52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
#1656 Ets2-ről tudtok valami új infót. -
Blum #1655 Kutya nem fogja látogatni. Felesleges volt megnyitni.. -
NÉZZÉTEK MEG:D -
vajo #1653
-
Értem. Nem tudom mi lehet a gond.
Azért köszi a segítséget! -
DIESEL DOG #1651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy már megint jönnek ezek a "honnan tudom letőőőteni, adjatok má' linket emberkék, akik képtelen használni a google-t... -
DIESEL DOG #1650 Az a "legjobb" az egészben hogy a log-ból semmi sem derül ki mert a log szabályos játékból való kilépését dokumentált le, és átfutva sem derül ki belőle semmi olyan ami hibára utalhatna. -
vajo #1649 Köszi :D -
grat. :D -
khhm, Efreet volt?:D
am grt -
grat. -
vajo #1645 Köszi. -
Blum #1644 Zinternetről -
Jó munkát :D
-
vajo #1642 Tilos a warez a topikban, így sehol, maximum az OFF topikba, de inkább az ilyeneket pm-ben oldjátok meg. -
Euro Truck Simulator 2 még meg sem jelent!!!
-
szabensz #1640 A 18 WoS Extreme Trucker 2-t honnan tudom letölteni?? -
Bálint16 #1639 Hol lehet letölteni ingyen az euro truck simulátor 2-öt (INGYEN) létszives segitsetek elöre is köszi 

-
WinStar #1638 nah ennek örülök,hogy végre van házigazda.Grat :) -
WinStar #1637 az a baj hogy nem ez az eggyetlen fórumozós oldal ahol ilyenek a körülmények.... -
vajo #1636 Akkor Bejelenteném, hogy mától hivatalosan is a topik Házigazdája vagyok, köszönettel Efreet-nek. A felesleges hsz-ket pedig már töröltem is. -
Alszanak a drága moderátoraink...2009 óta... -
Ez csak a modikat minősíti, senki mást! Majd ha lesz HG, akkor lehet változnak majd az erőviszonyok is! :) -
vajo #1633 Én már többször is írtam Efreet-nek privát üzit, hogy törölje, vagy végre megkapjam a HG jogot, de nem jött még tőle válasz. ÉS mivel nem tudok semmit se csinálni a topikban, a modik meg nem törlik a felesleges tartalmat, így nem tudok én se mit kezdeni ezzel a helyzettel, de remélem majd kapok választ. -
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám az Et2-vel, hogy exe hibával kidob.
Újra raktam, de továbbra is fenn áll a probléma.
Itt a log fájl.
Kérem, valaki segítsen.
Előre is köszönöm
Üdv
Falkon -
Én is pont most mentem vele :D -
Én is úgy gondoltam, hogy minimum törlik a hozzászólást, de nem tették. Miután szóltunk a moderátori topikba, azt a választ kaptuk, hogy ez se nem reklám, se nem warez. Hát, ők tudják... (azért én nagyot csalódtam a moderátorokba, hogy sokkal kisebb dolgokért is büntit adnak, ezt a hozzászólást pedig nem hajlandók törölni... Igazából ebből azt veszem le, hogy az ominózus oldalt támogatják) -
Hát, előbb vagy utóbb kiderül, hogy ki lesz az! Olyan valaki kellene, aki rendet is tud tartani, meg rendszeresen látogatja a topikot! :D -
WinStar #1628 nah igen,csak ki lenne a kiválasztott?Gumikacsa az eggyetlen megbízható itt,de ritkán nézi a fórumot.De majd elválik :D De már kéne mert a játék megjelent s jönnek majd szétoffolni az egész témát -.- -
Blum #1627 Wíííííííí 
-
Igen, és ez még úgy, hogy nem beszélünk róla másnak, úgy még okés, de ha már reklámozzuk is, ez úgy jön ki, mintha letöltenénk a gamet, és illegálisan árusítanánk, ami megint csak nem kóser! Nem mondom, hogy mindenki meg fogja venni, lesznek olyanok is, akik letöltik, de ez sztem a privát dolguk legyen, ha pedig így akarnak cselekedni, akkor legalább azért vegyék a fáradtságot, hogy keressenek egy letöltő linket, ha már más azon gürizik, hogy az eredeti játékra összekaparja a zsetont... Am pedig igen, igazad van, tényleg kellene már egy HG, de ami késik, nem múlik!
-
WinStar #1625 szerintem ez nem volt kioktatás,bármiylen szempontból is nézzük,meg kezdjük ott hogy a "média törvény",és minden szempontból igazad van.
Bár azt is nézzük hogy ebbe a topikba még nincs házigazda,pedig már igazán kijárna neki egy :S -
Hát, mivel ahogy a többi topikban is TILOS a WAREZ, úgy szerintem itt is, habár ezt a HG-nek kellene tudatnia a fórumozókkal! Szóval, szerintem ezért fogsz kapni büntit... Az oké, hogy te letöltöd a játékot, de nem kell avval dicsekedni, és letöltési linket meg pláne nem kellene berakni, mivel az illegálisan való letöltés tudtommal tiltott dolog ( nem azért mondom, mintha én nem csináltam volna olyant ) és az ilyent nem szokás nyilvánosan csinálni!!! Nem akarok senkit sem kioktatni, mivel nem áll jogomban, ez a HG dolga, csak elmondtam, hogy miért áll fenn annak az esélye, hogy bant kapsz egy időre!
-
me repulok a topikbol????? -
WinStar #1622 nekem AGP-s videókártyám van,szóval nem hiszem hogy bírja az ilyeneket,ha PCI lenne jobb lenne :) -
segitség et 2 köztem mindig megyek 1 keveset és utána megáll a kép és kilép a gépemel semmi ban nincs mivel megx rajta sokkal komolyab játék is pls helt már tetem ujra is de semmi help -
Nah, cimbi, ihatsz egy Red Bullt, hogy szárnyakat kapj, mielőtt repülsz a topikból... Ezt nem kellett volna... -
10éves játékoknak is jobb a grafikája... azért 2011-re csinálhatták volna szebbre asd -
Blum #1618 Azért egy kisebb felbontáson (1024*768-tól 1440*900-ig) azért illő egy 4X-es élsimítást bekapcsolni. Az neki a lényege,hogy az élek nem lesznek olyan fűrészfogasak. Én 1920*1080-ban felrakom 2X-esre,elég az nekem. (Meg a VGA-nak is :D) -
Letölti és még ide is írja hogy ő letöltötte és hogy honnan hát ez ...