52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
DANIELTRUCKER #2635 Ezen rendesen lehet látni az árnyék lényegét a játékban!

Tényleg sokat fog dobni!
-
a felso kepen arnyekvan es az alson nics:D -
Blum #2633 Felső kép jobb. -
-
Biztos hogy nem lehet. Sok értelme nem is lenne -
ForceindiaFisi #2630 Nem tudja valaki,hogy lehet-e esetleg autóval is menni majd az alapjátékba?tehát mindenféle extra letöltés nélkül?-attól tartok,hogy nem
Pedig a King of the Road játék ettől lett szuper,hogy autóval,furgonokkal is lehetett menni és ez nagyon tetszett...Nagyon jó lenne,ha autóval is lehetne menni ebbe a játékba. -
Kösz!
Örülünk neki:D -
junius vagy julius -
Kösz!
ÉS ez a Truck and traliers mikorra várható? -
Ne legyünk telhetetlenek :D -
vajo #2625 2 külön játék, és nem 1 időben jönnek. -
Azt szeretném kérdezni hogy akkor az ETS2 és ez a Truck and Trailer két különböző játék igaz?
Ja meg hogy mind2 játékot majdnem egy időbe fogják ki adni vagy nem tudni?
Thx az infot! -
DANIELTRUCKER #2623 Úgy látom a lámpák nem befolyásolják az árnyékokat! Vagy csak még nem? -
Jaja, reméltem, hogy ilyesmit írnak. -
"Először beállítottuk a G27 váltóján a gombokat, hogy splitter be, splitter ki, magas és alacsony funkcióval működjenek, de végül a bemutatás céljából egy egyszerűsített váltási forma lesz használva."
vagy valami ilyesmi.Én úgy értelmezem, hogy próbálkoztak azzal, amit szeretnénk, lehet benne is lesz (?), csak lehet azt még fejleszteniük kell, az addigi bemutatásokhoz még nem fogják használni. Remélem ők is így értették :-) -
Ezt valaki lefordíthatná, a fordító csak zagyvaságot ad ki..
We have first configured the G27's buttons on the shifter to work as splitter on, splitter off, high range, low range, but in the end most likely for the purpose of the exhibition a simplified shifting scheme will be used.
-
még egy kép:
-
Valószínüleg nem. -
vajo #2617
Vajon el lehet majd ütni a gyalogosokat? xD
-
Az steven hawking
-
Szép és jó -
xDDD Második képen lehó almát lop. -
Tegyük hozzá, hogy Truck & Trailer képek -
Kezd látszani, hogy él a város.. ezek a kommunista panelházak feldobják :D akárcsak Tatabányát látnám
-
Ez nagyon jó lesz! Hajrá SCS!!! :) -
Érdekes lesz, szépen fejlődik a játék :D -
Még tolókocsis is lesz...
-
Új képek!
-
Robi546 #2607 Jajj! Ez nagyon jó! :) Inkább már nem nézem a képeket mert minél több képet nézek a game-ról annál jobban akarom már nyomni a gamet! :D
Nem is mondtam, mondjuk, megerősítettem amit mondtál. -
Gyerekek ez nagyon nagyon jónak tűnik ! Ez a t&t is elég jólessz YETD feelingje van :) , mindent összevetve gratulálok az scs-nek hogy ilyet tudtak fejlődni :D! -
Nem mondtam semmi rosszat,.-:
És "legalább sok ilyen legyen... elég ha hasonlít". -
Igazából pont annyira hasonlít, mint amennyire egy játékban kell. -
Szerintem elég szar a modell a képhez képest.
De akkor is... legalább sok ilyen legyen... elég ha hasonlít.
-
Ráadásul üvegen keresztül
-
DANIELTRUCKER #2600 Ez a kép alapján kiderül azért, hogy a játékban elég élethűek lesznek a mértékegységek! -
W.I.P. ugye nem kell ecsetelni, mit jelent -
Jó estét.
Ahogy látom az maya ban készült.
Van 2 valós kép meg egy smooth highlight perspective nézet...
-
a tukorben ha visza nezel nem latod a kamion arnyekat , es a multkori videoban ujj scania volt most meg regi , a multkor peddig megirtak hogy a jatekban legalabb bal oldalt 2 tukor lesz ... -
Bejön a dolog