52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
DANIELTRUCKER #2754 Még mi se tudunk konkrét dolgokat, de lehet hogy lesz egy-kettő! -
roli02 #2753 Sziasztok azt kérdezném, hogy lesze olyan bene, hogy kisebb városokon falukon kersztül lehetlesze menni??? -
T&T egy kis ízelítő lesz a ETS2-ből. :) -
Mint szimpla felhasználó (aki semmilyen modot nem alkalmaz), annyi kérdésem lenne, hogy mikor jelenik meg? :-)
Na jó nem ezt akarom kérdezni, hanem hogy látom, hogy van ez a T&T. Így ránézésre, mint egyszer(i/ű) földi halandónak, nekem úgy tűnik, hogy erősen használja a ETS2 járműparkját és a környezetét is, de akkor az most mi? Egy teljesen külön játék, egy párhuzamosan készülő mod, vagy semmilyen formában nincs köze a ETS2-höz csak nekem úgy tűnik messziről, mert amatőr felhasználó vagyok? -
Minek neked Full HD kép? -
Elnézést kérek... Akkor nem viccelek legközelebb. -
DANIELTRUCKER #2748 A kis névtáblára gondolsz! Azokat hogy lehet szerkeszteni?
-
vajo #2747 Attól még leírtam az SCS-nek, hátha meg nyugszanak a kedélyek, ha látják, hogy nem érdekli az SCS-t. :D
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY VAGY FELHÍVÁS!
Vagy mindegy minek nevezzük. A topiknak készítek egy jó kis stílusos kamionos, dizájnt, és szeretném, ha csinálnátok 1920x1080-as felbontású háttérképeket. Saját ízlés, egyedi ötlet. Bármi ami belefér. Csak legyen rajta kamion és egy kép az ETS2-ből minimum! -
megcsinálhatnák oda középre a parkolót is...mármint vmi hasonlót modellezhetnének :D
am fasza ez a kép is...nekem bejön már most ez a játék...főleg ha még a fizikával is kezdenek valamit...sztem faszalesz
-
Blum #2745 Amúgy teljesen feleslegesen kéregetitek itt is,meg a blogonon is,hogy mutassanak innen meg onnan képet. Ha egyszer nincs kész,akkor miből mutassanak?
Láthatjátok,hogy hogyha elkészül egy új szakasz,akkor mutatnak majd képet. Nyugodjon meg mindenki. -
vajo #2744 Ahogy elnézem megcsinálják külön felhajtós fizetővel az egészet. :D Tetszik. Gondolok itt arra, hogy a lehajtók után kell majd fizetni.
Valahogy így:
-

-
Írd meg te áltisk 5.-es anyag ha nem tanulsz angolt akkor nem szóltam! -
valaki megirhatna az SCS-nek hogy a map-rol egy kepet dobhatnanak -
Blum #2740 Viccelődtél? Hol? -
Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni akkor inkább ne tedd. Ajánlom az ets topikot, annak már úgy is mindegy. -
DANIELTRUCKER #2738 Jól néz ki! Az árnyék és azok a nagy táblák nagyon kellenek oda! -
Bocs hogy viccelődök nem tudtam hogy ez egy nagyon komoly topic..... -
Blum #2736 Ha-Ha-Ha....
-
Ez nem fizetőkapu...
Ez a kiskutya segge szőre :D:D:D:D
-
Ez fizetőkapu? :) Jóféle :) -
Magyarországról is lehetne egy kép 
-
nenus #2732 -.- -
-

...
-
na a szígyen megöl kezd a szkánia is elkorcsosulni :DDDDDD -
Jeeee!! Nagyon Tetszetős!!!
-
Már ha itt tartunk, multkor hallottam a rádióban hogy a scania aláírta a szerződést a győri rába gyárral vagy mivel és az a dolog lényege hogy a scaniák alatt rába futóművek lesznek.... -
Még nem vágták el a köldökzsinórt
-
vajo #2725 A MAN és a Scania meg is egyezett, de én folcvágenről nem hallottam. -
reggebb lattam egy cikket hogy a MAN es a SCANIA meg a VOLKSKVAGEN akkar csinalni egy europa szinvonalu kamiont aztan nem tudom tobb hirt nem lattam. -
am a Safi Trans új Sprinterein is MAN lámpa van
-
khm
-
Messze nincs kész. attól, hogy futóképes. Kicsit olvasni is kellene, írták, hogy a játék alfa teszt verzióját viszik a kiállításra. Komolyabb standot vártam az scs-től egyébként. -
Szerintem csúnya.. Túl kicsi... -
Blum #2719 Nekem így elsőre az jött be,hogy ronda,aztán hogy furcsa. Idővel meg lehetne szokni szvsz. -
*ki -
Szerintem jól néz kis rajta. -
Jaja azért befigyel a háttérben lévő Scanián a MAN lámpa..xD -
Ja hát össze fogtak írták is (anyag minőség meg ilyenek miatt gondolom)