52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
szaboz80 #47722 Ugye Steam-ből indítod? -
Jancsika1016 #47721 Hali egy kis segitségre lenne szükségem a játékkal kapcsolatban eredeti a program inditanám a játékot és hozzáférést kér a steam könyvtárhoz ami engedélyezve is van de nem engedi elinditani a játékot mit csináljak léci -
goofey84 #47720 Nagyon szépen köszönöm, már nagyon régóta keresgéltem áthozott gps modot, de eddig nem találtam, szóval örök hálám :)
-
bajusza #47719 Kis pihenés után indulok Kholm-ba
-
Bazsio #47718 Német-Lengyel
-
Stefan28 #47717 Hello!
Haza küldtek belföldezni és ez a látvány fogadót a magnum helyet!
De nem tudtam sokáig gyönyörködni mert kellet rakodni!
Indulás!(Székesfehérvár-Pusztaszabolcs)
Szép gépek/képek!
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.09.10. 14:30:02 -
bajusza #47716 Nekem is ez a kedvencem. -
DIESEL DOG #47715 Innen letudod tölteni. :)
Hangsúlyoznám hogy maga a mod nem az én kezem munkája, én csak áthoztam 1.19-es és 1.20-as verziójú játékok alá. -
smog15 #47714 Nocsak-nocsak mit talált Jack79 az ETS2 fájlok között? :)
-
goofey84 #47713 Megtennéd, hogy leírod azt a sort, amit beillesztettél a def fileba, hogy legyen belseje a kamionoknak külső nézetben? A legjobb az lenne, ha valahogy meg tudnád osztani velünk a módosított tom-tom navit. Segítségedet előre is köszönöm -
DIESEL DOG #47712 Új taggal bővült a flotta... :D
-
Hudini1988 #47711 Ezt már egyszer letöltöttem és aztán azt se tudtam melyikkel mit csináljak? Segíteni tudsz benne? -
DIESEL DOG #47710 Bár eddig is voltak / vannak erre modok. Nálam pl. a TomTom navi for all trucks mod van beüzemelve így minden olyan kamionban amiben nincs beépített GPS azokba utólag megvásárolható. Mondjuk annyit módosítottam rajta miután megjelent az 1.19-es patch hogy a def-be beszúrtam egy-egy sort mindegyik kamion esetében mert 1.19-nél jött a külön "exterior model", így miután frissült a játék a navi modot használó kamionoknak nem volt belseje külső nézetben. :D
A kabin tuningolásához meg annyit hogy ez eddig is megoldható volt legalábbis annak akinek van némi affinitása a blenderhez. Egyéb más nyitott pmd-s modellekből kilehet szedegetni az igényesebb 3D modelleket és azokat át lehet tenni bármelyik kabinba, maximum ha valakinek úgy tetszik az adott 3D modellt újra textúrázza. Esetemben csak annyi hogy én a valóságban sem szeretem a szélvédőt telepakolni mindenféle zászlóval meg más egyéb cuccal. :D Szélvédőn elég ha alul ott a navi meg egy-egy viatoll. Legfeljebb hátul az ágyon ott az ágynemű, a jobb 1 előtt meg két demizson tele vízzel vagy hűtőláda... :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.09.09. 08:48:58 -
úgy tűnik :))
végre lesz a mercimbe is GPS, már megérte megvenni azt a sok gagyi festést :DD -
RedRooster #47708 Szép szerelvény !
-
mára vége...
Szép gépek! -
DIESEL DOG #47706 Jövet, menet... :D
Egy gyors 15 perces pihenő...
-
Bazsio #47705 Na végre, egyre jobb érdemleges fejlesztések jönnek.Hajrá SCS!! 
-
na, 50K, Kelsa és a többiek alkotnak? :D
Jéééé, vajon hány ilyen levelet olvastak el, ahol ezeket kérjük? :D -
smog15 #47703 Ez most komoly? :O
-
szotyi12 #47702 Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy ha egy mód nem kompatibilis a jelenlegi verzióval valahogy meg lehetne csinálni hogy az legyen? A válaszokat előre is köszönöm :)
-
:O
-
Sziasztok! Ca. 3 év után ismét elkezdtem játszani a játékkal. Minden újítás, javítás, fényezés... tetszik, végre jó irányba haladnak.
