52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Rollerboy94 #34779 azt a scania felíratott oda a kerékhez hogy raktad (nem tudom mi annak a neve) tudnál küldeni esetleg egy linket ?? -
Krisz1117 #34778 Valaki tudna linkelni olyan skint, ami mindegyik márkához passzol, és egészen kulturált kinézete van? :D -
Jobb is így :) -
xmute #34776 50k Scania-ja még mindig námbőr ván!
Egyszerű de nagyszerű, nem egy karácsonyfa amitől orra bukna a millió csili-vilitől!
-
A kis lámpákkal és "super" felirattal még tetszetősebb :)
-
tomi0113 #34774 [center] Az előbb volt rajta egy kis szépséghiba, most már ki is javítottam, és köszönöm szépen a dicséreteket!:)
-
fs9pilot #34773 Szép! :)
-
Szép szerelvény lett.Gratula :) 

-
tomi0113 #34771 [center] Reja Transport.:)
-
Big Driver56 #34770 Jó az ötlet! 
Nekem is van egy-két ötletem [de nem tudom hogy meglehet-e egyáltalán valósítani (nem nagyon értek hozzá)]
Az első lehetne olyan hamár vettél kamiont akkor vehessél pótkocsit is hozzá külön hűtőset, ponyvásat, nyitottat vagy tartályosat. Amit aztán nem kéne akazgatni csak odaállni a ki-bepakoloshoz és 'le-megpakolják' majd indulás!
A másik Frank mapjához tartozik, Pesten ahol vannak a villamos sínek az útközépen nem lehetne úgy megcsinálni hogy kettő db négysávos utat rak le egy más mellé és annak a közepére a villamos síneket majd a forgalom beállítást megcsinálni?
Persze így is nagyon jó a map ezt csak ötletként írom!!
-
motown #34769
egy kis piheno -
Bazsio #34768 Jó a Scania-d kisfüsi
Én is ma gurultam eggyet
Pihenek fizetés után
-
kisfüsi #34767 Telephelyen :) -
Deutsch84 #34766 Sziasztok !
Szeretnénk összerakni egy Magyarországra jellemző pótkocsi csomagot, és ezúton kérnénk a véleményeteket, hogy szerintetek, mi az ami nem hiányozhat ?
Szavazataitokat hozzászólás formájában várjuk -> itt
Itt
Melyek már biztosan "elkeltek":
- TESCO
- Waberer's
- ALDI
- Fiala-Trans
- Horváth Rudolf
- BI-KA Logisztika
- Gartner KG Hungária
- SPAR
(Megnövekedett igény szerint ezek is változhatnak!)
-
kamionos dzsó #34765 Sziasztok!
Valaki skinezne nekem? Aki igen az privátban írjon!
Előre is köszönöm! -
AXmen #34764 :)
-
Bazsio #34763 A kép mellé nem irtam oda de milyen a kamiononm túlzottan tuningolt vagy így jó? -
devid13 #34762 Hali ez a maop megy 1.8.25 os patchel? -
rozsola79 #34761 Helyes TSM 5 nincs hivatalosan. Van viszont Super Map 5.4 by Mario
5.4 map
Mario neve közismert a GTS pályák után , valamint a TSM csapat tagjaként.
Mellesleg nagyon szép pálya. -
BhityHD #34759 Bocs, nem működött a link.
-
BhityHD #34758 Osztrák fuvar:
Még hajnalban, az M0-son:
Győr után nagy volt a köd:
St. Pöltenben, a pirosnál:
Szép gépek srácok! -
Bazsio #34757
Ez a vasam. -
Bazsio #34756
ha ez nem meg akkor többet nem fogom szemetelni az oldalt -
Bazsio #34755 [IMG]http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png -
Bazsio #34754 http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png[/IMG]
ha nem jo akkor bocs -
Nos.Nem akartam már ezen a témán rágódni,de még egyszer utoljára.
Először is,engem pont,hogy nem zavar ha valaki új reg,sőt!Nem szeretem,ha valaki "lenézi" ezért a másikat.Én csak azért tettem rá utalást,hogy tisztába legyél a dolgokkal.És még mielőtt szó éri a ház elejét,nem védek senkit sem.
Másodszor pedig,ebből a lekezelő stílúsból baromi gyorsan vegyél vissza,mert én nem beszéltem veled így!Az meg,hogy te hol,mikor és mennyit moderátorkodtál,ne haragudj,de a lőtéri kutyát nem érdekli,annak semmi köze sincs az SG-hez.
