52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
remélem a tükrök nagyon jól be lesznek rakva akár csak az igazi kamionoknak -
JohnBart #4840 Az ETS1-nél is licenszeltek voltak a kamionok a megjelenés előtti képeken, szóval ez kb. semmit nem jelent. ;) -
Jól néz ki!
-
Robi546 #4838 OMG! Nagyon durva qrva szééép. o.O
És ahogy látom licencelt. :))

-
DANIELTRUCKER #4837
-
Fasza!
-
Elmértek valamit. De akkor is, nagyon jól néz ki. -
Ez azért odabasz
-
vajo #4833 A Magnumba ilyen kevés a hely középen, vagy elméretezték az SCS-es fiúk??? Am fasza. -
Solt #4832 

-
JohnBart #4831 A fényhíd valószínűleg külön gombot kap (ET2-ből nem nehéz átemelni a kódot hozzá szerintem), de azt kétlem, hogy a különböző fényszórók külön billentyűket kapnának. Simán csak felkapcsol mind. -
Hát ez az!
-
ET2-ben pl. a fényhidat lehetett külön kapcsolni. Szóval elképzelhető, hogy itt is kapcsolható lesz külön. -
végree! 
-
áá odabassz:D -
-
Durvaaa...
-
Valószínűleg sajnos az utóbbi. -
Hát ha határozott akarok lenni akkor ez rohadt jó!
Ha lehet rá ennyi külön lámpát,szúrót,fényhidat stb. tenni akkor ezek közül mind külön kapcsolható lesz vagy csak szimpla esztétika?
-
JohnBart #4822 R nélkül is sejtettem, mire gondolhatsz. :D -
Robi546 #4821 bocs ki marad a R Betű javítva: Értem. Azért kösz. :D -
Robi546 #4820 Értem. Azét kösz. :D -
JohnBart #4819 Gondolom azért nem szóltak a tükörről, mert még nem végleges a funkció, az e-mailjeidre meg azért nem válaszolnak, mert kapnak vagy átlag 100-at. :) -
SnyperD #4818 Légyszíves kérdezz rá hogy miért nem szóltak a tükörről.+ Esetleg azt is hogy miért nem válaszolnak soha az emailjeimre :( -
JohnBart #4817 Még csak most jött ki a játék, semmi hír patchekről. :D
Bár volt olyan fordítandó szöveg, ami olyan dologra utalt, ami végül nem került bele a játékba (pl. online toplista), az ETS2 árnyékában nem hiszem, hogy sokat foglalkoznának a továbbiakban a T&T-vel. -
Robi546 #4816 Tudja valaki hogy a Trucks and Trailershoz fognak-e kiadna valamit patch-ot ?? -
JohnBart #4815 A 4 darabon nem csodálkozom, szerintem a CD Galaxisban sem lehet pár tucatnál több, elvégre nem valami felkapott címről van szó. ;) -
trucksimfan #4814 Hali!
Megvettem a gémet szombaton (3000HUF)
Ahol vettem, még annyira friss volt, hogy a megjelenés utáni napon még nem volt kirakva a polcokra (úgy kerestettem ki egy raktárossal a raktárban lévő raklapról
). És most kapaszkodjatok meg, összesen 4 db (
) érkezett belőle a boltba (megnézte a raktáros a gépben), pedig egy elég nagy műszaki áruházról beszélünk. Majdnem tökön szúrtam magam.
Lényeg az hogy megvettem, és tetszik, és a laptopomon(!) majdnem fullon fut (de legalábbis nagyon szépen). Kicsit nehéznek tartom, ami persze nem baj. Az irányítással tényleg vannak gondok, de reméljük nyár végéig csiszolnak rajta. Szóval támogassuk a fejlesztőket, lopni csúúúúnya dolog
-
JohnBart #4813 Master Truck a kamionshow neve, Lengyelországban lesz Opolében július 15-17 között. Itt a hivatalos oldal, de az infó javarésze lengyelül van. ;) -
Bearmanboy #4812 Igen a második oldalnál feladtam, köszönöm a segítségedet ;-) -
Tényleg csak kicsit olvashattál vissza, mivel a 4. oldalon ott van... ;))
#4547-es hozzászólás -
Leírta milyen... olyan, hogy menet közben szétesik a kép :DDD -
Nincs bővebb infód erről a kamionos showról ?
-
WinStar #4808 köszi a segítséget :) -
Robi546 #4807 Kösz! Próbáltam és nagyon jó bár az irányításon illetve fizikáján javíthatnának (majd ETS 2-be vagy egy patch erre) meg azon a műszerfalon ahol digitálisan mutassa az üzemanyagot,km/h -t stb.. mert nagyon fényesen világít. A Többi az szerintem minden jól van és az tetszik a legjobban hogy ki lehet hajolni az ablakon. :D -
Pl.:
- belső nézetben a tükrökben olyan, mintha az aszfalt egy darabja lenne kinagyítva
- amikor teljesíted a feladatot, a bal alsó sarokban a kis ablak és alatta a négy gomb is szét van csúszva. -
milyen az a képszétesés?:D -
Sziasztok!
Megvásároltam a Trucks & Trailers játékot.
Az volna a kérdésem, hogy valakinél előfordult-e, hogy menet közben szétesik a kép. Most kb. 1 órát játszottam vele és széteset.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ha esetleg már volt szó róla, akkor elnézést, hogy nem vettem észre. -
JohnBart #4803 Nem, de gondolom Pavelék szólnak majd időben. ;)
Tükörállítás meg fasza, remélem ez azt jelenti, hogy az ETS2-ben is benne marad.
Twitteren egyébként most írja az SCS, hogy Németországban viszik a T&T-t mint a cukrot, a digitális disztribútor GamesLoad.de-n első helyen áll a játék. Remélem hoz annyit a konyhára, amennyire a devek számítanak. -
OMG! :D Régebbi 18 WOS Szériákban is lehetett, asszem! De jó, hogy ez újra beletették!