Egy problémát viszont észrevettem. Az autópályára történő "új" le és felhajtóknál nem adják meg az elsőbbséget. Pl.: Pestről mész Pécs felé és keresztezed a felhajtót, és az autópályáról érkező kijön eléd. 3 alkalommal törtek így össze...erre majd figyeljetek. Remélem tudtam segíteni! -
LiTTLee #47699 Estét az uraknak!
Jó képek srácok
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2015.09.07. 22:49:53 -
Stafan28: Szép szerelvény...
-
Stefan28 #47697 -
Sziasztok régen voltam..
Sok szép vas van :D
Imihaver holvagy ? :DDD
-
Nem te vagy az első aki ezt mondja a zoomra. Ennyire macerás lenne a zoomolás megépítése? :) Vagy talán inkább a beállítása?!
A matricást még nem próbáltam, de szerintem az érzékenyebb az egyéb fényforrásokra. Bár ezt csak gondolom... És senki nem érdeklődik a matricás iránt, akkor meg minek erőlködjek vele. :P Ráadásul akkor a kamerába/köré építhetném a LED-eket ami sokkal macerásabb. :)
Na mindegy a lényeg hogy nekem sikerült és atomstabilan működik, a gyári ár töredékéből megvan a rendszer.
Érdekes hogy az ETS-esek nem kaptak rá a témára, pedig tényleg nem drága. :)
Itt (http://nibi.nanoweb.hu/) vannak még infók a fejkövetős TrackIR-ről, és csak érdeklődjetek bátran, mert szerintem az ETS-ben is állati élvezetes, és hasznos. :)
Ezerszer jobb mint egérrel hadonászni kormányzás közben.. ami eléggé hangulatromboló dolog. :D -
-
szaboz80 #47693 Hazaérkeztem...
Izlandon jártam:
-
PetiM44 #47692 Pécs nem Skandináviában van, hanem Magyarországon. A Going East kiegészítő kell, hogy meglegyen, illetve a játék legalább 1.19-es verziója, abba került bele ingyenes bővítésként a Going East tulajdonosok számára. -
otamendi #47691 Sziasztok!
Pécs melyik verzióban van benne? Sakandinávia? -
Jancsika1016 #47690 Hali egy kis segitségre lenne szükségem a játékkal kapcsolatban eredeti a program inditanám a játékot és hozzáférést kér a steam könyvtárhoz ami engedélyezve is van de nem engedi elinditani a játékot mit csináljak -
Úton autóalkatrészekért...
-
Bazsio #47688 Rjl nem?Akkor csakis Scania-ra és azon belől RJL modelekre. -
cxaxoxc #47687 Nagy valószínűséggel igen, de nem próbálkoztam másikon vele. Meg kell nézni. -
Köszönöm!
De akkor gondolom ez a tuning mod csak erre a gépre vonatkozik, ugye? Tehát ha belepakolnám a mod-ot, attól még nem tudnám pl. a MAN-ra rápakolni a kis lámpákat, nem? -
cxaxoxc #47685 Nem használok külön tuning modot. Letöltöttem ets2.lt-ről a járgányt és az magába foglalta a külön rápakolható extrákat. Sok mást is tartalmaz a csomag, de nem igazán vagyok híve a túlcsicsázott dolgoknak, épp elég rá ez is ami van
Ez az első (és szerintem egyben utolsó) ilyen flancos autóm. Jó nekem egy letisztultabb, hétköznapibb is. Itt van hozzá link, akit esetleg érdekel: Scania T Longline + Tuning mod
@bajusza: Köszi
-
Bazsio #47684 Az a kamion máshogy nem jöhetett létre, csak modókkal!
Általában tunning mód, és most is az.
-
Ilyen sárga kislámpákat a hűtőrácsra hogy lehet tenni? Csak modolással?