52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hidralysk #4321 Hali nem tudjátok jobb lett ennél fékhatást mint az előzőnél? -
Most még jobban megnézve a tiéd qva jó. Első ránézésre totál valódinak látszik. SCS-nek kommentbe berakod a képet ? Hátha valamit módosítanának, mert túl erősek a többi színeik is. Ég is tiéden jobban néz ki. -
majd én írok nekik. -
Így tényleg jobb, de első sorban az élethűségnél én arra gondoltam, hogy a benzinkút meg a parkoló elrendezése már legalább hasonlít valamennyire a valóságra. Az aszfalt az sose tetszett annyira. Úgy néz ki mintha valami pöttyös kutya textúra lenne rajta.
-
Blum #4317 Te inkább ne írjál semmit... -
tpbence0323 #4316 Lecike mondja meg vki hogy hol lehet az SCS-nek irni
-
tpbence0323 #4315 Ez naon kiraly -
tyűha
-
De biztos enné is a gépeket.
Remélem meg lehet majd moddolni utólag. Meg a fizikát is. -
Na végre!
Ezt pofáztam!
Így néz ki egy igazi aszfalt!%!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen legyen! -
Sztem meg nagyon sokat dobna a játékon a valósághű(bb) kinézet!
Kicsit változtattam a textúrákon és egyből élethűbben néz ki így a játék, nem?
-
+1
-
E nem is természet búvár játék, hogy a növényzet kitűnő legyen.
Amúgy a benzin kút- pihenő az nagyon ott van. Kezd a játék a valóságra hajazni :D -
Végre!:) -
Robi546 #4307 XDD -
Blum #4306 Ide is idekeveredtél te elmeháborodott? -
az aszfalt meg a növényzet textúrák nem tetszenek.
A kamion viszonyt tényleg szépen ki van dolgozva. -
Robi546 #4304 -.- ezt most nem mondod komolyan ? :O Ez neked szar ? Az ETS 1-hez képest 100x jobb és szerintem meg jó a grafika + a tankoló,pihenő meg az út textúrák nagyon tetszenek. ;) :)) -
Így is szar?
-
a grafika az nagyonszarlesz ismételeten -
Na, ez igen! -
Blum #4300 Na,végre értelmes benzinkút és pihenő!
-
Új képek!
-
Kéri az ostort az élettöl!
-
Ááá a bolond:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Hát te egy igazi hülye vagy!
Orvos látott már?
-
SnyperD #4295 Te most mi az Isten nyila vagy? Lelki gondokkal küszködsz vagy csak bolond vagy? :D -
OsakaBandit #4294 Szya Pirikém!ű
Sayni elindulrt márr a tyukkokkal Nyíreyhgházára,ha minden jó,agkor holnpa regel odaér! Puszyliun mindenkit,maj hívlyál ha Sayzni ottvanmér,mert az a részegess tettü elita minden pénzit,én meg nem töltötem fel a telefonnyát...az aplya faszát,azt. -
WinStar #4293 áááá,már vágom,az nem jó játék sztem...nekem legalábbis nem jött be. -
Fent a futó szöveg. -
18 Wheels of Steel : American Long Haul -
WinStar #4290 bocsi de mi az az ALH? :D -
sziasztok!mikor jelenik meg a játék? -
Kinézettel én is így vagyok. Már nem tudom mikori képek, de mikor a Premiumról raktak forgalomban képeket, ilyen hídon meg ilyeneken azok nekem tetszettek, de valamelyik elég gagyi. :S -
SnyperD #4287 Én nem tudom mit mondotok de basszameg a gts hez volt mod hogy pont akkora volt az út mint a kamion +30cm és komolyan a játékot úgy kiemelte abból a monotonitásból hogy az csak na!!! Volt benne izgalom és nemcsak az hogy 5-6 percenként rányomok egyet jobb ill. balra nyílra -.- -
Már azt hittem, Te filozofálsz, aztán rákukkantottam a blogra, és rájöttem, hogy onnan fordítottál :)
A kinézetről még egy szösszenet: Érdekes, mert vannak képek, amik kifejezetten tetszenek, és vannak amik nem, mert tényleg olyan, mintha a GTS-ben fotózták volna. Pl. ami a bannerben van, kimondottan jól néz ki. -
SnyperD #4285 Úton Bécsbe, Ausztria
Szél turbinák. Néhány ember azt hiszi megóv minket a globális klíma változástól, néhányan pedig azt gondolják rontják a tájképet. Van is egy nagy farm pont a szlovák határ mögött Ausztriában, és néha elgondolkoznak azon Pozsony lakói, hogy melyik tény a fontosabb, amikor minden reggel kinéznek az ablakukon. -
Jujj ez tetszik :D -
Jajj ha ennyire teszik a környező országokról a képeket, lehetne már egy Mo-is
-
DANIELTRUCKER #4282 Az már azért jó lenne! És szerintem még akkorában sem lehetne eltévedni!
#4281:Nem rossz!