52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    Miért kellene ETS3, ha az ETS2 továbbfejlesztéséből, illetve tartalommal való kiadásokból még mindig egész jól elvan a közösség. Ez nem egy RTS, vagy FPS, ahol kétévente új részt kell kiadni csak azért, hogy fentartsák a gamerek érdeklődést, és a vásárlói kört. Az ETS2 rétegjáték, semmi olyan új tartalmat, szolgáltatást, vagy fejlesztést nem tudnának adni egy új résszel, amit most ne tudnának megvalósítani, ebben a részben. Mivel a jelenlegi - bakácsolt - multiplayerrel is elvan a nép, és olyan hatalmas igény nincs is rá (nem tolonganak érte a játékosok, csak néhány nagyhangú) - ezért még ez sem lehet indok, egy új rész, engine, és projekt elindítására. Tudja az SCS, hogy mi csinál, és elég jól csinálja. Mára már elért odáig a dolog, hogy aránylag kis költséggel tudják fejleszteni az ETS2/ATS alkalmazásokat.
  • TokraFan
    Meddig csinálják még ezt szerintetek? Mármint, hogy egy alapvetően igen régi játékhoz DLC-znek a vágtelenségig. ETS3-ról nincs hír?
  • Aborg
    Az uj DLC
    Kar hogy a jatekbeli autoradion nincsenek ilyen helyi stilusu zenek minden orszagban
  • Puhos
    Finn-Norvég határon:

A Norvég Spitzbergákon:
  • Mandoki72
    Jó hétvégét.

• TokraFan
    Na, ez nem rossz! Köszönöm!
  • SimaSuna #51962
    ETS2 Telemetry - Telefonra / tabletre.
  • TokraFan
    Üdv,

Nem ismer valaki olyan modot, vagy bármilyen más megoldást, fájl buzizást, teljesen mindegy csak működjön, ami a műszaerfal és/vagy legalább a GPS ablak méretét, a fontokat és ikonokat (pl. sebességkorlát) megnöveli? Nagy monitoron, nagy felbontáson alig olvashatók a betűk és egyebek. Nem látom például, hogy éppen aktív-e a tempomat vagy sem, mert kb. 4pixel az egész. Próbáltam lejjebb venni a felbontást, de akkor csúnya lesz a grafika és a betűk is homályosak lesznek, még rosszabb lett.
  • vajo
    Ilyen régen volt már??? Aztaku*va...
  • Aborg
    Ja de, bocsi!
  • FrezeR
    Nem az On The Road-ra gondolsz? Az jött ki tegnap.
  • Axtros
    Ha márcsak megnézed a trailer-t, abból látható hogy egy gyenge próbálkozás.
  • sure
    Kevéssé valószínű, mivel
    Planned Release Date: 2020

(Hacsak a topikból valaki nem fejlesztője/tesztere a játéknak)
  • Aborg
    Probalta valaki a konkurens Truck Drivert ? Milyen? Van valami amiben jobb lenne mint az ETS2/ATS?
  • marko37
    Régóta játszok én már vele de már több éve elő se vettem az ats is megvan
    Anno még Vajóval is sokat játszottunk 2012 2013 körül
    Utoljára szerkesztette: marko37, 2019.11.14. 15:37:59
  • marko37
    Köszi azt megpróbálom beállítani, én már mindenhogy megpróbáltam, nekifutásból rátolatni , jobbról balról is ,eltoltam a helyéről akkor se ment alá
  • Axtros
    Erről lenne szó a többi pót az jó ez krone pót

Ha átállítod a beállításoknál a pótkocsi felakasztását realisztikusról egyszerűre, akkor simán megoldható, de azért tapasztalatból tudom, hogy ha egy kis "lendületet veszel", akkor alá tudod "préselni" a vontató nyergét a pót alá, hogy felakadjon rá a királycsapszeg. Ez még úgy is működik, ha egy mega trailert akarsz egy normál magasságú húzóval felakasztani. Szóval azért nincs dráma, csak egy kis kreativítás kell hozzá.
  • marko37

Erről lenne szó a többi pót az jó ez krone pót
  • macleody
    Beállításoknál állítsd át a pót felkapcsolását.
  • marko37
    Sziasztok kellene egy kis segítség nem bírom felakasztani az elvállalt fuvart a nyereg nem megy be a pót alá nem bírok alá tolatni
  • Puhos
    Pihenő Skóciában:

Úton a lerakó felé (Izland):

• Bal0924
    Igaz, bocs.
    De akkor nincs más ötlet?
  • AwesomeZoll
    Bocs a segítő szándékért. Ha írtad volna, hogy mit próbáltál már, nem írtam volna.
  • Bal0924
    Ha működött volna, nem kérdeztem volna meg.
    Átállítottam, semmi.
    Újraindítottam a játékot, semmi. (miután átállítottam és úgy indult el...)
  • AwesomeZoll
    Win10-nél Gépház->Rendszer->Hang->Kimeneti eszköz kiválasztása.
  • SimaSuna #51943
    Hát ha nem biszem baszom festhető anyákat csinálták volna, ez már kész lenne. Simán lehetne koszolódás X km megtétele után.
    De amíg a szélvédőre is mod kell hogy koszolódjon, meg a festésre ...így marad ez :/
  • Bal0924
    Sziasztok
    Hogyan lehet az alapértelmezett hangról, áttenni egy másik hangkártyára a játék hangját?
  • Zsolt7411
    Vajon koszolódás lesz valamikor!? Úgy egy kicsit még reálisabb lenne még jobb is lenne.
  • SimaSuna #51940
    Itt pedig egy kis tankolás..
  • SimaSuna #51939
    Kolléga lecsúszott az útról. Jövünk menteni...
  • SimaSuna #51938
    Itt arra gondoltam, hogy fórumon van kihalófélben, ugyanis FB csoportokban aktívabbak az emberek...
  • Mandoki72
    Szép estét és jó hétvégét.
    Dehogy van kihalófélbe csak mindenki dolgozik és alig ér rá.
    www.holdolgozzak.hu
  • Alanw
    Az hogy kihalofelben van relativ,hol sok hsz erkezik hol meg nem,gondolom te sem napi 100 hszt varsz egy tobbeves jatekt forumatol :-)
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    csak kicsit elegem van abból hogy senki se hajlandó konkrét linket adni vagy hogy azt mondaná hogy én így csinálom ezt használom.
    sokadik face fórum ahol feltettem a kérdés... hogyan?Ha ez sikerült megcsinálnom menni fog csak az kell hogy milyen sablont használjak és milyen scs konvertert mert abból is van vagy 2 amivel találkoztam egyik segített a másik nem.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 15:50:52
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    Mennyire értsek a kép szerkeztéshez? EZT ÉN CSINÁLTAM!
    Facebookról talán ismerős lehet

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 15:45:40
  • SimaSuna #51929
    1. Moderáld magad, nem kell ordítani.
    2. Ahogy látod, a topik kihaló félben van.
    3. Mondjuk talán ETS2 Studio, vagy paint.net, vagy photoshop.
    4. FB-n keress csoportot, hátha lesz szakember....
    5. Ahány ház, annyi szokás. Így sokkal nehezebb ha soha nem használtál pl PS-t korábban, mert ha alfa réteg is kell, nehéz elmagyarázni.

Igen, Youtube, mert kb az nincs fent, amit ma fedeztek fel.
    Nem véletlenül vannak a csoportokban leírva alap koncepciók....mit hol keress.