52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ez a stílus nagyon nem tetszik. -
ma ez a válasz érkezett:
thank you for the "Magyar Mentalitas." -
NiQ #3675 Látom is az arcodat.. a muslinca fogú tudatlan!
Miért nem raktad be a real logo-t kis vigyori.B.. -
Igazából az ilyen pc guru, gamestar, és hasonló oldalakon megjelenő cikkekkel nem érdemes foglalkozni, a hozzászólásokkal meg pláne nem. Ez egy rétegjáték, és ott nem az a réteg van, akiket az ilyesmi érdekel. -
sftomee #3673 Ne csodálkozz. Bloodstevenland-et egyszerű kisgyerekek lakják. Nekik elég ha csak 3 gombot kell nyomogatni. Előre, balra, jobbra. Fék nem is kell! Sőt rükverc sem. Az már túl bonyolult lenne az egytekervényiknek... :/ -
SnyperD #3672 Ha tudnák hogy mi fordítottuk
-
Robi546 #3671 Oké köszönöm a választ. :) -
JohnBart #3670 Kár, én mindig jót somolyogtam, mikor DAV-val és Ivedo-val mentem a GTS-ben. De reménykedjünk, lehet csak lemaradt a jelzés. :DDD
Apró adalék az SCS sokat hangoztatott célközönségéről:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/trucks-and-trailers-ugyessegi-kamionos
Kommentek alapján egyelőre úgy tűnik, a mezei gémereket nem igazán hatotta meg a T&T (szerintem egyébként ötletes) kamionos-ügyességi játékmenete, ami ugye azért elgondolkoztató, mert Pavelék elvileg minél szélesebb kört próbálnak elérni a T&T-vel (is)... -
DANIELTRUCKER #3669 Nuku márka! 
(De még csak kamu sincs)
-
-
JohnBart #3667 Szvsz T&T.
(szvsz: szerény véleményem szerint ;-)) -
Robi546 #3666 Nagyon ott van. ;)
Egyébkként ez a T&T -ban lesz vagy ETS 2 ??
Egy kis off:
mit jelent az hogy: szvsz
??? -
Jó kép, szvsz. a DAF az egyik legjobban sikerült gyári kamion a GTS-ben, bár Fastalex és 50keda barátunk még azért kihozott belőlük némi pluszt. -
-
Ebben az esetben pedig még warezt sem kell letöltenie, mert ott az 1 órás demo, mint próbakör (jó példa!). -
trucksimfan #3662 nem egészen lelkiismereti, a lelkiismereti dolog az az, hogy szemébe hazudsz a csajodnak vagy a legjobb barátodnak éveken át... Na mindegy.
Az, hogy ami teccik megveszed, az alap dolog (pl: autópiacon kinézel egy fain verdát, kipróbálod -ugyebár ingyen, kvázi "letöltöd"- aztán a próbakör után nem adod vissza, hanem lenyúlod és tovább használod, na ez milyen dolog lenne már???) tehát ha letöltöd a játékot, és kipróbálod, az a "próbakör", aztán ha nem veszed meg, és tovább használod, azzal gyakorlatilag elloptad. Tény, hogy kb 3-4000 Ft-ról beszélünk, de ha már 1000 ember a "próbakör" után ellopja, akkor 3-4 milliót lop el a fejlesztőktől, amiből ők fejleszthetnének (pl ETS3-at), vagy a jó munkájukért vehetnének a fejlesztők maguknak szép dolgokat. Szerintem ha valaki itt pl.: pálinkát főz, nem örülne neki, ha valaki egy kóstoló után lenyúlná az összes pálinkáját (hülye példa, de nem jutott más az eszembe).
A beszúrt képen az a külföldi hozzászóló meg egyértelműen a "vérpistike" kategória... -
sftomee #3661 Ja! Szép is lenne ha már ebben ellőnének mindent. :) Tény hogy bazi ronda a hátuljuk, de én már ezt is várom, az ETS-t meg aztán pláne. :) -
IVECO
MAN
DAF
IVECO
Ne sírjon a szátok, ezek T&T-s képek. ETS2-ben tutira durvábban fognak kinézni: Példának okádék -
DIESEL DOG #3659 Mindenhol akadnak agyhalottak, hagyjátok figyelmen kívül az efféle provokatív, degenerált hozzászólásokat. -
Idióták. -
ovidiu román.. látszik.. -
Az 1.-ő és az utolsó is Iveco, talán. -
De ezt most mért kell... ? 
Úgy nevezett "cél közönség"
-
JohnBart #3654 Írják a blogon, hogy licenszelt Scania már biztosan lesz a T&T-ben. Remélem azért 1-2 valós márka még majd befigyel. :) -
Amúgy a többi kamionnak is rugózik majd a fülkéje vagy csak az újaknak? :) -
Robi546 #3652 Ja ok na legalább ezt tudtam. Nem mint múltkor a MAN-ra mondom Scania! :D -
hát ezeken a gépeken nem valami sokat változtattak -
DANIELTRUCKER #3650 Szerintem az! -
Igen -
Robi546 #3648 (bocs a dupla hsz-ért)
De az az 1. Képen az a piros az ott IVECO ? -
Robi546 #3647 Hát az a takaró nekem se tetszik ott nagyon. :S
De amúgy egész jó. :D -
Blum #3646 A DAF már egész tűrhető,de az a nyereg..csodálatos :D Na mindegy ... -
Lemez levételén már gondolkoztam én is vagy legalább ne az egészet takarja el. -
Blum #3644 Hát...a gépek hátsó részének kidolgozása megint igencsak szegényes. Letudták egy egyszerű takarólemezzel,aztán kész. Bár ez legyen a legkevesebb,ha a belteret faszán megcsinálják,az már bőven jó. :D -
Lengyelországban már engedélyezték a kiadását a TcT-nek :) -
Ez egy jó nap :D
-
vagy sírtak...... -
Robi546 #3640 Ez igen!
Nagyon tetszik. :) -
+1
-
JohnBart #3638 Ejj, de jó lenne, ha ilyen kidolgozott lenne a városkép majd az ETS2-ben is...