52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    remélem a tükrök nagyon jól be lesznek rakva akár csak az igazi kamionoknak
  • JohnBart
    Az ETS1-nél is licenszeltek voltak a kamionok a megjelenés előtti képeken, szóval ez kb. semmit nem jelent. ;)
  • Gell97 kolega
    Jól néz ki!
  • Robi546
    OMG! Nagyon durva qrva szééép. o.O
    És ahogy látom licencelt. :))
  • DANIELTRUCKER
  • MANos Viktor
    Fasza!
  • gumikacsa
    Elmértek valamit. De akkor is, nagyon jól néz ki.
  • v43 001
    Ez azért odabasz
  • vajo
    A Magnumba ilyen kevés a hely középen, vagy elméretezték az SCS-es fiúk??? Am fasza.
  • Solt
  • JohnBart
    A fényhíd valószínűleg külön gombot kap (ET2-ből nem nehéz átemelni a kódot hozzá szerintem), de azt kétlem, hogy a különböző fényszórók külön billentyűket kapnának. Simán csak felkapcsol mind.
  • luspaydavid
    Hát ez az!
  • Penge88
    ET2-ben pl. a fényhidat lehetett külön kapcsolni. Szóval elképzelhető, hogy itt is kapcsolható lesz külön.
  • 94mike
    végree!
  • kazai21
    áá odabassz:D
  • szabii98
  • gumikacsa
    Durvaaa...

• gumikacsa
    Valószínűleg sajnos az utóbbi.
  • Mark98
    Hát ha határozott akarok lenni akkor ez rohadt jó! Ha lehet rá ennyi külön lámpát,szúrót,fényhidat stb. tenni akkor ezek közül mind külön kapcsolható lesz vagy csak szimpla esztétika?
  • JohnBart
    R nélkül is sejtettem, mire gondolhatsz. :D
  • Robi546
    bocs ki marad a R Betű javítva: Értem. Azért kösz. :D
  • Robi546
    Értem. Azét kösz. :D
  • JohnBart
    Gondolom azért nem szóltak a tükörről, mert még nem végleges a funkció, az e-mailjeidre meg azért nem válaszolnak, mert kapnak vagy átlag 100-at. :)
  • SnyperD
    Légyszíves kérdezz rá hogy miért nem szóltak a tükörről.+ Esetleg azt is hogy miért nem válaszolnak soha az emailjeimre :(
  • JohnBart
    Még csak most jött ki a játék, semmi hír patchekről. :D

Bár volt olyan fordítandó szöveg, ami olyan dologra utalt, ami végül nem került bele a játékba (pl. online toplista), az ETS2 árnyékában nem hiszem, hogy sokat foglalkoznának a továbbiakban a T&T-vel.
  • Robi546
    Tudja valaki hogy a Trucks and Trailershoz fognak-e kiadna valamit patch-ot ??
  • JohnBart
    A 4 darabon nem csodálkozom, szerintem a CD Galaxisban sem lehet pár tucatnál több, elvégre nem valami felkapott címről van szó. ;)
  • trucksimfan
    Hali!
    Megvettem a gémet szombaton (3000HUF)
    Ahol vettem, még annyira friss volt, hogy a megjelenés utáni napon még nem volt kirakva a polcokra (úgy kerestettem ki egy raktárossal a raktárban lévő raklapról). És most kapaszkodjatok meg, összesen 4 db () érkezett belőle a boltba (megnézte a raktáros a gépben), pedig egy elég nagy műszaki áruházról beszélünk. Majdnem tökön szúrtam magam.
    Lényeg az hogy megvettem, és tetszik, és a laptopomon(!) majdnem fullon fut (de legalábbis nagyon szépen). Kicsit nehéznek tartom, ami persze nem baj. Az irányítással tényleg vannak gondok, de reméljük nyár végéig csiszolnak rajta. Szóval támogassuk a fejlesztőket, lopni csúúúúnya dolog
  • JohnBart
    Master Truck a kamionshow neve, Lengyelországban lesz Opolében július 15-17 között. Itt a hivatalos oldal, de az infó javarésze lengyelül van. ;)
  • Bearmanboy
    Igen a második oldalnál feladtam, köszönöm a segítségedet ;-)
  • Gis80s
    Tényleg csak kicsit olvashattál vissza, mivel a 4. oldalon ott van... ;))

#4547-es hozzászólás
  • Atikah
    Leírta milyen... olyan, hogy menet közben szétesik a kép :DDD
  • V43 1105
    Nincs bővebb infód erről a kamionos showról ?
  • WinStar
    köszi a segítséget :)
  • Robi546
    Kösz! Próbáltam és nagyon jó bár az irányításon illetve fizikáján javíthatnának (majd ETS 2-be vagy egy patch erre) meg azon a műszerfalon ahol digitálisan mutassa az üzemanyagot,km/h -t stb.. mert nagyon fényesen világít. A Többi az szerintem minden jól van és az tetszik a legjobban hogy ki lehet hajolni az ablakon. :D
  • Peter1
    Pl.:
    - belső nézetben a tükrökben olyan, mintha az aszfalt egy darabja lenne kinagyítva
    - amikor teljesíted a feladatot, a bal alsó sarokban a kis ablak és alatta a négy gomb is szét van csúszva.
  • leho94
    milyen az a képszétesés?:D
  • Peter1
    Sziasztok!
    Megvásároltam a Trucks & Trailers játékot.
    Az volna a kérdésem, hogy valakinél előfordult-e, hogy menet közben szétesik a kép. Most kb. 1 órát játszottam vele és széteset.

Válaszotokat előre is köszönöm.
    Ha esetleg már volt szó róla, akkor elnézést, hogy nem vettem észre.
  • JohnBart
    Nem, de gondolom Pavelék szólnak majd időben. ;)

Tükörállítás meg fasza, remélem ez azt jelenti, hogy az ETS2-ben is benne marad.

Twitteren egyébként most írja az SCS, hogy Németországban viszik a T&T-t mint a cukrot, a digitális disztribútor GamesLoad.de-n első helyen áll a játék. Remélem hoz annyit a konyhára, amennyire a devek számítanak.
  • Penge88
    OMG! :D Régebbi 18 WOS Szériákban is lehetett, asszem! De jó, hogy ez újra beletették!