52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
MauroN #5163 Nem nehéz. A King of the Road-ba is úgy volt, az meg 2002-es játék. Úgyhogy simán meglehet csinálni. A 3. képen jól látom, hogy végre az éjszaka tényleg sötét lesz? YES! -
Nem értek hozzá, de szerintem azt elég nehéz megcsinálni, hogy máshol legyen az idő telésével. -
Jó, hogy vannak ott munkagépek, meg törmelékek stb. Nagyon király. -
Bearmanboy #5160 Mondjuk remélem nem fix helyen lesz mindig terelés útépítés stb, mert akkor unalmas lesz ... -
Bearmanboy #5159 Ez igen, nagyon szép :)
-

Nem találok rá szavakat !
-
-
Wow!... -
Csabesz001 #5155 Tetszetős! Sokat javít rajta, hogy végre vannak kisebb terelések is. -
vajo #5154
-
Sztem nincs sok külömbség jól meg csinálták :)
#5133: Jól néz ki
-
tomi0113 #5152 Pfháháháháh...xDDDD 
-
-
Bearmanboy #5150 Télen xÐ -
DIESEL DOG #5149 Ez nagyon tetszik!
-
Persze...
A Szeptember és az Augusztus téli hónapok...
-
5martin85 #5147 Tehát télen ? -
banner ... -
5martin85 #5145 Mikor lesz készen ?? -
JohnBart #5144 OFF: Azért van pár finomság a neten a hídról: "A Humber-híd a világ lehosszabb egynyílású hídja, hetvenezer kilométernyi acélhuzalból készült. A pilonok 155 méter magasak, és olyan messze vannak egymástól, hogy a Föld gömbölyű felszíne miatt nagyobb a távolság a tetejük, mint az aljuk között. A híd 4750 tonnányi forgalmat bír el, ez 5000 gépkocsit jelent - ekkor a belógás 3,2-m-rel megnő." :D
ON: Egyébként én látom rosszul, vagy az útfestések tényleg nem a brit közlekedési irányoknak megfelelőek? -
vajo #5143 How it's made
Am fasza, tetszik. -
Most adták át :D Még nem engedték a forgalmat :D:D Amúgy nekem is nagyon bejön a hidacska :) -
DANIELTRUCKER #5141 Jaj de játszanék már vele!!!!! 
Remélem a fizikára is annyi időt fordítanak majd mint a grafikára!
-
Bearmanboy #5140 Nem rossz, csak sajnálom hogy nincs forgalom egyik képen se ... -
Na most elállt a szavam ! 
-
Robi546 #5138 Szép! :) -
Csabesz001 #5137 Attól függetlenül fel lehet rá hajtani, mint ahogy a bezárt telephelyekre is be lehet menni. :D Viszont ez a híd nagyon tetszetős. -
Ezigen! Nekem nagyon tetszik!
-
JohnBart #5135 Egyetértek. Van még hol javulnia a játéknak (képek alapján), de ez a híd nagyon bejövősre sikeredett. Viszont remélem, hogy fel is lehet majd rá hajtani, mert emlékszem, a GTS-es vidik majd mindegyike nagy elánnal mutogatta a kölni Rheinbrückét, aztán végül le lett zárva láthatatlan fallal... -
Én még most is azt mondom, nem kell ennél szebbnek lennie. Nekem is vannak képek, ahol nem tetszik a játék, de ezek a képek nagyon meggyőzőek. -
JohnBart #5133 A Humber-híd, Kingston upon Hull közeléből. Wow.
-
JohnBart #5132 Akkor a kötelező kérdés: mennyire valósághű a játékban? :) -
Ma mentem átt a hid alatt ami a 2. képen van Csehországban :) -
Robi546 #5130 Vajo: Ja ok! :)
Bearmanboy: Jaja!
-
Bearmanboy #5129 Inkább a játékról közölnének képeket :P -
vajo #5128 Már tegnap fent voltak Facebookon :) -
Robi546 #5127 Megint új képek a blogon! Jok a képek! 
Aki akarja az rakja be. -
A "fórum üzemeltetői/moderátorai" jelenleg is alszanak. Ebből a 22 moderátorból 3-4(Efreet, Sedó, Cifu és néha Pheel) nézi majdnem minden nap a Moderátorok figyelmébe topikot. A többiekről szinte még nem is hallottam. -
Bearmanboy #5125 Off: Igen, de attól hogy véletlenül olyan képet rakott be amit láttatok már miért kell bunkó módon beszólni? -
köszönöm hogy törölted a hsz-em :)