52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Még nem olyan biztos az, de ezek láttán nagyon sok esély van rá, hogy a játékban is Mercedes lesz.
-
Robi546 #3960 És nem tudom hogy ki vette észre de nézzétek meg a kormányon a jelet. Mercedes, licenszelt. :) -
DIESEL DOG #3959 Nem kell minden apróságon fenn akadni... :) -
sftomee #3958 De még mindig jobb mint az eddigiek. Én csak egy dologtól félek, és az nem az ülés, hanem a sebességváltás, a gyorsulás-lassulás és a többi fizikai dolog. Szóval kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Mivel a fizikáról csak olyan videó jelent meg ahol nem igazán látszott semmi változás a sebességváltással kapcsolatban például. :| -
Az ülés nem pontos! :D Eredetinek csak a közepén van rombusz mint SCS-esnek meg az egész olyan.
-
-
Szép !
De elég ramaty ez a Trust vagy mi :D
-
DANIELTRUCKER #3954 Egyébként szerintem is qurva jó, bár szerintem még így is maradok scaniás! -
DANIELTRUCKER #3953 Tavaly nyáron voltam arrafelé és ha azt meg tudnák csinálni akkor le a kalappal! -
Én megismertem mert láttam már ezeket a képeket, de attól még ronda, játékban és élőben is :D -
vajo #3951 Ne csináljátok, hogy nem ismertétek meg? XDXDDDD több kép. -
Robi546 #3950 Remélem. :) -
Nem szóltam:D -
Gondolom majd változtathatsz már azon is:) -
Robi546 #3947 Új képek!!! :OOOOOOO
Qrva jóó a belső bár az a zöld nem tetszik :S -
vajo #3946 Azt de kurvaszép... am ez a trustnak a belseje. :D De brutál szép. -
Ez nagyon durva... 
Már csak a dafra lennék kíváncsi, de nagyon...
-
aztabüdös.... -
A műszerfalon az a zöld izéééé, hát nem a legszebb
-
-
Robi546 #3941 Genovai Rész ?? Az hegyes vidék vagy milyen ?? -
vajo #3940 Én valószínű, hogy Olaszországba fogok rengeteget kóvályogni. Már csak a genovai részre leszek kíváncsi. -
Blum #3939 -fav
-
Anno legelső WOS-ba volt hogy üldözött a rendőr. Ha komolyabb kamionja volt az embernek, akkor le is lehetett rázni.
A második ötletedre meg ->
-
-
tpbence0323 #3936 Ez de jo eszembe se jutott volna ez
tenyleg erröl jut eszembe az is jo lenne ha lenne a jatekba rendör es mondjuk ha gyorsabban mesz a megengedetnel akkor jönne a rendörauto es lealitana teged mondjuk a lealosavba es akkor ugye megbüntetne
es meg lelehetne huzni az ablakot -
Robi546 #3935 Nálunk (Szlovákiába) is úgy van írva hogy: Zóna tehát hosszú Ó-val meg cseh országban is. A Zóna Szlovákul is Zóna. -
JohnBart #3934 Nem, Szlovéniáról nem esett szó. A Zóna 50-es tábla meg cseh, pont írja egy srác a blogon, hogy pont olyan mint a valóságban, leszámítva a betűtípust. ;) -
Tetszik. 
-
Az SCS mondta abban a nyilatkozatában amelyikben mondták melyik országok lesznek, hogy lesz-e szlovén ?? -
-
DANIELTRUCKER #3930 Mintha már lennének kopottabb, koszosabb táblák is? -
Solt #3929 Tudom, hogy mit írtál... csak tovább vittem a gondolatot. :) -
vajo #3928 Pont ezért nem írtam azt, hogy magyar tábla, hanem olyan beütésű, mert pl a Szlovénoknál is használják a zóna feliratot hosszú ó-val. -
Ne rontsd el a örömöm :D -
Solt #3926 Tudtommal hosszú ó-val csak mi írunk, viszont sebesség korlátozó táblával párosítva nálunk az "övezet" kifejezést használják...
KRESZ táblák -
Ahogy megláttam a képet engem is egy érzés fogott meg: Magyarország?! Hisz nem sok helyen használják a mi betűinket, és az összes ország táblája rajta van, így talán van valami remény ??:) -
Blum #3924 
Jól néznek ki! -
vajo #3923 Azon gondolkodok, első képen a zóna 50-es tábla olyan magyar beütésű. Talán lesz MO??? -
vajo #3921