52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • brutusz1
    Az én ltalam fizetett ár több 98 FT-al Szabi.
  • AudiQuattro
    Pavel testvérének háza,akkor Seboré milyen lehet?:D Vanott pénz..

:
  • Szabi #37000
    9000-3199-1693=98 ? :DDD
  • brutusz1
    98 FT a külömbség
  • Szabi #36998
    technikailag így támogatta a legjobban a fejelesztőket, a 9ezredből nagyonmax 5ezret láthattak a fejlesztők, de valószinű annyit se, amit ő fizetett az 100%-ban az SCS hez került :D

én 3,199 Ft-ért vetem az alapjátékot tavaly januárban, a dlc-t megjelenéskor 1,693 Ft-ért.. ki nem volt elég körültekintő ?
  • Ördögpalanta62
    több is veszett Mohácsnál :( :)
  • hotwheels

Szép képek/gép!
  • brutusz1
    A media Markt online vásárláson ingyenes ki szállítással 4990 FT az ETS2 Gold, én ott vettem.
  • Misuka963
    Precíz,kidolgozott munka,gratula :O ;)
  • El Gigante
    Ennél még steamen is olcsóbb pláne leárazáskor!
  • kalee
    Újabb szekér a cégnél:

• Hungarykum
    Akkor nem voltál elég körültekintő a vásárlást illetően.
    A gyártó oldalán általában drágábban lehet megvenni a játékot.
    Én előrendeléssel vettem mindkettőt, de nekem 9000 Ft-ba került összesen.
    Neked 3000 Ft-al többe került ugyan ez. Szóval nem volt jó üzlet
  • Ördögpalanta62
    mindenkit megnyugtatok ,nem vertek át!!!!!!!ennyiért árulta az scs szoftver
    2012. 11. 14 illetve 2013. 09. 20. a játékot.Én a gyártó oldaláról töltöttem le.
  • Axtros
    A TSM Map 4.6 legnagyobb újdonsága, hogy Olaszország végig ki lesz dolgozva, tehát a dél olasz területek is. Szicília még kérdéses.
    A többi ország bővítéséről egyenlőre nincs információ, de hibajavítások lesznek.
  • Hungarykum
    Ha te 12000 Ft-ért vetted az ETS2 -t + a DLC-t, akkor téged jól átvertek. Jobban szét kell nézni.
    Én megvettem 9000 Ft-ért ugyan ezeket.
    CD GALAXIS oldalán megjelenéskor 6000Ft volt az alap játék és 3000Ft a DLC.
  • norbee46
    Pontos infóm nincsen!
    Itt a link ahol tudsz tájékozódniTSM Map
  • Ördögpalanta62
    azért köszönöm
  • lenhoffer
    es mikor jelenik meg
  • Bal0924
    Csak 1 mod-ot használok.
    Amitől tudok katonai járműveket szállítani.

Erre van "orvosság"? Vagy szedjem inkább ki?
  • Ördögpalanta62
    néz meg a log filébe melyik automat file hiányzik,ha berakakod akkor megszűnik a pirosság
  • fs9pilot
    Használsz modot? Feltételezem hogy igen. Azért piros, mert az SCS ezzel a patchel megváltoztatta sok kamion UV mapját, (textúrához van köze, az a lényeg), ezért a régi UV mapokat használó modok hibásan (pirosan, TEXTURE NOT FOUND) felirattal jelennek meg. Ezért ezeket a modokat nem lehet használni. Várni kell új verzióra, vagy használni kell a gyárit.
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Miért piros az összes kerék? Rikító piros. Csak az alap kerék nem piros.
    Amióta a Steam-en játszom, a 1.9.5óta.
  • Sippie
    azért annál lényegesen olcsóbban is be lehet szerezni.
  • norbee46
    Készül.
  • lenhoffer
    valaki nem tudja hogy a TSM MAP 4.6.0 keszul-e segitsegetekek elore is kosszi
  • Bazsio
    Azta Botto áttért!!
    Szép
  • botto0604
  • Bazsio
    Bocs Ördögpalánta, és Sure hogy bepofátlankodtam a hsz-el!!
    Térj át manualára Ördögpalánta én mióta e game megvan azóta avval megyek!
  • Bazsio
    Jó estét!
    Gábor
    Ez a fuvar jobb lett volna meg se történjen!
    De azért újítottam!

Kanyargózás Svájci utakon

Olaszország
  • Ördögpalanta62
    nem jó mert emelkedőn csak 1 pakol vissza és 58 km/ó nál még mindig 11 esbe van a váltó
  • sure
    Nem
  • sure
    Beállítások - Irányítás - Adaptív váltó
  • szilveszter86
    Sziasztok egy kérdésem lenne: ha pechelem a játékot az 1.8.2.5 ös versióval akkor a mostani mentéseimnek annyi ???????
  • fagy53
    Kösz, ez tényleg nem olcsó,sőt...! Mint korábban írtam, én nem a játék árát méltattam és a mondás sem arról szólt, de ennek fényében látom cseh barátainkat sem kell félteni.
  • gumikacsa
    A sok fals infó...
  • Dévid112
    Valaki vállal Zmodizást? Interiort kellene csinálni csak, egy-két cuccot belerakni, és kész, nem nehéz! Előre is köszi, aki megcsinálja!!
  • Ördögpalanta62
    Köszönjük megrendelését!

A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.

1 Euro Truck Simulator 2
    Total: 29,95 €

Köszönjük megrendelését!

A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.

Rendelési szám: SCS130920-5319-74648
    1 DLC - Going East!
    Total: 9,95 €
  • Ördögpalanta62
    sziasztok

mit kell módosítani a válton ahhoz,hogy nagyobb fordulat számnál kapcsoljon fel illetve le?
  • Tuningtrabi
    Hali!

Megkérdezhetem, hogy hol lehet letölteni ezt a kamiont?
    Választ előre is köszi!
  • Bazsio
    De azt is nézd, hogy kis csapat.Kettő -Kis a bevétel mert kevesen veszik meg mert a kamionos játék nem egy FPS vagy NFS tehát nem volt nagy eladási rekord!
    Három-Az a kis csapat is két részre van osztva!
    Négy-De azért jó, hogy mindig frissitik mert mi volna ha az 1.00 Verzió olyan lett volna a mind a 1.8 vagy 1.9 akkor az lett volna a BAJ mert akkor nincs újítás akkor sok gyerek megunja mert nem változik semmi 2 év alatt.Ők megcsináltak egy alapot és azt mindig újítják és ált.-ba a felhasználó kedve szerint mert ők játszanak és úk tudják mi kell még!!Ha mi is addig zaklatnánk az SCS-t avval, hogy lehetne felező meg stb.akkor egyszer kiadnak egy 2.0-át úgy!!Az olcsó hús híg leve pedig nem igaz, mert ára az van és 10/8-as az össz játék szerintem.Ha akarsz olcsóbatt ott van a Haulin meg ezek azok olcsók!!És a maguk kora szerint azok is jók!Ha pedig nem teszik akkor töltsd le a King of The Road-ot azon kicsit gurulsz és akkor aztán nem lesz olyan rossza ETS2 sem a sok javítás!Ha pedig nem tetszik a motor....csinálj eggyett és akkor menj avval vajon az milyen lesz??