52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
sftomee #2795 Ezekkel is be kell majd parkolni?
:]
-
-
tunnr #2793 Adják már ki:D játszani akarok vele^^ -
vajo #2792 Legközelebb akkor olvasd vissza, és ne reagálj a másik csipkelődésére! -
Bálint16 #2791 csak elnézést szeretnék kérni a tegnap esti viselkedésemért mindenkitől. kicsit felhúztam magam a dolgon hogy nem értették meg egyesek hogy a billentyűzet hibája volt na jó egy ki részben az enyém is mert nem néztem vissza csak rányomtam a mehet gombra (még egyszer bocsi!) 
-
Érdekes, én már várom. -
Új T&T képek, és azt írják, hogy már nem sok van a kiadásáig.
-
vajo #2788 Jó lenne ha nem egymás fikáznátok, aki nem tud írni az menjen vissza elsőbe. A megjelenés a bannerba van, szóval törlöm a hsz-eket, ha ilyen zagyva dumákat firkálgattok itt össze. És nem árt ha az ember gondolkodik mielőtt kérdez! Lehet, hogy majd elfognak tűnni egy-két ember hsz-ei szépen lassan. :D -
Ajánlom figyelmedbe a "válasz erre" gombot!
Mellesleg ott van hogy "Válasz 'gumikacsa' üzenetére (#2762)". -
Bálint16 #2786 ki???
-
Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára itt hagyod ezt a topikot is. :D -
Bálint16 #2784 Bluetooth-os és merül az elem!!!!!!!!!!! -
vajo #2783 Én is billentyűzettel írok, még is tudok és nem írok badarságokat. -
Bálint16 #2782 AM KÖSSZ!!! -
Bálint16 #2781 BILLENTYÜZET!!! BOCSI!!! -
WTF?? Ne csodálkozz ha leordítanak! Tanulj meg írni! Különben nem fog törni a kamion. -
A helyesírásodon lenne még mit fejleszteni. -
Bálint16 #2777 helloszok én még uj vagyok itt és csak anyi szeretnék kérdezni öletek hogy z ETS2-be összetrkd kamion???? mert sztez nagyon jónne!!!! :D JA ÉS NEM KELL LEORDIÁLNI A FEJMET AHOGYSZOKTYESEK!! -
DANIELTRUCKER #2776 ÉN MEGMONDTAM AZ ELŐBB! Valaki valamit mond te meg itt pattogsz! Mért kell mindig okosabbnak érezni magad!? -
Szerinted be rakták volna játékba a félkész verziót? Istenem.. -
DANIELTRUCKER #2774 Az a rönó még félkész! Nem?! -
SnyperD #2773 De tök jó írják h azé nem csinálnak jobbat mer kicsik játsszák nagyrészt és nem lenne bevétel ha hardcore simulator lenne. Akkor adják dupla annyiért mert akinek szimulátor kell az úgyis megveszi,nem? -
Nyugi nyugi még kész sincs :D amúgy milyen napellenző van már a Scania-n. -
SnyperD #2771 De aztán írhatsz nekik :( Amit ők akarnak meg egypár ember véletlen leírta csak azt rakják be. Ezt is ilyen apróságokkal ba***ák el:@ -
Fejlesztik amúgy meg szerintem nem tartana sokáig úgy meg csinálni hogy át menne rajta a kamion. -
Ja azon vagyok én is :D -
SnyperD #2768 ETS 2 be nem akarnak gyalogosokat mert elütik a 7-10 éves gyerekek -.- -
Kint meg közben Tour De France megy :DDDDDDDD -
-
SnyperD #2765 képek! -
Előtted lévő Hsz.-ben van a válasz is. (#2762) -
DANIELTRUCKER #2763 Csak azt nem tudom miért kell egyből mindenkit oltogatni! Megint Atikah kezdte már engem is többször minden ok nélkül oltogatott! Ha egyszer úgyis hülyeség amit beír valaki, vagy csak számodra az, akkor miért kell ezt csinálni? Egyébként meg péistike a tárgyal kapcsolatban szolt hozzá!
Mindenkitől bocsánat, de nekem ez a véleményem!!!!!!
-
ovoda.. -
deddúrva! -
Akkor már én is...
Aztiiii! -
Blum #2759 Fantasztikus -
És ki kíváncsi rá, te esetlen? -
Nekem 1440*900-as a felbontás -
Blum #2756 Akkor már legyen 2560*1600. Nem egy emberke van itt SG-n,aki akkora felbontásban mozgolódik. -
vajo #2755 Mert annál nagyobb monitort átlagban nem használnak, csak kisebbeket, azoknak meg lekicsinyíti a képet. A felső határt kell megcsinálni.