52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Elérhetőséget nem kellett volna megadni? Vagy írtál nekik e-mailt is? -
Mivel a valóságban is úgy néz ki, minek rajta változtatni? -
a víz textúrája az kurva szép...és a második kép nagyon bejön 
viszont a kikötő marad ugyanaz mint ETS1-ben??
csak mert eddig úgy tűnik...de lehet h még fog változni...vagyis remélem :D -
vajo #2913 Hát jah, szánalmas. De csak példának tettem be, hogy mi az ami elvárható lenne. ( DE nem tartom fontosnak, és megvagyok nélküle. :D ) -
Ha egyszer az eredeti közlekedés is olyan... -
DANIELTRUCKER #2911 Angliában megint úgy lesz hogy a baloldalas gépeddel kell majd menni? Mert az a múltkor sem volt valami jó megoldás -
DIESEL DOG #2910 Ilyen játékot mi a fityfenének adnak ki? Egy árva lyukas garast nem fizetnék érte, olyan mintha valami erősen béta verziós, bugos, félkész akármicsoda lenne. -
Csak nehogy azt várjátok, hogy Magyarország is benne lesz.. ha már a nyelvek között ott lesz a magyar. -
Szép tőled! 
Főleg ha hivatalosan is megkeres téged majd a SCS Soft!
Remélhetőleg ez be is fog következni, és akkor bízhatunk abban, h biztos megjelenik majd magyar nyelven is!
Ha ez így lesz, akkor minden tiszteltem a tied!
Azért az szép teljesítmény, h alig egy óra alatt legalább 8 nyelvre jelezték már a blogon, h segítenének nekik a fordításban!
Nem semmi! Ilyen a nemzetközi összefogás!
-
SnyperD #2907 Én írtam hogy fordítom magyarra !
2 er nyertem fordító versenyt első helyen! És nem szó szerint fordítok hanem szép magyarosan :) -
vajo #2906 Ennyire azért csak kitudnék szállni. :DDD -
Anglia wtf?
-
A képekhez tartozó bejegyzés szerint fordítókat keres az SCS költséghatékonyság szempontjából.
Tehát aki úgy érzi, h tudna nekik segíteni angolról-magyarra fordítani a játék szövegezését, az jelentkezzen a blogjukon! -
Szép napot!!
Jók azok a hullámok!! :D -
én is így kezdtem...aztán letöltöttem egy txt-fájlt, amiben le volt írva hogyan kell skinezni, és 15 percen bellül már megvolt az első "alkotás" (csak példának írtam) -
Hát akkor az így járt! -
Lehet valakik át bírják írni, de aki csak játszik és ilyeneket nem tud az nem tudja megoldani. -
Lényegtelen. Ha akarjuk, átírjuk. -
vajo #2898 Jó lesz ez.. :)))
És be kéne fejezni a marhaságok gyártását. -
Mindig német rendszám van, minden autón. -
DANIELTRUCKER #2896 Tényleg! Asszem mindig francia rendszámmal kezdünk! -
tunnr #2895 sztem is be lehetne fejezni... Amúgy tudnátok mi lenne még jó. Az h amilyen országban kezdesz olyan rendszámot kapnál:) -
+1 -
már leírták h be lehet fejezni.
Rég nem kérek válaszokat.
Szóval majd trefel fuvod -
Neked kell felfújni a száddal... úgyhogy eddzél rá!! -
be lehet fejezni. -
nenus #2890 okcső -
nem mert azt a szrelő bácsi felfuja és utána kéne még variáni rajta!%!! -
nenus #2888 biztos hogy lesz, mert amikor megveszed a kamiont akkor a kereket külön kell hozzá megvenni.. (külön a gumit, külön a felnit). és a gumit logikusan laposan veszed meg, úgyhogy biztos hogy állíthatod a nyomást... -
Blum #2887 Majd a szintszabályzós lengéscsillapítóval megoldod. -

-
de csak azé hogy jobban befekügyjön a kanyarokba, és jobban kigyorsításal hamarab beérjek a célba -
Blum #2884 Persze,meg elektromosan állítható külső tükrök,fűthető-hűthető ülések/kesztyűtartó,légzsák..stb. -
Már megint oviztok...
Amúgy jó látni hogy szépen haladnak :) -
Lesz bene álitható guminyomás? -
HunBalage #2881 elég régóta olvastam a fórumot...eléggé várom én is a játékot...eléggé furcsa hogy Ti még nem írtátok hogy a felfüggesztése "kemény" lenne....fülke rugózás is...nagyobb "kátyú"-nál billen meg a fülke... -
Gondolom a scania adott nekik licenset vagy ingyen vagy mittomén... és most be kell nyalni nekik... meg bebizonyítani hogy méltó a játék hogy szerepeljen benne a scani márka....
Meg csak szimplán ezen fejlesztik a fizikát. -
nenus #2879 -.-
Nem a kamion a lényeg te szerencsétlen -.-"""" -
igazán rakhatnának már valami más kamiont is mutatóba nem csak ezt a Scaniat. 

-
Jah jó nem olvastam :D