52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bárcsak a miénk is ilyen lenne..
-
SnyperD #3435 JohnBart erősebb szavazó jogot kaptál szóval hajrá !
-
A mi gépünk se szokta elengedni de hát csak egy ötlet volt!
-
+1
hétfőn voltam faterral M.óváron a kocsiért, felvitt minket egy kollégája, felértünk reggel 6 óra, fél 7 fele, be indíottuk, és már jöttünk is...egy percig se kellett járatni, mert nem engedte el a levegőt...pedig ott állt péntek délután 5 órától, akkor állította le... -
Solt #3432 Milyen levegő termelés? :) Ezek nem 30 éves U16-s Rábák, hogy 15 percen keresztül kell járatni mire kiold a kézifék! :D Beindítod, oszt szinte azonnal meg is van a kellő nyomás a tartályokban... már, ha egyáltalán elenged levegőt pár nap alatt... -
xD... -
őőőőőő izé nem aksit akartam mondani hanem levegő termelést
bocs -
énsem:SS -
ezek olyan dolgok, amiket tuti, hogy nemfogunk megkapni...
egyébként, nem értettem, hogy az akksival mit akartál kifejezni... -
levegő termelés nem rossz ötlet..: D
de Magyarország...úgysem teszik bele:'D -
mértnem?
meg induláskor a levegő termelés;) -
Magyarország tutinem: D
akkumulátor???? -
Szevasztok.
hát hogy én is itt legyek és beleszóljak nekem is tetszene a kuplungos váltó.
Amúgy nekem 2 dolog járt az eszembe.
Vagyis 3 a váltóval együtt de a másik 2:
1:
Hogy Magyarország benne lesz-e.
2:
Akumulátor -
Robi546 #3423 Én nem fogok sírni mivel a Crysis 2-nek is nagyon cool graf-ja van még is szaggatás nélkül elindul. :) -
sftomee #3422 Az a helyzet hogy mostmár több automata váltós kamion van mint kézi. Nemzetköziben meg pláne. Úgyhogy a joyról való kapcsolás, mondhatni, nem is annyira irreális. Ha kézi váltóról van szó, akkor viszont ott van az, hogy többféle séma van. Az Actrosnál nincs is botváltó. Csak az építőipari kivitelnél. Az viszont 2x4 felezve. A volvónál. 2x3 felezve. Az MAN is 12-es. A scania szintén. A DAF is. Csak a volvó fordított y sémás. A többi 12-es viszont sima y. :) -
Solt #3421 Ok, ez rendben is van, és nem is rád gondoltam! :) -
sftomee #3420 Hihi! :) Hát az Actros Telligent-jét lenne a legkönnyebb modellezni. Egy joystick ami megy előre meg hátra. Rá két gomb, az egyik funkció gomb, amivel rükibe rakod, meg előre menetbe, meg egy másik az üreshez. Aztán egy kisebb joy külön a feleknek. Ja meg egy AUTO/MANUAL kapcsoló. :D -
Nyilván, de ezt a részét igazán lekoppinthatnák :-) -
SnyperD #3418 A Rigs of Rods más ! :) Ha szabad javítanom de úgylátom te is ismered :D -
Csak azt nem értem, hogy ha a Rig of Rodsba bele tudták tenni, akkor opcionálisan ebbe miért nem tudják? Jah, mindig a kis taknyosokkal takaróznak. -
Részemről ennek a képnek is megvan az a hangulata, ami elvárható. Talánn az átdolgozott fény-árnyék hatás miatt megvan az a természetessége, ami miatt jobban tetszett eddig a Rig'n'Roll kinézete.
A Magyar tanya jól mutat a háttérben, ugye?
-
kompromisszum. 6 sebesség, 1-1 gombra az alsó és felső tartományt, így akár 18 sebesség is megvalósítható. Nem megoldhatatlan, csak akarni kellene. Csakhát ez a célközönségnek (amivel mindig takaróznak) bonyolult lenne. -
tunnr #3414 Túl sokról álmodozunk:D -
Szép is lenne! :D -
Hogyne hallottam volna felezőről!:) -
De meg amúgy is úgyvan hogy 8+felező. :) -
SnyperD #3410 Mondjuk sftomee jobban vágja a témát, nemigaz?
-
SnyperD #3409 Te szerinted a 12+2 sebességes válton 14 lyuk van? felezőről nem hallottál? :) -
Addig jó hogy van kuplung de hogyan rakod be a 6 sebességes kézi váltót váltót 9.be? Vagy te úgy gondoltad hogy a kormánnyal kellene fel és le váltani? -
Hát igen ez jó lenne. :) -
+1. -
Hogy-hogy hova Rozi? Mit nem értesz ebbe?
Legyen választható manuális kuplung, amit szépen kioszthatok a kormányom kuplung-pedáljára. Mint pl. a Rig'n'Roll-ban. -
DANIELTRUCKER #3404 Nah! Így már mindjárt baráti!
-
Fa nagyon oda van :D -
Vannak olyan kormányok, amikhez pedálok, nem csak gáz, meg fék van, hanem kuplung is, mondjuk nekem is tetszene ha megtudnák oldani. -
DIESEL DOG #3401
-
Blum #3400 Majd meglátjuk,hogy milyen lesz az optimalizáció,de szvsz nem lesz gond vele.
Ez olyan,mint anno az ETS1-nél,hogy jött a sok vérpistike,aztán csodálkoztak,hogy ménem megy a játék rendesen. Hát akkor kéremszépen gépet kell cserélni,nem lehet elvárni,hogy az SCS még évekig ad ki magából olyan játékot,ami megy a P4-en,meg az ősrégi VGA-kon.
Nekem sincs überbrutál gépem,egyre több játék megfingatja,de nem hőbölgök,hogy fos az optimalizáció,hanem tudomásul veszem,hogy kevés a technika. Másrészről meg leszarom,mert a Portal2 megy rendesen,HL:EP2 pláne,mással meg nem igen játszok..
"Hiába a szoftver,ha nincs meg a hardver" :) -
NiQ #3399 Normális vagy Margit????! Kuplung??És hova is tegyék? Nond meg.
-
Solt #3398 Mit fogtok majd sírni, ha nem megy a gépeteken majd rendesen... -
Blum #3397 Na,ez már mindjárt más!