52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Gonosz Ördög
    Üdv !
    Az lenne a kérdésem hogy a 1.31x vagy éppen a 1.32x verziókban lévő 61 DLC mit tartalmaznak pontosan ?
    Mert érdekes módon amikor elindítom a játékot,felugrik a profil létrehozás ablak egy pillantra,de utána rögtön el is tűnik,és utána semmi több.
    Már több mint 10-20 percet is vártam rá hátha később ugrik fel de semmi nem történik,csak szól a zene.
    Viszont találtam egyetlen egy olyan 1.32.3 verziót ahol nincsenek benne dlc-ék viszont ott normálisan betölti a profil ablakot.
  • Frequency
    Sziasztok!
    Pár hónap kihagyás után ma vezettem egy picit,jól látom hogy a sebességlimitet nem lehet kikapcsolni?
  • angmar64
    Nem csak a Rudi van ott mindenhol ...

• SirDannyL
    Új event mától! itt
  • csaba90
    sziasztok!
    régen megvettem a játékot sokat toltam vele, megmaradt a mentés de új gépem van és viszont eltűnt a termék kulcsom. nem szeretném mégegyszer megvenni,. meg törttel se akarok játsznai, de jó lenne belépni miújság van. valahogyan vissza tudom szerezni a termék kulcsomat? már nem emlékszem pontosan honnan vettem, nagy valószínűséggel a játék eredeti oldaláról. de ha a régi mentési fáljokból configból stb, ki lehet keresni az is jó lenne, esetleg ötlet valakinek?
  • Axtros
    Az jó, hogy tesztelitek, de van valami időpont, vagy legalább közelítő határidő, amikor kiadják? Amúgy alaposan teszteljétek le, legutóbb elég sok bug-ot, és láthatatlan falat hagytatok benne! :)
  • SimaSuna #51281
    Hát van aki már "teszteli" az 1.32-es 2.30-as Promods verziót.
    De nem lehet tovább adni... :/
  • Axtros
    Vajon mikor lesz végre?! Jó lenne, ha ProMods nem csak a dudvára várna, hanem végre kis tenné az 1.32 patch-et. A hat hét már bőven letelt, amit írtak a blogjukban.
  • Puhos
    Verona-Genf narancs szállítmány:
  • Mandoki72
    Szép estét
    Mert ez még Ro(mánia)

• Mandoki72
    Szép napot
    Gabonázás

• Gonosz Ördög
    Igen ismerőstől kaptam (megvettem) tőle. Mivel régebben nem volt olyan oldal hogy Steam, így ő nem aktiválta a lemezt a mai napig sem.
    Így azért tudom használni Steam nélkül is. Szerintem még mindig jobb lenne ha lemezzel adnák ki,mert ha nem is akarja valaki regisztrálni,
    akkor is tudd- tudna vele játszani Steam nélkül is.
    Ismerek olyan embert aki már csak simán a serial kódott vette meg,be is aktiválta a steam-en,de mivel időközben megváltozott a email címe és a
    régi megszűnt,most már nem tudja használni a játékot mert a régi email címmel érzékeli ami már nem létezik,és új email címmel meg nem engedi,
    mivel 1x már aktiválva volt a régi email-el. Így aztán kidobott pénz az ablakon.
    Akárhogy is szerintem a lemezes változat a legjobb, mert még aktiválás után is,ha előveszi az ember bármikor játszhat vele.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.08. 10:04:43
  • Mandoki72
    Szép estét
    Ákos ,Punky
    Megy a ROMAN haza az 1.31 román térképen.

• macleody
    Azt írtad egy ismerősödtől kaptad, mert neki már nem kell. Ha ő beregisztrálta steamen akkor te már nem tudod használni. Hacsak nem adta vele együtt a steam accountját is.
  • SimaSuna #51273
    1.32-re NINCS promods...
  • Bukephalos
    Bocs, az általad leírtak alapján úgy lehetett érteni, hogy tört verzióval próbálkozol.
    Ebben az esetben miután telepítetted a steam klienst a gépedre és létrehoztál egy felhasználói fiókot, akkor tudod aktiválni a lemezes játékot, és onnantól kezdve egyrészt friss lesz, másrészt meg tudod venni a kívánt DLC-ket, illetve aktiválni a modokat.

Játékok/Nem steames játékok hozzáadása könyvtárhoz menü segítségével
    Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2018.10.07. 15:09:13
  • Gonosz Ördög
    Nekem még mikor vettem az ETS2 játékot az megvásárolt,eredeti,csak amikor kijött ez a játék anno,még híre se volt olyannak hogy STEAM akkoriban még lemezzel adták ki,tehát nekem nem üres dvd tok van,mint manapság megvett játékoknál,hanem normális lemezes.
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.07. 14:21:01
  • Bukephalos
    A játék nem tolerálja a warez verziókat. Vedd meg steam-en és automatikusan a legutolsó verziót tölti le.
    A térkép DLC-ket és egyéb kiegészítőket (Cabin-, Festések-, Special Transport-, pót DLC-ket külön kell megvenni, majd a kapott kóddal steamen aktiválni, letölteni)
    A Big Maps... mod nem egy mod, hanem a Promods, Southern REgion, Rusmap, Turkey, stb mapok összefűzése. Ez lehetséges, amennyiben a map-ok kompatibilisek egymással.

