52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #51968 Miért kellene ETS3, ha az ETS2 továbbfejlesztéséből, illetve tartalommal való kiadásokból még mindig egész jól elvan a közösség. Ez nem egy RTS, vagy FPS, ahol kétévente új részt kell kiadni csak azért, hogy fentartsák a gamerek érdeklődést, és a vásárlói kört. Az ETS2 rétegjáték, semmi olyan új tartalmat, szolgáltatást, vagy fejlesztést nem tudnának adni egy új résszel, amit most ne tudnának megvalósítani, ebben a részben. Mivel a jelenlegi - bakácsolt - multiplayerrel is elvan a nép, és olyan hatalmas igény nincs is rá (nem tolonganak érte a játékosok, csak néhány nagyhangú) - ezért még ez sem lehet indok, egy új rész, engine, és projekt elindítására. Tudja az SCS, hogy mi csinál, és elég jól csinálja. Mára már elért odáig a dolog, hogy aránylag kis költséggel tudják fejleszteni az ETS2/ATS alkalmazásokat. -
TokraFan #51967 Meddig csinálják még ezt szerintetek? Mármint, hogy egy alapvetően igen régi játékhoz DLC-znek a vágtelenségig. ETS3-ról nincs hír? -
Az uj DLC
Kar hogy a jatekbeli autoradion nincsenek ilyen helyi stilusu zenek minden orszagban
-
Puhos #51965 Finn-Norvég határon:
A Norvég Spitzbergákon:
-
Mandoki72 #51964 Jó hétvégét. 

-
TokraFan #51963 Na, ez nem rossz! Köszönöm! -
ETS2 Telemetry - Telefonra / tabletre. -
TokraFan #51961 Üdv,
Nem ismer valaki olyan modot, vagy bármilyen más megoldást, fájl buzizást, teljesen mindegy csak működjön, ami a műszaerfal és/vagy legalább a GPS ablak méretét, a fontokat és ikonokat (pl. sebességkorlát) megnöveli? Nagy monitoron, nagy felbontáson alig olvashatók a betűk és egyebek. Nem látom például, hogy éppen aktív-e a tempomat vagy sem, mert kb. 4pixel az egész. Próbáltam lejjebb venni a felbontást, de akkor csúnya lesz a grafika és a betűk is homályosak lesznek, még rosszabb lett. -
vajo #51960 Ilyen régen volt már??? Aztaku*va... 
-
Ja de, bocsi! -
Nem az On The Road-ra gondolsz? Az jött ki tegnap. -
Axtros #51957 Ha márcsak megnézed a trailer-t, abból látható hogy egy gyenge próbálkozás. -
Kevéssé valószínű, mivel
Planned Release Date: 2020
(Hacsak a topikból valaki nem fejlesztője/tesztere a játéknak) -
Probalta valaki a konkurens Truck Drivert ? Milyen? Van valami amiben jobb lenne mint az ETS2/ATS? -
Régóta játszok én már vele de már több éve elő se vettem az ats is megvan
Anno még Vajóval is sokat játszottunk 2012 2013 körül
Utoljára szerkesztette: marko37, 2019.11.14. 15:37:59 -
Köszi azt megpróbálom beállítani, én már mindenhogy megpróbáltam, nekifutásból rátolatni , jobbról balról is ,eltoltam a helyéről akkor se ment alá -
Axtros #51952 Erről lenne szó a többi pót az jó ez krone pót
Ha átállítod a beállításoknál a pótkocsi felakasztását realisztikusról egyszerűre, akkor simán megoldható, de azért tapasztalatból tudom, hogy ha egy kis "lendületet veszel", akkor alá tudod "préselni" a vontató nyergét a pót alá, hogy felakadjon rá a királycsapszeg. Ez még úgy is működik, ha egy mega trailert akarsz egy normál magasságú húzóval felakasztani. Szóval azért nincs dráma, csak egy kis kreativítás kell hozzá. -
Erről lenne szó a többi pót az jó ez krone pót -
Beállításoknál állítsd át a pót felkapcsolását. -
Sziasztok kellene egy kis segítség nem bírom felakasztani az elvállalt fuvart a nyereg nem megy be a pót alá nem bírok alá tolatni -
Puhos #51948 Pihenő Skóciában:
Úton a lerakó felé (Izland):
-
Bal0924 #51947 Igaz, bocs.
De akkor nincs más ötlet? -
AwesomeZoll #51946 Bocs a segítő szándékért. Ha írtad volna, hogy mit próbáltál már, nem írtam volna. -
Bal0924 #51945 Ha működött volna, nem kérdeztem volna meg.
Átállítottam, semmi.
Újraindítottam a játékot, semmi. (miután átállítottam és úgy indult el...) -
AwesomeZoll #51944 Win10-nél Gépház->Rendszer->Hang->Kimeneti eszköz kiválasztása. -
Hát ha nem biszem baszom festhető anyákat csinálták volna, ez már kész lenne. Simán lehetne koszolódás X km megtétele után.
De amíg a szélvédőre is mod kell hogy koszolódjon, meg a festésre ...így marad ez :/ -
Bal0924 #51942 Sziasztok
Hogyan lehet az alapértelmezett hangról, áttenni egy másik hangkártyára a játék hangját? -
Zsolt7411 #51941 Vajon koszolódás lesz valamikor!? Úgy egy kicsit még reálisabb lenne még jobb is lenne. -
Itt pedig egy kis tankolás..
-
Kolléga lecsúszott az útról. Jövünk menteni...
-
Itt arra gondoltam, hogy fórumon van kihalófélben, ugyanis FB csoportokban aktívabbak az emberek...
-
Mandoki72 #51937 Szép estét és jó hétvégét. 
Dehogy van kihalófélbe csak mindenki dolgozik és alig ér rá.

www.holdolgozzak.hu
-
Alanw #51936 Az hogy kihalofelben van relativ,hol sok hsz erkezik hol meg nem,gondolom te sem napi 100 hszt varsz egy tobbeves jatekt forumatol :-) -
-
-
csak kicsit elegem van abból hogy senki se hajlandó konkrét linket adni vagy hogy azt mondaná hogy én így csinálom ezt használom.
sokadik face fórum ahol feltettem a kérdés... hogyan?Ha ez sikerült megcsinálnom menni fog csak az kell hogy milyen sablont használjak és milyen scs konvertert mert abból is van vagy 2 amivel találkoztam egyik segített a másik nem.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 15:50:52 -
-
-
Mennyire értsek a kép szerkeztéshez? EZT ÉN CSINÁLTAM!
Facebookról talán ismerős lehet
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 15:45:40 -
1. Moderáld magad, nem kell ordítani.
2. Ahogy látod, a topik kihaló félben van.
3. Mondjuk talán ETS2 Studio, vagy paint.net, vagy photoshop.
4. FB-n keress csoportot, hátha lesz szakember....
5. Ahány ház, annyi szokás. Így sokkal nehezebb ha soha nem használtál pl PS-t korábban, mert ha alfa réteg is kell, nehéz elmagyarázni.
Igen, Youtube, mert kb az nincs fent, amit ma fedeztek fel.
Nem véletlenül vannak a csoportokban leírva alap koncepciók....mit hol keress.