az állam leesett, elképesztő munka! Nem tudom, kik csinálják, de abba ne hagyják!
Szerencsés vagyok, mert az elmúlt két magyarországi lakhelyem közt szinte háztól-házig tudtam menni, az egész út ultrarealisztikus, az épületek nagyon a helyükön vannak, még a sávok is pont ott és akkor válnak szét/futnak össze. Szóval le a kalappal, és sok sikert a továbbiakhoz (látom, egy teljes Mo azért nagy projekt!)
Örülök tehát, jó megint kamionban (is) ülni.
-
vajo #34700 Szerintem pedig nem kéne "bele integrálni" semmit! -
Jó kép lett
-
highdanger #34696 http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-4-5-2/ -
Kamionos Dévid #34695 Hali!
Valaki nem tud valami jó térképet a Magyar mapon kivűl! :D
Patchem : 1.8.2.3
Előre is köszönöm Mindenkinek! :DD
Üdv
Kamionos Dévid -
Kamionos Dévid #34694 Am tiszta élethű, gratula!
-
Kamionos Dévid #34693 Merre felé jártál? :DD -
AXmen #34692 Olasz túra! 
-
siplace2 #34691 Ezt én is észre vettem sajna,de az okára még nem jöttem rá.Próbáltam már a régebbi(4.1.2) TSM mappot vissza rakni,de nem az a megoldás,igy visszaraktam a 4.5.2-t. Hála istennek nem sűrűen fagy le. -
fs9pilot #34689 Amúgy nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy a legújabb patchel viszonylag random időközönként megfagy a játék? Feladatkezelővel kell bezárnom. Az előző javításoknál nem volt ilyen gondom, és modok nélkül is ugyanazt csinálja. Múltkor például egy városban fagyott le, amikor épp fordultam volna a lámpánál. Annyira nem zavaró úgymond, mert ritkán csinálja. De mégis furcsa hogy az előző foltokkal nem volt ilyen gondom. -
Tsaba01 #34687 köszönöm :) -
peti178 #34684 Pöpec kis gépezet. 
-
Tsaba01 #34683
-
Mandoki72 #34682 Nagyon szépen köszönöm.
-
highdanger #34679 Ebben a két szóban is hibát ejtettél te kis 9 éves :D -
xmute #34677 Valóban az! 
Scania R2008 - MF Cargo Skin
Password: ferrari -
-
BhityHD #34673 Utánaolvastam:
Lehet, hogy most hülyeséget írok(mert én nem próbáltam még ki), de az ets2.lt -ről a srácok azt írták, hogy a jelszó: ferrari -
Mandoki72 #34672 Hali.Ok csak nézd vissza a történetet.
Te bedobtál egy MF cargo képet ami szerintem ugyanaz mint amit le lehet tölteni,
és rájöttél a jelszóra. #34616 amit akartam kérni.
utánna én megkérdeztem #34621 de szerintem, kértem?
Aztán te megint dobtál egy képet #34626
Ezután írtam azt #34650 hogy elhúztad a mézesmadzagot mivel megint beraktál
még egy hasonló képet, reagálás nélkül.
Retoucher től is akartam már kérni de ő írta hogy privát, amit ő csinált, mert sehol máshol nem láttam,és tudomásul vettem.
de ez egy letöltő oldalon volt felrakva.
De nem kérem, ha szivességből adsz róla linket amivel működik megköszönöm. -
BhityHD #34671 Lenne egy kérdésem, Vajo: mikorra várható a R3D Ultimate? -
Stewen1967 #34670 Csináltam 2 motort váltóval együtt és mind a 2-nek 300 körül van vége és 20.000 Lóerősek.
az egyik szekvenciális 4 fokozatú a másik automata.
egyszerre vagy ezt vagy azt a mod-ot használjátok csak.
kipróbáltam 25 tonnával is lehet suhanni, de a fékerőt én pl ezekkel max-on használom.
próbálgassa aki akarja :)
stewen.hu/22K-HP-auto.scs
stewen.hu/22K-HP-Secvencial.scs
na szép napot. -
zbalazs2 #34669 Szia.Az interior privát?Ha nem,tudsz adni egy letöltő linket privátba? -
motown #34668 szep ez a Volvo..Grat -
De nem kérték... -
vajo #34666 -
Ohh, 1000 hála, kisé gyorsan olvastam anno a HSz-t, úgy értelmezvén, hogy ez pusztán a temp lét. Na remélem így teljes lesz az öröm, bódottá. -
szgabe #34664 Én tudok segíteni. Ha kéri, add meg neki! Nem drága. -
Stewen1967 #34663 ez kellemes.
ets2downloads.com/maps/super-map-5-4-europe-africa
-
Kamionos Dévid #34662 Jó estét!
Valaki tud esetleg valami jó mapot 1.8.2.3-hoz?
Előre is köszönöm, és jó éjt! :D -
motown #34661 Koszi . -
Stewen1967 #34660 csinálni kéne egy új profilt hozzá. -
motown #34659 Sziasztok.letoltottem a magyar mapot,es bemasoltam a mod mappaba.ugy ahogy irta.aktivaltam is a jatekban,de mikor elindulna ,akkor kidob a jatekbol.valami otlet?
-
robert1933 #34658 sziasztok az 1.5.2 patch kéri a termékkulcsot ! tud valaki segíteni ?
-
kisfüsi #34657 Jó estét! Pár kép :) -
De lehet,hogy nem kérte még tőle senki