52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
..pár kép tőlem:
-
Ja így már értem. -
DIESEL DOG #1694 Q3-4
3-ik vagy 4-ik negyedévben esedékes a játék piacra dobása. -
Lefordítódtam egy Holland oldalról az infót
-A játékot 2011-ben ki fogják bocsátani. (Q3/Q4 konfirmált)
Q3-4 mit jelent?
-
Csak mondtam hogy nekem meg az jut eszembe róla... -
vajo #1691 Ez csak egy fan videó a kiadott képekből összevágva. Official videóra, úgy kb Júniusig nem kell számítani -
irarref456 #1690 ez az officional trailer? -
Solt #1689 Ez jól hangzik... kíváncsian várom! :)
( ET2 egyébként már egész játszható... ) -
Az első mondatoddal kb. én is így vagyok.
A másodikhoz annyit fűznék hozzá, hogy a et2-ben sokat fejlődött az irányítás, a fizika kevésbé. Az ets2 már új fizikai motorral fog működni. Most ez vagy jó lesz, vagy nem... De most nagyon reménykedik mindenki, mert úgy látszik az scs nagyon oda akarja tenni a játékot... -
Mert arról mintázták... pl. benne van Taktoyaktak (vagy hogy is kel írni) -
Solt #1686 Én évek óta várok egy jó kis kamion, vagy buszszimulátort! :) ( szakmai ártalom! :) ) Követem ezeket a dolgokat valamennyire... persze csak távolról, mert ezen játékok topikjainak a színvonala nekem sok(k). :)
Az ETS-l két alapvető ( és sok egyéb ) nyűgöm van. Ebből az egyik a tükörnézet, a másik a fizika totális hiánya. A képek alapján a tükörnézet most elég tűrhető lesz... ha ehhez még társul legalább egy ET2 irányítás, akkor az már egész emészthető lesz! :) -
Blum #1685 Te amúgy hogy-hogy itt vagy? :)
Csak nem te is várod a játékot? -
Solt #1684 Óóó.. az a tükörnézet végre elég ígéretes... -
+1 (ott a tartályosokat utálják a legjobban
)
-
Matemester13 #1682 Jó képek.
Egy videó:
-
Jó képek...
Ezek a képek meg ami a Cool-on szokott menni a Jéglovagok.. fullban olyan...
-
Pár kép. 
-
Jó kép lett!
Amúgy van valami megoldás, hogy teljes képernyős legyen? 1280x1024-en, van 2 fekete csík fent, illetve lent. -
-
DIESEL DOG #1677 Erről a képről akarva-akaratlanul is az amerikai favágók c. sorozat jutott eszembe. :D -
1 kép csak úgy 
-
Kösziszépen ! Ez tényleg megoldotta ! Egyenlőre fut rendesen ! Mégegyszer köszi ! -
Blum #1674 ATi VGA-val szokott ilyen tüneteket produkálni. Gondolom neked is az van.
AMD weboldaláról lehúzod a kártyádnak és op. rendszerednek megfelelő legújabb drivert és kész,mennie kell. Merthogy nálam is hibátlanul fut ATi VGA-val. -
Hello sziasztok ! Látom Extreme trucker 2-vel foglalkoztok itt, kipróbáltam de nekem APPCRASH-t produkál ! Lenne valakinek egy épkézláb ötlete-rá ? Előreis köszi ! -
WinStar #1672 igen,ez is egy megoldás,én is chrome-ot használok. -
A leg egyszerübb.google crom böngészöt töltsd le,át másolod a linkat majd,rámész hogy fordítás és kész.az egész oldal magyar lesz.ennyi -
WinStar #1670 jah bocsi :D xD
Én vagyok a lökött mert én saját magamat megértettem,de most így többször átolvasva már értem a hibát :D -
Oké, vágom! Sejtettem is, csak ellent mondtál ott magadnak :D -
WinStar #1668 magyarról angolra jól fordít,helyesen.
Angolról magyarra rosszul fordít.Így érted? -
Most akkor mi van?
"Azt értik és angolra jól fordít a translate."
"De magyarrol angolra nagyon tré"
??? -
WinStar #1666 beírjátok a google translate-be az óhajotokat és bemásoljátok oda.Azt értik és angolra jól fordít a translate.De magyarrol angolra nagyon tré :S -
Ha valaki ír, megírhatná azt is, hogy ne legyen ilyen szűk időkorlát mint a Gts vagy Et2-ben. -
Az se lenne már rossz, ha a városban a lámpáknál lenne ilyen zöld hullám. Meg a kisebb utakról ne legyen már olyan hosszú a zöld ha úgyse jön semmi. -
Hello mindenkinek!
Valaki aki tud angolul, megirhatná az SCS-nek, hogy megint legyen havazás is a játékban, mert a scania-s átalakításuk után azt vettem észre, hogy érdeklik őket a vélemények.
Én meg irnám nekik, de nem tudok angolul, és ezért azt sem tudom, hogy valaki meg írta-e már nekik.
Szerintem egy próbát megér! -
#1662 Bocsi a kérdőjel lemaradt :/ -
Blum #1661 És amúgyis hülye kérdés,mert ha tudnánk,az meglenne itt említve + van hivatalos oldala is a játéknak.
No shit Sherlock... -
Blum #1660 Miért alapvető? -
alapvető dolgokra miért kérdezel vissza ? -
Nincs kérdőjel:)
tehát,lebuktunk...hogy rejtegessük az infókat:P -
Blum #1657 Ez most kérdés,vagy csak így bebüfögted?