52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Carl Davies #44836 Van olyasmi map, ami változatosabb,több hegyes, szűkös rész van benne? És meglévő profilhoz hozzá lehet rakni. -
sumi62 #44835 Kösz
És hol tudom frissíteni,most 1.15.1 a játék,szedtem hozzá térképet és különböző mod okat.
Azok jók lesznek ha frissítek? -
Axtros #44834 Sok mindent hozzáadtak az elmúlt update-ek a programhoz. A frissítések igaz, hogy rendszertelenül jönnek, de általában mindig adnak valamilyen többlet tartalmat a programhoz. -
sumi62 #44833 Köszi!
Most vettem a játékot és már új frissítés kell?
Mit adnak ezek a játékhoz,mert ha nem muszáj akkor nem is töltöm le őket. -
Készülünk lassan az utolsó menetre
,
-
Tsaba01 #44831
-
brutusz1 #44830 TSM4.scs, TSM_Map_4_5_9_map.scs, TSM_Map_4_5_9_def&mat.scs. ez a gond friss verzió kell!
-
Axtros #44829 Békés boldog karácsonyt mindenkinek! -
Skrupi #44828
-
keresd a frisseket az ETS2.LT oldalon -
sumi62 #44826 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, az a problémám hogy letöltöttem a Steam röl a játékot.
Pontossan ezt a verziót:
Euro Truck Simulator 2 - Christmas Bundle
5 elemet tartalmaz: Euro Truck Simulator 2, Euro Truck Simulator 2 - Christmas Paint Jobs Pack, Euro Truck Simulator 2 - Going East!, Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack, Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
A kérdésem hogy van a mod mapában mégy mod de csak egyik müködik ha bekapcsolom a többivel hibát jelez.
Ezel müköik zz_fix_danmarksigns.scs
a többivel nem tölt be, zzzzFirmenmod_TSM4.scs, TSM_Map_4_5_9_map.scs, TSM_Map_4_5_9_def&mat.scs.
Mi lehet a gond.
Előre is köszi a segítséget. -
-
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek. -
sumi62 #44823 Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet kívánok minden kollégának!!!! -
Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának!
-
Kellemes ünnepeket kollégák ! :)
Nagykarácsony éjszakáján,
Jézus születése napján,
ma örvendjünk, ma vigadjunk,
ma született kis Jézusunk.
Jézus ágyán nincsen paplan,
megfázik a kis ártatlan.
A szemei könnyedeznek,
a könnyei esedeznek.
Feljött már a hajnalcsillag,
keljenek fel, kik alusznak!
Vidám szellők lengedeznek,
az angyalok énekelnek.
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.12.24. 16:42:43 -
Carl Davies #44820 Újévet nem szilveszterkor kell kívánni? :D -
Bazsio #44819 Boldog karácsonyt és balesetmentes, boldog újévet kívánok minden kollégának!!
Mindenki
-
-
Boldog karácsonyt és fuvarokban gazdag boldog újévet minden kedves fórumozónak !!
-
Axtros #44816 Media Markt-ban most karácsonyi akcióban 34 ezerért adták. -
Skrupi #44815 Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!!:)
-
PetiM44 #44814 Az összes modot a C/Felhasználók/felhasználónév/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod könyvtárba kell bemásolni, utána pedig a játékban a profilodnál be kell kapcsolni. A modok egy (elég nagy) része sajnos olyan, hogy ha kivetted, akkor nem biztos, hogy minden működni fog utána, a TSM-et ilyen szempontból nem próbáltam még, de például ha a mod által berakott városokban is volt garázsod például, az biztosan fog gondokat okozni.
A játékmodul részhez nem kell nyúlni, azt csak akkor kell átállítani, ha a magyar mapon akarsz játszani.
A területi sablonokkal pedig csak a mértékegységrendszert tudod beállítani, tehát hogy milyen pénznemet, sebesség- és távolságegységet, illetve űrmértéket (üzemanyaghoz) használjon.
Az amerikai kamionok pedig azért vannak, mert egyrészt a játékosok egy része modokat használ, hogy amerikai kamionokkal is tudjon menni, másrészt pedig az SCS készíti az American Truck Simulatort is, amely a nevéből adódóan Amerikában (Kaliforniában) fog játszódni. -
csipez #44813 Köszönöm a gyors reakciót Axtros és Carl Davies ! Folytatnám is akkor a kérdés sorozatot.
TSM mappot hova kell berakni hogy működjön? Ha ki szeretném venni akkor pedig csak kitörlöm onnét ahová betettem? Netán újra kell rakni a játékot hogy minden visszaálljon?
Multiban az alkalmazottaim nem dolgoznak?
Új profil készítésnél van egy olyan panel hogy Játékmodul és alapból Európa van ott és nem enged más opciókat kiválasztani mert le van zárva. Ez miért van?
A másik érdekesség hogy bemegyek a beállításokhoz azon belül a játékmenetbe belépek és legalul van olyan hogy területi sablonok és ugye ott van hogy Kontinentális Európa, Egyesült királyság és az USA. Ezek csak a mértékegységekre vonatkoznak? Mert én ettől azt várnám hogy bedob egy USA térképet és ott tudok játszani.. Ezt azért várnám el mert én steamen keresztül játszom és mostanság látom hogy amcsi kamionokat tesznek ki meg játékon belül is látom a híreknél. Ezek csak tervek lehetnek vagy micsoda? -
Békés, Boldog "baleset mentes" Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek! Üdv.
