52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DANIELTRUCKER
    Még mi se tudunk konkrét dolgokat, de lehet hogy lesz egy-kettő!
  • roli02
    Sziasztok azt kérdezném, hogy lesze olyan bene, hogy kisebb városokon falukon kersztül lehetlesze menni???
  • luspaydavid
    T&T egy kis ízelítő lesz a ETS2-ből. :)
  • Rettenthető
    Mint szimpla felhasználó (aki semmilyen modot nem alkalmaz), annyi kérdésem lenne, hogy mikor jelenik meg? :-)
    Na jó nem ezt akarom kérdezni, hanem hogy látom, hogy van ez a T&T. Így ránézésre, mint egyszer(i/ű) földi halandónak, nekem úgy tűnik, hogy erősen használja a ETS2 járműparkját és a környezetét is, de akkor az most mi? Egy teljesen külön játék, egy párhuzamosan készülő mod, vagy semmilyen formában nincs köze a ETS2-höz csak nekem úgy tűnik messziről, mert amatőr felhasználó vagyok?
  • Atikah
    Minek neked Full HD kép?
  • Kistódi
    Elnézést kérek... Akkor nem viccelek legközelebb.
  • DANIELTRUCKER
    A kis névtáblára gondolsz! Azokat hogy lehet szerkeszteni?
  • vajo
    Attól még leírtam az SCS-nek, hátha meg nyugszanak a kedélyek, ha látják, hogy nem érdekli az SCS-t. :D

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY VAGY FELHÍVÁS!

Vagy mindegy minek nevezzük. A topiknak készítek egy jó kis stílusos kamionos, dizájnt, és szeretném, ha csinálnátok 1920x1080-as felbontású háttérképeket. Saját ízlés, egyedi ötlet. Bármi ami belefér. Csak legyen rajta kamion és egy kép az ETS2-ből minimum!
  • Szobi30
    megcsinálhatnák oda középre a parkolót is...mármint vmi hasonlót modellezhetnének :D
    am fasza ez a kép is...nekem bejön már most ez a játék...főleg ha még a fizikával is kezdenek valamit...sztem faszalesz
  • Blum
    Amúgy teljesen feleslegesen kéregetitek itt is,meg a blogonon is,hogy mutassanak innen meg onnan képet. Ha egyszer nincs kész,akkor miből mutassanak?
    Láthatjátok,hogy hogyha elkészül egy új szakasz,akkor mutatnak majd képet. Nyugodjon meg mindenki.
  • vajo
    Ahogy elnézem megcsinálják külön felhajtós fizetővel az egészet. :D Tetszik. Gondolok itt arra, hogy a lehajtók után kell majd fizetni.
    Valahogy így:

• Gell97 kolega
  • Stig95
    Írd meg te áltisk 5.-es anyag ha nem tanulsz angolt akkor nem szóltam!
  • kutizsolt
    valaki megirhatna az SCS-nek hogy a map-rol egy kepet dobhatnanak
  • Blum
    Viccelődtél? Hol?
  • gumikacsa
    Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni akkor inkább ne tedd. Ajánlom az ets topikot, annak már úgy is mindegy.
  • DANIELTRUCKER
    Jól néz ki! Az árnyék és azok a nagy táblák nagyon kellenek oda!
  • Kistódi
    Bocs hogy viccelődök nem tudtam hogy ez egy nagyon komoly topic.....
  • Blum
    Ha-Ha-Ha....
  • Kistódi
    Ez nem fizetőkapu...Ez a kiskutya segge szőre :D:D:D:D
  • v43 001
    Ez fizetőkapu? :) Jóféle :)
  • luspaydavid
    Magyarországról is lehetne egy kép
  • nenus
    -.-
  • RS
  • Kistódi
    ...
  • Gerypapa 95
    na a szígyen megöl kezd a szkánia is elkorcsosulni :DDDDDD
  • Kistódi
    Jeeee!! Nagyon Tetszetős!!!

• daf xf
    Már ha itt tartunk, multkor hallottam a rádióban hogy a scania aláírta a szerződést a győri rába gyárral vagy mivel és az a dolog lényege hogy a scaniák alatt rába futóművek lesznek....
  • LeWyTy
    Még nem vágták el a köldökzsinórt
  • vajo
    A MAN és a Scania meg is egyezett, de én folcvágenről nem hallottam.
  • kutizsolt
    reggebb lattam egy cikket hogy a MAN es a SCANIA meg a VOLKSKVAGEN akkar csinalni egy europa szinvonalu kamiont aztan nem tudom tobb hirt nem lattam.
  • luspaydavid
    am a Safi Trans új Sprinterein is MAN lámpa van
  • Atikah
    khm
  • gumikacsa
    Messze nincs kész. attól, hogy futóképes. Kicsit olvasni is kellene, írták, hogy a játék alfa teszt verzióját viszik a kiállításra. Komolyabb standot vártam az scs-től egyébként.
  • Kistódi
    Szerintem csúnya.. Túl kicsi...
  • Blum
    Nekem így elsőre az jött be,hogy ronda,aztán hogy furcsa. Idővel meg lehetne szokni szvsz.
  • RS
    *ki
  • RS
    Szerintem jól néz kis rajta.
  • Rikcsoo
    Jaja azért befigyel a háttérben lévő Scanián a MAN lámpa..xD
  • luspaydavid
    Ja hát össze fogtak írták is (anyag minőség meg ilyenek miatt gondolom)