52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DANIELTRUCKER
    A Rig'N'Roll-ban ilyen a GPS, de marhán el tud keverni, mert túl későn szól!
  • lorci
    Ez igy egy kicsit meredek.De ha reálisan vesszük akkor megcsinálhatnák úgy a GPS-t, hogy a kamionba rakják mint van asszem a scaniaba egy térkép kép betéve és az helyet lehetne tenni pl. hogy az M betű megnyomásával ott legyen a térkép.
  • vajo
    Ehhez annyit, hogy én már zmodba megnéztem a modellt magamnak elég rendesen és a következőket tapasztaltam.
    - A fülke mozgása amit mutattak, az menni fog a saját kamionokon is, mert olyan gyökérbe van téve, ami ezt a funkciót ellátja. Pipa.
    - A GPS. Na most az interiorba van egy külön gyökér ami a fülkében az animációért felel. Bajuszkapcsoló, kormány stb. Itt találtam egy GPS-t is a műszerfalon, így feltételezhetem, hogy lesz belső interiorba GPS, ami működni is fog. (Nem biztos)

Ezt a 2-t találtam lényegesnek.
  • TruckerDave
    Bocs offért de, ahogy látom a tálcádon LoL fut éppen. :D Én is szoktam játszani, csak akármennyire mondják, hogy sokat kell gyakorolni én még mindig sz@r vagyok. :S :D
  • gumikacsa
    Az ovoda megint rászabadult a topikra. Írigylem a problémáitokat, a növényzettel van gondotok, meg hogy mi van írva a kamionra... Hát hihetetlen fontos mind a kettő.....
  • vajo
    köszi
  • leho94
    az a baj itt lehetetlen eltévedni :DD
  • Robi546
    az nekem is tetszene ha alapból megcsinálnák azt hogy a belsejébe tudjunk tenni dolgokat. De nekem most jutott eszembe egy elég jó ötlet na szóval:
    Amikor kezdesz új játékot és meg nyomnád a N betűt, ugye a térképet és ki írna hogy: Nincs térképed! és el kellene menned üzletbe meg nyomnád az enter-t és akkor ki jönne olyasmi menü mint amikor kamion szerelőbe vagy és akkor lehetne venni Térképet,GPS-et és bele tenné a belsejébe de nem csak olyan lenne hogy bele teszi és kész hanem hogy mondaná neked angolul hogy: Turn Left, Turn Right,stb... szerintem ez egy jó ötlet.
    (De Mondom! EZ CSAK ÖTLET!)
  • Robi546
    Hát ha jól tudom én is akkor még nem modellezték le újból.
  • lorci
    Gts-es modell a Daf nemtudom újra fogják-e dolgozni.
    Elég jó ez a külső tuning de megcsinálhatnák úgy is, hogy a belsejébe is lehessen rakni bele dolgokat.De ha nem akkor megcsináljuk majd ha kijön a játék
  • SnyperD
    A Daf ot eddig még nem is modellezték nem? Vagy? :S
  • Robi546
    De lehet hogy még ki cserélik csak lehet hogy most még nem akarják rá tenni a licenszet. ( Remélem hogy ez így van ahogy én írtam le most. :S )
  • szabii98
    Én annak örülnék, hogy megoldanák, hogy csinálnának egy ilyen MOD-s mappát a tuningolónál, mint LS11ben és az abban lévő cuccokat helyre lehetne rakni.
  • sftomee
    Ettől féltem..
  • luspaydavid
    Jó lesz ez a tuningolhatóság mint anno PTTM :)
  • thomson002
    Tessék.
  • vajo
    Valaki feltöltené a config.cfg fájlát?? köszi :))
  • gege97
    DAV...
  • Robi546
    Hát elhiszem. :D
    Fain, le a kalappal!
  • thomson002
    Nem vagy egyedül !
  • Robi546
    Új képek a Blogon OMG! QRVÁRA tetszik nekem! :OOOOOO
    Be is teszem:

Truck customization in ETS 2:

• luspaydavid
    Nekem Xp-m van egyszer kilépéskor csinált ilyet meg egyszer mikor a menüt töltötte. :D
  • Scania R580
    ebbe a játékba egy hiba van, a növényzet ;)
  • gumikacsa
    Én mondtam, hogy a rendszerkövetelményt ne vegyétek komolyan...
  • leho94
    arra nincs tippetek hogy miért szaggathat játszhatatlanul a játék, miközben oda-vissza kéne futnia?:DD menübe még jó is, aztán játékba ilyen 10mp-es késések :D
  • kazai21
    Nekem is XP-m van és megy.
  • Robi546
    xDD
  • vajo
    Én majd a 8-at fogom legközelebb megvenni. :D Addig jó az XP is :D DE nem hsizem el, hogy nem megy XP-n. van directx9-em, új drivert is szedtem le a videókarihoz... Fos ez a T&T..bezzeg a shift2 elment maxon.., ez meg el se indul. Kezdek aggódni, mi lesz az ETS2-vel... xDD
  • MauroN
    Nem, én Windows 7-et használok
  • vajo
    nem jár valaki hasonló cipőben??
  • kisvory
    Nekem nem tudom mi a baja simán kellene vinnie a gépemnek de tisztára laggol...:(
  • Kistódi
    Ha visszaolvasol akkor megtalálod a demo-t Kisbrekusz linkelte be..
  • ForceindiaFisi
    Valaki legyen kedves segíteni nekem

A kérdés tehát,hogy HOL lehet letölteni a játékot?milyen oldalról?
    lehetőleg ne navigáljatok,hanem linkeljetek.
  • Robi546
    amit nem tesznek bele ebbe.
  • Cosmo1999
    ha ebbe mindent ellőnének mi lenne benne a poén?
    Úgyértem hogy ha lesz ETS3 abba mit csinálnának?
  • tpbence0323
    Sziasztok egy egyszerü dolog
    na szerintem a kamion es a trailer közötti vezetekek jo lenne ha összekapcsolodnanak
    nem?
    (EZ CSAK ÖTLET)
  • Kistódi
    Na kötekedik már Csak viccelek:D
  • gumikacsa
    Ja, az apróbetűs rész, a szerződés legalján. De a topik neve akkor sem az.. (már csak azért is :P)
  • Kistódi
    +1
  • Solt
    A megjelenési dátum felet van.