52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
nenus #1530 Nem tudjátok hogy open gl-ben mérnem indul el a játék? -
Az et2-ben nincs, az ets 2-ben elvileg lesz. -
Blum #1528 Nem. -
Halli cb rádió lesz benne?Úgy értem a kamionba hogy tudjunk infót kérni a útról meg bármiről? -
Irányítása az bejön de.. más nem igen. Majd ETS2 :D -
nenus #1525 Tolsz 1 linket priviben? -
Szerintem ő csinálta.
tölthető a játék -
nenus #1523 Honnan van ez a kép? -
Remélem az ETS2-ben is az erdőből lehet majd szállítani a fát, mint az ET2-ben.
-
"work in progress, vagyis folyamatban van, nem végleges modell!" -
Talán azért, mert még egyenlőre W.I.P. De, ha így marad, akkor szerintem a modderek gondoskodnak róla, hogy ne legyen ilyen "szegényes"! ;-) -
Nagyon jó ez a Renault...de belső tere nem szegényes egy kicsit? (nem kötekedés!!!) -
Akkor passz... Amire én gondoltam, az még December 10-én történt... -
vajo #1517 Hát ezaz. Azt jönnek sipákolni a kicsi rigók, hogy így nem jó, úgy nem jó, szar stb. Ha valamibe nem teszünk be semmit, de elvárjuk, hogy olyan igényeket váltson valóra amihez azért több kell, akkor sose lesz jobb, aztán sírhat a sok 10 éves, hogy nem valósághű. -
nem tudom, ez az ese most volt nemrég. -
Ha mindenki csak le töltené, és nem venné meg, akkor miből lesz a következő rész?
-
Azt hiszem, ezzel épp rám céloztál, mivel nekem volt olyan megnyilvánulásom anno, amit persze nem annak szántam, de jól leégettem magam vele... :-) -
Igy van, legtöbbször nem is azon húzom fel magam, hogy valaki letölti, hisz mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál.
Hanem, mikor már egyenesen verik a mellüket, hogy innen szedtem le, meg én nem fizetek érte... Sőt a multkor már azt mondta valaki, hogy én vagyok a barom, mert megveszem a játékokat eredetiben... (nem azért mert fú de gazdag vagyok...) -
Emberek, nem akarok okoskodni, de szerintem ne feszegessük ezt a warez dolgot... Gondoljatok anno az én esetemre, elég kellemetlen helyzetbe hoztam magam vele, amit azóta is szégyenlek, szóval inkább tartsa meg magának mindenki, hogy megveszi a gamet, vagy nem... Még egyszer, nem okoskodni, vagy kioktatni akarok embereket, csak nem szeretném, ha bárki abba a hibába esne, mint én...
#1511: Hát, erre, csak annyit mondok, hogy reméljük a legjobbakat!!! ;-) -
Scs írta:
"Cabin suspension - I think we should make a YouTube clip showing it soon ;-). But the artists will always complain that this or that little detail is not final, and not to show things prematurely before they are really final, as fans will complain of imperfections. So it may take a while.
You cannot imagine how hard it was to persuade them to allow posting the three images from this blog post!" -
Szerintem egész jó lett az ET 2, sokkal jobb a fizikája mint az elődjének. -
Kipróbáltam az ET 2-őt...inkább megvárom az ETS 2-őt... -
Egyrészt, ha én le is töltöm, amint megjelenik itthon, megyek, és megveszem. Ezenkívül eddig megvan minden rész eredetiben, ezzel nem hinném hogy sokan vagyunk itt így.
Másrészt én NEM warezt szedtem le, hanem a DEMOt... -
Blum #1507 Én meg úgy vagyok vele,hogy amíg egy játékot nem próbáltam ki rendesen,addig nem veszem meg. Zsákbamacskát nem veszek..
CoD5-el szoptam így be,megjelent,kipróbálás nélkül rohantam érte a boltba,aztán játszottam vele 2X,mert kurvára nem tetszett,aztán jó nagy buktával passzoltam el. -
eddig megvan eredetiben az ETS, GTS, tekintettel arra, hogy ezt még nem is lehet a boltokban venni(nem tudom h lehetlesz e) más módszert nem tudok a beszerzésére...
+ nem hiszem h ezt megvenném...mivel annyira engem se érdekel.
majd az ETS 2-t. -
vajo #1505 Én beload-ról szedem :D
-------
Ezt a warez témát úgyse lehet lezárni, de tökmindegy. Hiába rágjuk a szájukat, akkor se fogják megvenni, engem meg nem érdekel annyira az ET2, mint az ETS2. :D Így nem fogom megvenni. :D
-------
Fasza a Premium, ha így folytatják, végén még az alap kamionokat fogják, fogjuk moddolni. :D -
Blum #1504 Gondolom te is rohantál a boltba megvenni... -
Neked honnanvan?...
-
Nah, megindult a warez, jó nagy bant kellene nyomni az arcotokba.
Szerintem jó lett, az irányítás legalábbis sokkal jobb lett (g-25). -
ott se vagyok fent sajna :/
azt megköszönném...privátban elküldöm az e-mailom...:) -
Bithorlo-n is fent van. Ha ott nem vagy fent, és ha kell, tudok meghívót küldeni. -
jólmegy...:D
nekem nincs Ncore-m, a többi oldal közül pedig egy oldalon találtam meg, és ott meg 2 embernek van lent 100 %-osan de azok ba.nak seedelni, 2 olyan ember seedeli akiknek alig van lent valami...szal soha nem fog leérni :S -
Blum #1498 Én ncore-ról szedtem...10-12megával lecsorgott gyorsan :D -
nekem alig akar jönni...7-8 Kb/s-al jön :S
valaki privátban nem tudná leírni, hogy honnan szedte le??
mert ahonnan én szedem csak egy seeder van, és az is nagyon lassan seedeli :S...viszont arányjavításra tökéletes, letöltöttem 100 megát fel 300at xD -
Blum #1496 Szerintem ez az ET2 nem rossz! :) Érdemes kipróbálni! -
miért ne lenne??
azon is fent vannak...
egyébként pedig most kezdtem el leszedni énis az ET 2-t...
kíváncsi leszek h mien -
nekem most ért le, mindjárt kipróbálom.
Az scs blogján nyoma sincs a renault-s képeknek -
Hát nekem nem jön be az ET2.
Tölthető amúgy. -
Még csak a Daf-ra lennék kíváncsi, de ha az is ilyen szépen meg lesz csinálva, tutira maradnak az eredeti gépek! Már csak a pótok a kérdésesek meg, hogy pótot lehet-e majd venni a kamionhoz... :) -
+1
ha renaulthoz lenne kedvem,NEM fogok letölteni:D