52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Valaki nem tudja hogy mennyi lesz a várható ára?
Honnan kell majd rendelni?-.-:D -
SnyperD #2835 Még 5 év azt cégnél talán azt kapok majd :D -
sftomee #2834 Ja, azt én is szeretnék egyet... :| De sajnos nincs annyi pénzem. :D -
SnyperD #2833 Én meg az új Scaniát akarom! -
sftomee #2832 Én már a T&T-nek is örülnék de nagyon.
-
DANIELTRUCKER #2831 Nagyon jó lesz! 
Ahajajh! De nagyon játszanék már vele!
-
Csak úgy gyorsan legörgetve a képek tök valódinak látszanak. -
Blum #2829 "Where is this place?
We have another riddle for you today! We are sure there are people among the readers who will be able to recognize this place being constructed for Euro Truck Simulator 2..."
Szóval vajon melyik hely lehet ez? -
-
Raaaj:D 
-
fú de király! 

-

-
gec és kijavították a pótot :D
-
vajo papa mindent megold
-
tunnr #2822 úgy is meg lehet majd csinálni szval sztem nincs para:D -
vajo #2821 Én meg onnan nézem az egészet, hogy T&T és ETS2 egy motorral megy, szóval lehet a kettőt majd variálni, szóval szerintem átlehet majd pakolni a népet ets2-be. :D -
Azért remélem hogy a kis gyerekek miatt nem vetik el végleg a gyalogosakat meg a bicikliseket
-
Én úgy oldanám meg, ha valaki elüt egy gyalogost, bringást, automatikusan game over... Abban a pillanatban, ahogy neki megy, tehát még az sem lenne, hogy vér, vagy repülő ember, ilyesmi. Így aztán nem sok értelme lenne elütögetni az embereket.
Persze erre gondolom, mondaná az scs, hogy az így már túl bonyolult lenne a FŐ célközönségüknek... (ezzel nálam már nagyon kicsapták a biztosítékot) -
De azért élethűbb is lenen ha ETS2-be lenének gyalogosok, mert pl. a biciklist lehet előzni és mondjuk azt is elképzelném hogy zebrán a lámpánál át mennének. -
DANIELTRUCKER #2817 Csak az a rossz hogy vajon honnan veszi az SCS hogy ezzel több "kis gyerek" játszik mint idősebbek vagy hát akár 18 fölött!
-
sftomee #2816 Akkor járjon érte pénz meg pontlevonás. Akkor a sok kiccsávónak mégse lenne akkroa öröm a truckmageddon. Habár a legtöbbjük csalna úgy is. Akkor végülis mindegy...
-
2 játék készül:
1. Truck & Trailer, ez asszem júniusban fog megjelenni, de ebben nem lehet majd fuvarozni. Zárt pályás ügyességi játék lesz.
2. Euro Truck Simulator 2, ősszel fog megjelenni Ez a jól megszokott fuvarozós játék lesz. Mivel itt szabadon mész, könnyedén elütheted a gyalogosokat, ezért akarják ebből kihagyni.
Kicsit kezd már unalmas lenni, hogy állandóan a gyerekre hivatkoznak, ezért nem csinálják meg normálisan a játékot. Azt hiszem ezzel a mentalitással az scs-től tényleg nem fogunk a büdös életben sem normális szimulátort kapni. -
T&T = Truck & Trailer -
Mi más volna? :-) Amiben nem vagy biztos, abban segíthet a google. És akkor nem kapsz oltásokat a fórumon. -
Nem értem, miért nem lehet opcionálissá tenni... Aki akar életet, az bekapcsolja a gyalogosokat, aki meg nem, az meg nem. A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. -
Bocsi tényleg ha nagyon hülyének néztek,de ez a bizonyos T&T-nem a "Truck & Trailer"-lenne?Most már tisztázzátok légyívesz bennem mert nem értem..
-
T&T-be lesz csak gyalogos. Mondjuk nem értem mért nem lehet úgy megcsinálni ha el is ütöd akkor átmész rajtuk. -
elütnék őket... Kár, hogy vérpistikékre építenek. -
Tehát ha jól értem,nem lesz gyalogos forgalom,csak a videókban volt,mert a (?)kisebb gyerekek(?) elütnek?... -
Nem vicc! -
ezer bocs!rosszul fordítgattam le az egyik szöveget,a srác álmodozott arról hogyha benne lennének ezek az országok is.Én meg csak annyit figyeltem hogy hungary 
#2805:ez most vicc akart lenni?
-
nem lesznek gyalogosok csak a T&T-ben mert az ETS2 ben a kisebb gyerekek elutnek es nem akkar az SCS morbid jatekot -
Jó lenne ha Magyarország is benne lenne :)
Valahogy rá kéne venni hogy legyen benne
-
SnyperD #2803 Egy úthenger alapján talán? úthenger=Magyarország -
vajo #2802 Majd ültetünk és kinő újra :))
#2800: Magyarország? Hol olvastál ilyent?? :O -
SnyperD #2801 Ezt honnan veszed h hungary is benne lesz? -
Ez igen!Gyönyörű,így a képek alapján:)Tehát Magyarország is benne lesz?
Látom lesz gyalogos forgalom is,örömmel látom:D
Üdv! -
Ez tetszik sok ilyet még
-
sftomee #2798 Ja értem. Ha megunod a sok mazsolát cammogni, beülsz a dózerba azt legyalulod őket. :D -
Ezt direkt Vajonak tették fel. A böhömök éppen letiporják a gyepet :D