52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
vajo #2354 Van benne replay, Tök jó. Lehet majd jó kis videókat csinálni. :D -
a második videóban új r-sel tolatnak:D:D:D -
-
SnyperD #2351 Nézzetek fel a blogra :) Meglepi -
DANIELTRUCKER #2350 Mind egy! A modderek 10 perc alatt megcsinálják majd! -
Az ets2-ben sem lesznek valós márkanevek. Tárgyalnak a cégekkel, de ahogy olvasható a blogon is, nem úgy állnak, hogy meglegyenek a licenszek. -
Solt #2348 Ja-ja, vágom... :) -
DANIELTRUCKER #2347 Úgy is lehet csak az macerásabb! így nyomsz egy gombot kijön a papír megnézi aztán go! -
Solt #2346 Német rendőr jön a laptoppal, rádugja a digitális tachographra, és minden ott van feketén fehéren... :S -
ez a simulator nem fog hasonlitani az ets2 re mert az ets2 ben ujj scania lesz tupla tukorrel a jpbb felen , es igazi markanaevek:D -
a digitális tachográf egy perc után írja h gyorshajtás, szóval ha 55 másodperc után megfékezed, nem is jegyzi fel. -
1 percig úgy tudom szabályosan mehetsz 90 fölé 10 %-osnál nagyobb lejtőn -
DANIELTRUCKER #2342 Igen! Mert hónapokra vissza lehet nézni mikor mennyivel ment illetve állt a géped! A régi mérőkbe papírkorongra nyomta a mérő, de ma már a digitálissal csak ki kell nyomtatni aztán szevasz! És ezt a zsaruk bármikor megnézhetik! -
vajo #2341 Nyugodtan tárgyalhatjátok az illegális száguldozást. :D Örömmel olvasgatom mik vannak, meg egy kis élet, és kamionhoz köze van. Amúgy már azért is megbüntetnek, ha egy jó hosszú lejtőn hagyod a szekeret lejönni 100-110-el. -
Solt #2340 Ja-ja, mert az érzékeny lelkű tinik behisztiznek... még a végén olyan infót kell olvasniuk, amiből tanulhatnának is... -
Az a range-es megoldás szerintem császár lenne! És olyanra megcsinálni, hogy aki akarja, használja, aki nem, az meg szórakozik a szekis váltóval. -
Na már megint a nagy cégek... ez ETS2 Topic
-
Én sem azt mondom, hogy helyes, inkább szükséges rossz. A nagy cég ahogy mondod megköveteli, mert röhögve kifizeti a bírságot, esetleg még ráveri a sofőrre is.
De nagyon sok kiscég, és magánzó is ezt csinálja, mert másképp nem tudnak lépést tartani, csak ők azért nagyobbat kockáztatnak, egy magánzó egy esetleges büntetésnél akár veszthet is mindent.
Na, de ne offoljuk szét a topikot.
-
DANIELTRUCKER #2336 A szabályok pont azért vannak hogy legyen mit megszegni!
-
Solt #2335 Ez a baj, hogy megteheti, hogy ne érdekelje. Nekem gyomoridegem van, ha meglátok egy kpm-s mukit, ezek meg zsebből kifizetik. Én elkoboznám attól a járművet aki manipulálja a tachographot, vagy kiiktatja a határolót. Meggondolnák utána... -
És szerinted ez a hébererszt, vagy horváth rudit mennyire érdekli?
A lényeg, nekem a legtöbb kamionos ismerősöm olyan gépet hajt, amiben nincs, vagy ki van iktatva a tiltás. És ahol, amikor tehetik, ott azért mennek is, mert muszáj, mert verseny van (nem az úton, hanem a fuvarokért), mert, ha egyel több kört tud menni, már többet keresett... Azt nem mondom, hogy mindenhol így van, de legtöbb helyen igen (pl. ahol most dolgozom, ott minden szabály be van tartva, sebesség, pihenő, bárca, minden). -
Solt #2333 Az egy dolog, de ha ne adj Isten valami baleset van, utána jön a milliós bírság... ráadásul sok helyen már átlagsebességet is mérnek, plusz ellenőrzéseknél keresik az ilyen "mókákat". -
Ha ez game ilyen lenne(lesz), biztos vennék G25-öt vagy G27-et :P -
Jó csak gyorshajtásért megbűntetnek... :D -
Amíg el nem jut a tulajhoz benne van. De a legtöbbjéből kiiktatják, és nem azért, mert versenyezni akarnak vele, meg 150-el menni. De ha már 90 helyett 100-110-el tudsz menni, huzamosabb ideig az már nagyon sokat jelent.
