52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
WinStar #1615 azért ez vita volt kicsit,mivel én kaptam fel a vizet :D
Amúgy lehet hogy nincs,de lehet hogy futás teljesítményben van,mert azért télleg érdekes hogy egy 2.2-es gép a minimum és egy 3.0-en teljesen szaggat,és én ezeket az antialisingeket sose kapcsoltam be,meg egyéb hülyeségeket.Bár nemtudom mire szolgálhatnak de jó helyen vannak számmora ott ahol vannak :D -
Nincs pontosabb infó a megjelenésről csak 2011 ? Vége? -
1. találat volt ;) -
...
-

-
DE IGEN! -
Blum #1604 NEM -
vki nem ad egy liunket honnan toltotte le a jatekot
-
Neked is kössz csak nem frissíttettem az oldalt! -
Jíí tényleg! Köszi Vajo!!
Most már úgy megy fullon mint a szél!
-
Semmi extra. -
vajo #1599 Start/Minden programok/18 wos extreme trucker 2 -
Azt megkérdezhetem hogy kell DirectX-be futtatni mert nem tudom hogy lehet
-
xD -
Figyellj,real logosmod..és probléma megolldva:D -
Az viszont kár :/
az eddigiek sem? a Mercit meg a Renaultot megszerezték, nem? -
Ebbe a licensz dologba még ők maguk sem biztosak. Sőt azt mondták, valószínűleg nem lesz belőle semmi (esetleg 1-2 márka)... -
Olvass vissza pár hozzászólást, és a kérdésed nagy részére fény fog derülni!
-
Európában leszünk, legtöbb kamion kap majd Licens-t
-
Bálint16 #1591 AZ ets2 nem olyan mint a gts mert sztem olyan csak nem a németeknél mész csak hanem az egész europába irjatok létci a külömbségekröl elöre is köszi
-
Kicsit régen konvertáltam, asszem, ezt még gyakorolnom kell :D
-
A megvásárolom a játékot korszak meg eléggé háttérbe szorult.Baján dolgozok Euronicsbe de ott még munkatárstól is ezt hallom:"Megveszed?,hülye vagy.Töltsd le ingyen" Baromi nagyszám ha bejön vki játékért vagy előrendel.. havi 2 szer kb. -
Azthittem nekem irtad..mert én magamnak megkerestem az árát.De azért énse dicsekszek ilyennel,mert 16 vagyok.Ink leis tagadnám h már dolgozok :D -
Solt #1587 config.cfg - uset r_vsync "2" ( nullára ) -
Ilyen problémám nekem is volt, hogy bizonyos pontoknál elkezdett szaggatni, villogni/bevágni a kép. Nekem az segített, hogy DirectX-en kezdtem el futtatni.Amióta DirectX-en megy egyetlen egy szaggatás, bevágás se volt. -
Solt #1585 Akkor driver alól kell tiltani... egy próbát megér... -
Blum #1584 Ebben a játékban nincs VSync állítási lehetőség. -
Blum #1583 Értem,csak az az érdekes,hogy nálam meg fut simán. nemtudom ennek mi az oka. -
Solt #1582 Vsync off? Próbáld meg, mert az mindig felezi az fps-t, ha nincs meg a kívánt... így lesz pillanatok alatt 15 a 60-ból... -
Még egy kicsit az optimalizáltságról:
Ennél a játéknál sokkal komolyabb játékok is elfutottak már a gépemen, hiába, hogy kb. 4-5 éves. De nem is ez a lényeg.
Mint írtam, minimumon is beszaggat néha. Viszont ha mindent felteszek fullra, akkor is csak ott szaggat be, ahol minimumba, máshol ugyan úgy fut. Szóval a min, és a max beállítás között nagyobbnak kellene lenni a kontrasztnak. (nem véletlen, hogy eddig minden 18wos játék valamelyik javításában benne voltak azok a fájlok, amik az optimalizáláson segítettek.) -
vajo #1580 első hsz-ben benne vagy, hogy ET2 topik is, de főképpen majd az ETS2-vel fogunk foglalkozni, de majd ET2 is jöhet. -
Blum #1579 Bocsánat,kevertelek gumikacsával.
Az,hogy nem lehet kikapcsolni az AA-t az meg már a játék készítőnek hibája.
(amúgy most így zárójelben megjegyezném,hogy 1X AA és kikapcsolt AA között jóformán semmi különbség sincs :) )
Jólvan,részemről vita lezárva,nincs semmi gond. (már ha ezt vitának lehet nevezni) -
WinStar #1578 nem,nincs s nem is les,ide az ET2 és az ETS2 megy... -
WinStar #1577 tudod én megválogatom a játékokat,mi fut,mi nem...egy szóval se mondtam hogy baj van az optimalizálással,tény hogy minimálison szaggat,de engem az antialising zavar,hogy ne legyen 1x...én kiakarom kapcsolni.Az eszik a legtöbbet.de figy,ebbe ne menjünk bele részletesebben,mert csak felkaptam a vizet rajta,és veszekedni se akarok.És a topikot se offolom szét ilyennel,szóval kérlek fejezzük be.Rendben? :)
Nincs semmi gond ezentúl.... -
Valaki nyitott topikot az ET2-nek?
Csak mert mindenki iderakja a képét,nem mintha zavarnak csak kérdeztem:D -
Blum #1575 Még annyit hozzátennék,hogy hogyha nem telik mindig új gépre (mert ezek bizony piszokgyorsan elavulnak sajnos),akkor kell venni egy konzolt,amin az éppen megjelenő játékok biztosan futnak szépen és akkor azzal elvagy jópár évig. -
Blum #1574 Nem ismersz :)
Nem ismered a családi hátteremet,sem pedig mást.
A gépemre a pénzt konkrétan nyári munkákkal és iskola mellett műanyagfröccsöntő üzemben történő munkával kapartam össze közel 1 év alatt (ha már ennyire ráálltál a témára). A monitort pedig úgy vettem,hogy eladtam a biciklimet. Erről ennyit.
"vagy aki épp dolgozik8mint pl. én)az megtudja ezt engedni magának"
Nincs ezzel gond,elhiszem. Tudom,hogy kurva szar világ van mostanában hisz mi is tapasztaljuk.
A gond az azzal van,hogy..
Ha neked nincs pénzed erősebb gépre (ami valóban nem egy erőmű),akkor nem a játék optimalizálatlanságára kell kenni azt,hogy nem fut normálisan,hanem elkell fogadni,hogy a gépem gyenge és PONT. És akkor még egy 18WoS játékról beszélünk,aminek a mai komolyabb játékokhoz képest lófa** a gépigénye. -
WinStar #1573 nem mindenkinek telik új gépre pénz -.-
Lelehetne szokni erről a vegyél új géept stílusnak,azért mert a te apucid milliókat keres az nem azt jelenti hogy más szülei,vagy aki épp dolgozik8mint pl. én)az megtudja ezt engedni magának...te mint apuci fia nagyra vered itt magad a nyomorék full HD-dal.....menj akkor át egy másik topicba ha nemtudsz normális módon beszélgetni egy fórumon,és ne menőzz a "szaroddal" -
Blum #1572 Nekem speciel semmivel sem melegebb,mint eredetileg. Bár lehet,hogy ennek köze van ahhoz is,hogy a proci hűtőbordái marha közel vannak hozzá és talán hűti... -
ntex #1571 nem csak a procira kell hűtés, az FSB húzás miatt az északi híd is komolyan fog melegedni