52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DANIELTRUCKER
    De az ET2-ben nem minden kamionban könnyű észrevenni!
  • 94mike
    Műszerfalon tonnásjelekkel villog,nem?
  • DANIELTRUCKER
    Engem a kattogás hiánya azért zavart, mert egyszer a fél pályát úgy mentem végig hogy be volt kapcsolva az index.
  • DANIELTRUCKER
    (((Ezt a sajátomra írtam folytatásként.)))
  • Solt
    Neked lehet, nekem nem.
  • DANIELTRUCKER
    És hát azaz újabb!
  • Solt
    Azt, hogy "FŐLEG" tudod értelmezni? Segítek. Ezalatt azt értem, hogy emellett egyéb hangok is számítanak, de főleg a felsoroltak. Plusz ott van a "GONDOLOK"... ezalatt pedig azt értem, hogy ami számomra kiemelt kérdés!

( és jó lenne, ha használnád a "válasz erre" opciót )
  • DANIELTRUCKER
    De az ET2-ben nem!
  • nenus
    Gts-ben is tökéletesek voltak a hangok
  • DANIELTRUCKER
    Miért a kattogás az hiányozhat? Ha már egyszer szimulátor akkor legyen is az! Nem?
  • Solt
    Mi a problémád? Nem igazán értem...
  • DANIELTRUCKER
    Ja! Bocs nem tudtam hogy a kattogás nem hang!
  • Solt
    Főleg a motor hangokra gondolok... plusz a váltás, kuplung, menetzaj, stb...
  • DANIELTRUCKER
    Nekem a hangokkal nem volt bajom, bár az ET2-ben nem volt index kattogás.
  • Solt
    Remélem a hangokon is javítanak. Sokat tud dobni az élményen.
  • nenus
    Ezen a dupla húzós variáción elgondolkoztam. Most ez úgy lesz hogy bővítheted a gépet garázsban, vagy külön kereskedőknél lehet megvenni? Mellesleg kimondottan jó ötletnek tartom. Kis Svéd meg Spanyol fillinget ad a játéknak :D
  • DANIELTRUCKER
    Juhú!
  • luspaydavid
    lesz
  • Stig95
    Azt írták hogy jövő héten lesz videó.
  • DANIELTRUCKER
    Valaki nemrég említett videót. Azzal mi van?
  • Prémium driver
    Majd meglátjuk milyen lesz.
  • Solt
    Láttam, de ez fel sem tűnt... még élőben sem láttam ilyet! Öregszem... :)
  • gumikacsa
  • Solt
    Nemes egyszerűséggel meglepett ez az információ. Nem is tudtam, hogy van már ilyen. Bennem még az élt, hogy a C-tengely szokott kormányzott lenni, a B-tengely meg a hajtott.
  • gumikacsa
    Melyik szót nem érted? (Van ahol így mondják, vagy hogy kormányzott a B tengely)
  • Solt
    Fordul a B-tengely?
  • DANIELTRUCKER
    Ez nem igaz mert már most van benne egy csomó új dolog.(fordul a B-tengely, árnyékok)
  • luspaydavid
    Szerintem most ott vannak mint anno ETS GTS nél :D Jó jó de még mindig nem valami új.
  • Stig95
    Hát ja az nem lenne rossz dolog.
  • DANIELTRUCKER
    Én hiszek a szememnek és szerintem nem hazudik. A játék már most sokat javult elődjeihez képest és ha még kapunk egy jó fizikát akkor én már elégedett leszek. Csak attól félek, hogy nem fog maxon futni a gépemen akadás nélkül. De így vagy úgy ez már most egy jó játék.
  • gumikacsa
    Ezt most remélem nem komolyan írtad...

Ha igen, nézegess vissza kicsit, és rájössz, ha most kiadnák, már más mint a többi...
  • Prémium driver
    Őszintén én nem annyira bízom abban, hogy más lesz mint többi.
  • RS
    Remélem megfelelően optimalizálják, és nem egy atomerőmű kell a játék futtatásához...
  • DANIELTRUCKER
    Azért az évszakok az nem lenne akkora hülyeség?
  • gumikacsa
    Ez neked valami becsípődés, hogy v helyett w írsz? Ez csak engem zavar kibsztul?

(majndem) mindenki:

Amúgy rengeteg hülyeséget beszéltek. Még a játék megjelenése minimum fél év, így egyelőre még ne ítélkezzetek. Inkább örüljetek a fejlődésnek, és várjátok a játékot, a kívánságokkal pedig maradjatok meg a reális keretek között.
  • vajo
    Azok a madarak a zajfogó falon vannak rajta :D XD
  • 94mike
    Nekem eddig bejön a játék,és amin kellene változtatni,az a gyorsulás...ne olyan legyen,mint az elöző sorozatokban,hanem reálisabb..
  • toxidavid
    Luspy nagyon igazadwan :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • luspaydavid
    Hát igen lehetne sorolni még mit hogyan kellene de nekem az is elég ha a ET fizikája lesz mert az is jobb már.
  • Szobi30
    úgyse fogják megcsinálni az évszakokat, de szép álom :D

viszont a fülke felfüggesztést elvileg megcsinálják...

és ha minden igaz, a fizika is jobb lesz (ebbe beletartozik az is, hogy póttal vagy anélkül mész, legalábbis remélem :D)