Végül pedig,nem én adtam a 2 pontot neked és nem ütöm bele az orrom más moderátor akkori ténykedésébe,de ha tovább folytatod,akkor megválunk egymástól.Ennyi! -
Kudawudashuda #34752 Nincs TSM 5 -
rozsola79 #34751 Kössz Bazsio.
TSM 5 pálya . Tapasztalatok ? -
Bazsio #34750 Szerintem igazad van rozsola mindenki él ahogy tud és nem kell azért valakit diszkriminálni mert nem NASA-s szuperszámítógépe, nekem is pl AMD Athlon +3000-em van 1.81Ghz, 2Gb ram amiből egyik berakott és van egy Nvidia 9400GT-ém és megy a ETS2 igaz nem ultrán de közepesen elfut.
Hagyjuk az informatikai diszkriminálást és mindenki fogadja el a másikat ahogy van és amilyen Vasa van, és élvezzük a játékot és arról kellene beszélni,hogy kinek milyen Kamionja van és adjunk tippeket egymásnak. -
Bazsio #34749 Szerintem hagyjátok az egészet van pár emberke, (nem sértésből mondom) társadalmilag egy feketelyuk én is ilyen vagyok ezért leszek kamionos mert azt szeretem és nem kell annyit udvariaskodni. -
Bazsio #34746 Sziasztok, én már rég játszom és láttam ezt a fórumot és a nagy vitákat hát nem tudom de ha lehet akkor én is bekapcsolodnék a közösségbe. -
Lack #34745 Na ez a szégyen látjátok. Amikor ide kell jönnie egy moderátornak, hogy rendet tegyen. Tiszta ovi. -
BhityHD #34744 Csak tudod az a durva, hogy itt osztja az észt, mikor még csak 4 napja regisztrált. Bejön rontani a légkört. Ezzel részemről le is zárom a vitát. -
Na most már aztán tényleg fejezd be!Mivel most regisztráltál,nem ártana tisztába lenni a fórum íratlan szabályaival,ráadásul nem úgy kell beilleszkedni egy zárt közösségbe,ahogy azt te teszed!
"és az én itteni motivációmat miszerint néha nem árt helyre tenni néhány nagy arcu gyermeket akik tiszteletlenek, kötekednek, szertelenkednek, akár a külvárosi kölykök.
És tettem ugyebár ezt itt én."
Felhívnám a figyelmedet,hogy ez neked nem tiszted,mi moderátorok majd megtesszük ezt ha jelzik felénk!
Másodsorban,nem kultiváljuk itt az SG-n az ilyesfajta viselkedést.Nem kell fölösleges vitákat szítani.Lehet kultúráltan is fórumozni.Ha bajod van a másikkal(és ez másra is vonatkozik),arra ott van a privát üzenet!Ha nem fejezed be,akkor megkapod még a másik 3 elakadás jelzőt és akkor lehet egy hét pihire menni!Ez nem fenyegetés,csak ígéret!
A többieknek pedig,ha tovább folytatjátok ti is ezt az értelmetlen vitát,gondolkodás nélkül kiosztom a büntetéseket!Maradjon mindenki a topik témájánál és a játékkal foglalkozzatok ne egymással!
Itt be is fejezem,de a topikot figyelem egy ideig és ha gond lesz,akkor mennek a pontok!Legyetek szívesek normalizálódni!
Köszönöm!
-
Egy baja van ennek az egész ets2 topicnak. Rengeteget szoktam olvasgatni, írni nem mert felesleges. Hogy miért is? Nos, azért mert van itt 5-6 megszokott emberek, aki állandóan rak fel a kamionjáról képet, most éppen balra fordul a kerék most éppen jobbra, most az elejéről most a hátuljáról, most ezt a névtáblát ide raktam meg hasonló baromságok. A többi pedig húzgálja rá a pélót hogy milyen oltári jó... Attól nem lesztek még kamionosok, hogy otthon a gép előtt a brümmögtök. Mint a youtubeon is volt az a waberers-es huszár aki rutinozgat... Hihetetlen jót nevettem azon is. Bocs ha valakit vagy valakiket megbántottam a véleményemmel.. -
siplace2 #34736
Pihenő Svájcban:) -
fs9pilot #34732 Jó lett! :) Melyik fájl az, amiben ezt lehet szerkeszteni? -
kisfüsi #34731 Nagy nehezen, de sikerült megcsinálnom a hűtőmaszkot! :) -
Lack #34728 Nagyon jó kép lett, hirtelen rápillantva valódi fényképnek tűnt (amin kiégtek a világos részek). 
OFF
Az utóbbi 1-2 hétben figyeltem, hogy több fórumon is megjelentek az unatkozó kisiskolások.
ON -
AXmen #34723 Úton...