Azt inkább már meg sem mondom, anno mennyivel rongyoltunk egy magnummal az autópályán, amiben eredetileg tiltás volt….
-
Hát miért, az igazi is leszabályoz meg minek száguldozni vele? :D -
Én személy szerint nem bánnám, ha összesen 6 sebességes lenne, és minden sebességet ki lehetne osztani a G-25 váltójára (mint a rignroll-ban). Ez már magával vonzaná a kuplungot is, és máris tökéletes lenne a vezetési élmény.
Sőt továbbmegyek, 1, vagy két gomb bevonásával szerintem még 12, vagy 18 sebességesre is meg lehetne csinálni a G-25 váltót, de ebben lehet, tévedek
A leszabályozás hülyeség, szerintem. Vagy úgy, hogy benne van, és ha elmész a szervizbe, jó pénzért kiiktatnák :D:P -
Igen-igen.
-
DANIELTRUCKER #2326 Ennek tényleg lenne értelme, mert a valóságban is teljesen így van! -
Aki ír nekik azt is megírhatná hogy 8 plusz felező azaz 16 sebességes legyen a kamion ne 9,12 vagy 14... Meg ne menjen mint az állat hogy 150-el száguldani lehet velük hanem szabályozzanak le 90-nél. :) -
DANIELTRUCKER #2324 Az ötlet jónak tűnik, de belegondoltatok, hogy egy Ai hogyan lenne képes parkolni vagy tankolni? Csak annyit látnál hogy jön egy ai (mindegy hogy kamion vagy autó) megáll a benzinkúton, ott áll egy darabig aztán továbbáll! Ugyan ez a parkolásnál is! Szerintem annyi ilyen ai-t elütnénk, hogy csak na! -
Itt van fent a link, scs software blogja, és a legfrissebb hírhez odaírjátok, természetesen angolul. Ám sok reményt ne fűzzetek hozzá. -
Ez jó ötlet! De akkor már nem csak az ai kamionok hanem néha néha egy személyautó is betévedhetne tankolni vagy aludni.
Viszont én se tudom megírni.. -
Sziasztok!
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem lenne egy olyan javaslatom is hogy pl az ai kamionok is beáljanak tankolni meg a parkolóba pihenőidőt tölteni.Ne csak az legyen hogy én tankolok egyedül.. Ja és hogy ne úgy gyorsuljanak mint egy személyautó. Ha ezeket megírná nekik valaki hálás lennék. Vagy hol lehet nekik egyáltalán írni? -
nem teljesen...beállsz a parkolóba. Annak a területén bárhol aludhatsz...am meg kiadják ezt a régi kamionokkal és megvárják amíg ki tudják belőle hozni a legtöbb kiadást, és kiadják az ets2-őt...ez valahogy így működik...vagyis a telefonszakmában így csinálják -
DANIELTRUCKER #2319 Azon gondolkodtam, hogy az alvás, pihenés opció úgy fog működni hogy be állsz egy parkolóba, kitesz egy jelet hogy lehetséges, elérhető az opció és akkor enter aztán már alszik is? -
DANIELTRUCKER #2318 Ott a pont
!
-
abba szerintem direkt nem teszik bele az újjakat...mert ha minden újjítást beletennének ebbe, akkor nem lenne értelme ETS2-t csinálni, mert ehhez csinálnának a modderek jó mappot és cső :D -
DANIELTRUCKER #2316 Hát most én is inkább azt mondom amit ti, mert amint láttam ebbe a 3. játékba még mindig a régi kamionokat használják! -
Úgy is van csináljanak egy játékot ami odatesz rendesen. :)