A DLC-khez steam aktiváló kódot vagy a steamen vagy pl. a cdkeys.com, mmoga.com vagy magyar netes áruház oldalakon tudsz vásárolni!!
  • Gonosz Ördög
    Értem,akkor várunk míg ki adják majd.
    Viszont lenne más kérdésem is.
    Időközben próbáltam egy 1.32-es verziót belőle,de valahogy nem értem hogy mért nem fogadja el a mód mappába betett .scs fájlokat,
    Big Map pre promods térképre értem. Mikor elindul a játék,módkezelőbe
    kiválasztom az összeset csinálok egy új profilt hozzá,és mikor betölt félig hirtelen le is áll a játék. Érdekes mert maga a játék 1.32-es,
    és a térkép is elvileg mennie kellene.

Másik kérdés pedig hogy a 61 DLC-t le lehet tölteni egy pack-ban s feltenni a játékba? Van ilyen oldal valahol ahol mind megtalálható?
  • hangacsi
    https://eurotrucksimulator2.com/update.php

Az 1.32-esre azt hiszem még várni kell.
    Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2018.10.06. 19:55:47
  • SimaSuna #51267
    YT-on találsz SKIN-ezési videót..
  • Gonosz Ördög
    Üdv!
    Olyan kérdésem lenne a topichoz,hogy nemrég kaptam egy ismerősömtől ajándékba egy ETS2 még (lemezes) játékot,mivel neki már nem kell,így
    nekem adta. Na most ezzel az lenne a kérdésem,hogy ezt fel lehet frissítéssel a legújabbra,például az 1.32.3.-ra frissíteni ?
    És ha lehetséges akkor azt update-t honnan lehetne letölteni ? És melyik a legutolsó az a frissítés ami 32bit-hez is jó.
    Válaszokat előre megköszönöm.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.06. 11:05:23
  • SLICK
    Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok egyedi, általam szerkesztett cég logót betenni a játékba? A pótkocsit szeretném egyedivé varázsolni.
    Még nincs meg a Logó, gondolom valami fájlt kell átbuherálni és beleszerkeszteni Photoshoppal. Tehát maga a folyamat érdekelne mit, hogyan :)

Köszi előre is a segítséget :)
  • hotwheels

Akos, Zoci
  • TopGun
    Hello! Leirnad hogy kell beallitani a modokat v1.32-re? hogy mukodjon a jatek? Szerintem masokat is erdekli ennek a problemanak a megoldasa.
  • Haulin
    Üdv srácok. Segítsêgre volna szükségem. Találok-e régebbi váltós kamionokat az Ets 2höz? Egy régi Scania-t találtam, de még időm nem volt kipróbálni. (7,5-es is jöhet) Kutakodnék én, de telefonom sok oldalt nem hoz be, ha meg otthon vagyok és a számítògéphez jutok, akkor inkább a pedált nyomom. Megértéseteket és a segítséget előre is köszönöm.
  • Adebayor
    Üdv. Írtam fékpedál ügyben a support-nak, de ők is írtak két olyan megoldást, ami nem segített :D

De aztán megnéztem, és működik a fék anélkül, hogy beállítom a gomboknál, szóval be se kell állítani... mondom fasza :D
  • SimaSuna #51260
    Át kell írni a forgalmat, nem nehéz. Restacar oldalon van segítség hozzá..
  • bajusz_ati
    Nekem is az 1.32-es hasít a gépen, Hungary Map + hotfix: egyelőre működik a dolog. Ehhez a Hun Map-hoz kellene nekem valami jó traffic mod, mert elég gyér a forgalom az utakon. 1.28-as verzióban szép nagy kocsisorok voltak mindenhol, az jobban tetszett.
  • SimaSuna #51258
    Majd 30+ moddal használom az 1.32-t, eddig 2x dobott ki, ez 2 mod hibája volt amit ki akartam próbálni..
    Nem tudom, hogy másnál miért lép ki a játék...
  • BigdaweM12
    vissza lett frissítve 1.31-re mivel máshogy játszhatatlan. ahhoz képest azt mondták végleges verzió ugyanúgy kidob 5p után minden mod nélkül. pedig kíváncsian vártam ezt a saját pótkocsis dolgot.. :/
  • akos25
    Helló mindenkinek!
    Rég jártam erre, gondoltam hozok egy képet:

Ami 1.32-t illeti, amikor feldobtam, modok nélkül próbáltam először és nálam alvásnál fagyott ki a játék... Mióta beállítottam a modjaimat
    1.32-re, és elkezdtem használni őket, gond nélkül megy... Csak még nem jöttem rá melyik javította ki a hibát... :-)
  • Adebayor
    az fasza... :(
  • SimaSuna #51254
    My name is line...longline. -.-
    1.32^^^
  • lacica
    Ne idegeskedj,ue.van nálam is !!! :( :(
  • Carl Davies
    Érdekes módon nekem sem a bétáknál, sem most az új verziónál nem jelentkezik semmilyen hiba.
  • SimaSuna #51251
    1.31 vagy szenvedj még egy kicsit. :D
  • BigdaweM12
    oké frissítve van elvileg végleges 1.32es verzióra. 5 perc után ugyanúgy kifagy mint eddig, most ilyenkor mivan? játék eredeti, egy mod sincs benne. azt mondták várjam meg a véglegest biztos csak a béta szar erre tessék. várom a hozzáértő válaszokat
  • Adebayor
    Hello.

DFGT kormányom van, és nem érzékeli a fékpedált a játékban. Legalább is a gombkiosztásnál.. irányitásnál érzékeli, és megy a sárga csík is, ha nyomom... Rákerestem neten nem egyedi hiba.. de valahogy nem jön össze a megoldás sehogy sem. Ötlet?

köszi.
  • Puhos
    Köszi.