52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
DANIELTRUCKER #1869 De az ET2-ben nem minden kamionban könnyű észrevenni! -
Műszerfalon tonnásjelekkel villog,nem? -
DANIELTRUCKER #1867 Engem a kattogás hiánya azért zavart, mert egyszer a fél pályát úgy mentem végig hogy be volt kapcsolva az index. -
DANIELTRUCKER #1866 (((Ezt a sajátomra írtam folytatásként.))) -
Solt #1865 Neked lehet, nekem nem. -
DANIELTRUCKER #1864 És hát azaz újabb! -
Solt #1863 Azt, hogy "FŐLEG" tudod értelmezni? Segítek. Ezalatt azt értem, hogy emellett egyéb hangok is számítanak, de főleg a felsoroltak. Plusz ott van a "GONDOLOK"... ezalatt pedig azt értem, hogy ami számomra kiemelt kérdés!
( és jó lenne, ha használnád a "válasz erre" opciót ) -
DANIELTRUCKER #1862 De az ET2-ben nem! -
nenus #1861 Gts-ben is tökéletesek voltak a hangok -
DANIELTRUCKER #1860 Miért a kattogás az hiányozhat? Ha már egyszer szimulátor akkor legyen is az! Nem? -
Solt #1859 Mi a problémád? Nem igazán értem... -
DANIELTRUCKER #1858 Ja! Bocs nem tudtam hogy a kattogás nem hang!
-
Solt #1857 Főleg a motor hangokra gondolok... plusz a váltás, kuplung, menetzaj, stb... -
DANIELTRUCKER #1856 Nekem a hangokkal nem volt bajom, bár az ET2-ben nem volt index kattogás. -
Solt #1855 Remélem a hangokon is javítanak. Sokat tud dobni az élményen. -
nenus #1854 Ezen a dupla húzós variáción elgondolkoztam. Most ez úgy lesz hogy bővítheted a gépet garázsban, vagy külön kereskedőknél lehet megvenni? Mellesleg kimondottan jó ötletnek tartom. Kis Svéd meg Spanyol fillinget ad a játéknak :D -
DANIELTRUCKER #1853 Juhú!
-
lesz -
Azt írták hogy jövő héten lesz videó. -
DANIELTRUCKER #1850 Valaki nemrég említett videót. Azzal mi van?
-
Majd meglátjuk milyen lesz. -
Solt #1848 Láttam, de ez fel sem tűnt... még élőben sem láttam ilyet! Öregszem... :) -
#1786 -
Solt #1846 Nemes egyszerűséggel meglepett ez az információ. Nem is tudtam, hogy van már ilyen. Bennem még az élt, hogy a C-tengely szokott kormányzott lenni, a B-tengely meg a hajtott. -
Melyik szót nem érted?
(Van ahol így mondják, vagy hogy kormányzott a B tengely)
-
Solt #1844 Fordul a B-tengely? -
DANIELTRUCKER #1843 Ez nem igaz mert már most van benne egy csomó új dolog.(fordul a B-tengely, árnyékok) -
Szerintem most ott vannak mint anno ETS GTS nél :D Jó jó de még mindig nem valami új. -
Hát ja az nem lenne rossz dolog. -
DANIELTRUCKER #1840 Én hiszek a szememnek és szerintem nem hazudik. A játék már most sokat javult elődjeihez képest és ha még kapunk egy jó fizikát akkor én már elégedett leszek. Csak attól félek, hogy nem fog maxon futni a gépemen akadás nélkül. De így vagy úgy ez már most egy jó játék. -
Ezt most remélem nem komolyan írtad...
Ha igen, nézegess vissza kicsit, és rájössz, ha most kiadnák, már más mint a többi... -
Őszintén én nem annyira bízom abban, hogy más lesz mint többi.
-
Remélem megfelelően optimalizálják, és nem egy atomerőmű kell a játék futtatásához... -
DANIELTRUCKER #1836 Azért az évszakok az nem lenne akkora hülyeség?
-
Ez neked valami becsípődés, hogy v helyett w írsz? Ez csak engem zavar kibsztul?
(majndem) mindenki:
Amúgy rengeteg hülyeséget beszéltek. Még a játék megjelenése minimum fél év, így egyelőre még ne ítélkezzetek. Inkább örüljetek a fejlődésnek, és várjátok a játékot, a kívánságokkal pedig maradjatok meg a reális keretek között. -
vajo #1834 Azok a madarak a zajfogó falon vannak rajta :D XD -
Nekem eddig bejön a játék,és amin kellene változtatni,az a gyorsulás...ne olyan legyen,mint az elöző sorozatokban,hanem reálisabb.. -
toxidavid #1832 Luspy nagyon igazadwan :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Hát igen lehetne sorolni még mit hogyan kellene de nekem az is elég ha a ET fizikája lesz mert az is jobb már. -
úgyse fogják megcsinálni az évszakokat, de szép álom :D
viszont a fülke felfüggesztést elvileg megcsinálják...
és ha minden igaz, a fizika is jobb lesz (ebbe beletartozik az is, hogy póttal vagy anélkül mész, legalábbis remélem :D)