52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • RS
    Ez a stílus nagyon nem tetszik.
  • TomSolberg
    ma ez a válasz érkezett:
    thank you for the "Magyar Mentalitas."
  • NiQ
    Látom is az arcodat.. a muslinca fogú tudatlan!
    Miért nem raktad be a real logo-t kis vigyori.B..
  • gumikacsa
    Igazából az ilyen pc guru, gamestar, és hasonló oldalakon megjelenő cikkekkel nem érdemes foglalkozni, a hozzászólásokkal meg pláne nem. Ez egy rétegjáték, és ott nem az a réteg van, akiket az ilyesmi érdekel.
  • sftomee
    Ne csodálkozz. Bloodstevenland-et egyszerű kisgyerekek lakják. Nekik elég ha csak 3 gombot kell nyomogatni. Előre, balra, jobbra. Fék nem is kell! Sőt rükverc sem. Az már túl bonyolult lenne az egytekervényiknek... :/
  • SnyperD
    Ha tudnák hogy mi fordítottuk
  • Robi546
    Oké köszönöm a választ. :)
  • JohnBart
    Kár, én mindig jót somolyogtam, mikor DAV-val és Ivedo-val mentem a GTS-ben. De reménykedjünk, lehet csak lemaradt a jelzés. :DDD

Apró adalék az SCS sokat hangoztatott célközönségéről:
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/trucks-and-trailers-ugyessegi-kamionos

Kommentek alapján egyelőre úgy tűnik, a mezei gémereket nem igazán hatotta meg a T&T (szerintem egyébként ötletes) kamionos-ügyességi játékmenete, ami ugye azért elgondolkoztató, mert Pavelék elvileg minél szélesebb kört próbálnak elérni a T&T-vel (is)...
  • DANIELTRUCKER
    Nuku márka!

(De még csak kamu sincs)
  • luspaydavid
  • JohnBart
    Szvsz T&T.

(szvsz: szerény véleményem szerint ;-))
  • Robi546
    Nagyon ott van. ;)
    Egyébkként ez a T&T -ban lesz vagy ETS 2 ??

Egy kis off:

mit jelent az hogy: szvsz
    ???
  • bullseye9
    Jó kép, szvsz. a DAF az egyik legjobban sikerült gyári kamion a GTS-ben, bár Fastalex és 50keda barátunk még azért kihozott belőlük némi pluszt.
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Ebben az esetben pedig még warezt sem kell letöltenie, mert ott az 1 órás demo, mint próbakör (jó példa!).
  • trucksimfan
    nem egészen lelkiismereti, a lelkiismereti dolog az az, hogy szemébe hazudsz a csajodnak vagy a legjobb barátodnak éveken át... Na mindegy.
    Az, hogy ami teccik megveszed, az alap dolog (pl: autópiacon kinézel egy fain verdát, kipróbálod -ugyebár ingyen, kvázi "letöltöd"- aztán a próbakör után nem adod vissza, hanem lenyúlod és tovább használod, na ez milyen dolog lenne már???) tehát ha letöltöd a játékot, és kipróbálod, az a "próbakör", aztán ha nem veszed meg, és tovább használod, azzal gyakorlatilag elloptad. Tény, hogy kb 3-4000 Ft-ról beszélünk, de ha már 1000 ember a "próbakör" után ellopja, akkor 3-4 milliót lop el a fejlesztőktől, amiből ők fejleszthetnének (pl ETS3-at), vagy a jó munkájukért vehetnének a fejlesztők maguknak szép dolgokat. Szerintem ha valaki itt pl.: pálinkát főz, nem örülne neki, ha valaki egy kóstoló után lenyúlná az összes pálinkáját (hülye példa, de nem jutott más az eszembe).
    A beszúrt képen az a külföldi hozzászóló meg egyértelműen a "vérpistike" kategória...
  • sftomee
    Ja! Szép is lenne ha már ebben ellőnének mindent. :) Tény hogy bazi ronda a hátuljuk, de én már ezt is várom, az ETS-t meg aztán pláne. :)
  • gumikacsa
    IVECO
    MAN
    DAF
    IVECO

Ne sírjon a szátok, ezek T&T-s képek. ETS2-ben tutira durvábban fognak kinézni: Példának okádék
  • DIESEL DOG #3659
    Mindenhol akadnak agyhalottak, hagyjátok figyelmen kívül az efféle provokatív, degenerált hozzászólásokat.
  • RS
    Idióták.
  • Atikah
    ovidiu román.. látszik..
  • TruckerDave
    Az 1.-ő és az utolsó is Iveco, talán.
  • luspaydavid
    De ezt most mért kell... ?

Úgy nevezett "cél közönség"
  • JohnBart
    Írják a blogon, hogy licenszelt Scania már biztosan lesz a T&T-ben. Remélem azért 1-2 valós márka még majd befigyel. :)
  • MANos Viktor
    Amúgy a többi kamionnak is rugózik majd a fülkéje vagy csak az újaknak? :)
  • Robi546
    Ja ok na legalább ezt tudtam. Nem mint múltkor a MAN-ra mondom Scania! :D
  • kutizsolt
    hát ezeken a gépeken nem valami sokat változtattak
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem az!
  • Falkon
    Igen
  • Robi546
    (bocs a dupla hsz-ért)
    De az az 1. Képen az a piros az ott IVECO ?
  • Robi546
    Hát az a takaró nekem se tetszik ott nagyon. :S
    De amúgy egész jó. :D
  • Blum
    A DAF már egész tűrhető,de az a nyereg..csodálatos :D Na mindegy ...
  • luspaydavid
    Lemez levételén már gondolkoztam én is vagy legalább ne az egészet takarja el.
  • Blum
    Hát...a gépek hátsó részének kidolgozása megint igencsak szegényes. Letudták egy egyszerű takarólemezzel,aztán kész. Bár ez legyen a legkevesebb,ha a belteret faszán megcsinálják,az már bőven jó. :D
  • luspaydavid
    Lengyelországban már engedélyezték a kiadását a TcT-nek :)
  • luspaydavid
    Ez egy jó nap :D

• gumikacsa
    vagy sírtak......
  • Robi546
    Ez igen!
    Nagyon tetszik. :)
  • TruckerDave
    +1
  • JohnBart
    Ejj, de jó lenne, ha ilyen kidolgozott lenne a városkép majd az ETS2-ben is...