-
fpurman #44811 Szép napot ha már volt kis ajándék és lenne aki elvinné dobjuk már össze a pénzt egy DFGT re. :) tutti nagy öröm lenne a srácnak.
-
Borzas71 #44810 Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek. -
kamionos26 #44809 Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Axtros #44808 Elsőnek arra lennék kíváncsi hogy itt mindenki multizik?
Sokan igen, a legtöbben ki is próbálták, de vannak, akik csak single-ben játszanak, főleg a módok miatt, na meg azért, mert a multinak is megvannak a maga problémái. De az kétségtelen, hogy ki kell próbálni. Szerintem a legtöbben így is, úgy is játszanak, mikor kinek mihez van kedve.
Másodszorra pedig az érdekelne hogy mindenki rommá modolja a játékot?
Általában csak annyira, hogy mindenkinek a saját kedve szerint működjön / jelenjen meg a "kicsi" világa. Festések, konfigurációk, kiegészítők, stb. terén azokat érdemes csak használni, amely ténylegesen tettszik vagy hasznos, de ez szintén mindenki maga dönti el.
Harmadszorra pedig arra hogy mi az a TSM? OS?
A TSM egy térkép mód, amely kibővíti az eredeti térképet, mára már igen nagy területekkel (országokkal). Ennek is vannak hiányosságai - mint mindennek - de sokan szeretik. Ráadásul több más térkép mód (Russia Map, Romania Map) kompatibilis vele, tehát úgymond ezeket "össze lehet kapcsolni" egy még teljesebb Európa térképpé. A multiban csak az eredeti, illetve a hivatalos DLC-(k) által kínált térképen lehet játszani. (Jelenelg még csak a Going East van, mint bővítése, a Skandináv DLC megjelenése még bizonytalan.) Ami azért elég hiányos egy Európa méretű térképhez képest, a TSM ezt próbálja meg pótolni, igen sikeresen, gyakorlatilag már a program megjelenése óta.
A TSM Map innen tölthető le, a legújabb 1.15-ös patch-hez.
De a TSM-nél talán még sikeresebb - főleg a hazaiaknak - a Hungary Map, amely innen tölthető le.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.24. 10:09:44 -
Carl Davies #44807 Helló!
-Én nem multizok.
-Csak a TSM map, meg 3 kamion van modolva.
-A TSM az kiegészíti az alap térképet. Az OS az meg gondolom az operációs rendszer. (Operating System)
És végül Boldog Karácsonyt mindenkinek. :D
(Egyébként nem szét modoljuk, csak komfortosabbá tesszük :D)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.12.24. 10:07:00 -
csipez #44806 Sziasztok. Boldog karácsonyt mindenkinek !
Új gyerek vagyok itt. Át akartam olvasni hogy eddig mik történtek itt de 1000+ oldal elég húzós. Röviden magamról annyit hogy Horváth Martin a becsületes nevem és a 20. életévemet töltöm Zala megyében Nagykanizsán. Bocsánat a hülye kérdésekért. Ami másnak már lehet teljesen alap az nekem még ismeretlen.
Elsőnek arra lennék kíváncsi hogy itt mindenki multizik?
Másodszorra pedig az érdekelne hogy mindenki rommá modolja a játékot? :DDD
Harmadszorra pedig arra hogy mi az a TSM? OS?
Így kezdésnek ennyi. : )
-
Puhos #44805 Boldog Karácsonyt Minden Kamionos Kollégának!
-
-
Our Christmas gift for you - TSM Map for patch 5.3.1 for patch 1.15.x
Like Franz Beckenbauer would say: "Ja is' denn scho' Weihnachten" (Is it Christmas already?)
At ours it is because we provide our TSM Map 5.3.1 for the patch 1.15.x today.
So you can cruise around our map during the holidays.
The whole team of TSM wishes a lot of fun!
Download:
https://bitly.com/bundles/thomastsm/W -
Axtros #44802 Játék, amit azért nem árt, ha komolyan veszel. :) -
Félreérted, csak azt tesztelik, hogy van-e már az adott patchben vizuális törés megjelenítése!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert vannak, akiknek az ETS2 egy játék, nem a valóságot véresen komolyan lemodellező szimulátor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Íme még egy kis ütközés fétis
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.23. 20:22:53 -
Basszus, ha tudom, szívesen segítek én is!
Le a kalappal előttetek! :) -
-
Nem kötözködés!!! De elmondanátok, hogy milyen értelme van ezeknek a borulós meg balesetes képeknek?? sajnos a játék fejlődik de ez nem mondható el a topicrol
..... ets1 nél annó sokkal jobb képeket lehetett látni pedig itt adotabbak a lehetőségek a jó képek készítésére
-
Valaki segítsen pls.
Ugye van a Jele Schouwstra Combo, de a pótot nemtalálom seholse. a pótkocsi böngészőbe benne van(cn_jelle) néven de, a fuvaroknál nem jeleníti meg nekem.Miért?