52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
amint elolvasod mi van kiirva felül megtudod ...annyira birom az ilyet, semmit meg se néz csak irogat kérdezget... -
rolimaster14 #5322 am mikor lesz már kapható az ets2? -
JohnBart #5321 Intézem, mert ha mindez korábban volt 18WoS-ban akkor simán elvárható lenne... :) -
Hát nem vagyok olyan nagy Angolos aztán inkább ide írtam :D -
Robi546 #5319 Pontosan! :D -
Én leírnám csak hát nem vagyok valami perfect english xd -
SnyperD #5317 Ha van egy kis angol tudás akkor nyugodtan meg lehet említeni a blogon mert itt hiába írjuk le itt maximum csak a szívünket fájdítjuk ! -
Ilyen építkezésekre is csinálhatnának embereket nem csak egy-két föld kupac meg egy rakodó ha nem pl. ásó emberek vagy beszélgető mérnökök.
Esetleg lerobbanó autók a leállósávban vagy baleset és ezt úgy meg lehetne oldani mint anno a 18wos:pttm be és idő után eltűnne.
Vagy a mentő elmegy melletted szirénázva sokat dobna játékon és nem lenne olyan monoton az autópályán haladás se.
Nekem még az is tetszett hogy a kolléga dudált neked mikor találkoztatok me ga CB-zés.
-
vajo #5315 És tényleg. Bocsi, de azt a lowpolys szart nem láttam a háttérbe. :DD -
JohnBart #5314 A blogon MINDIG reklamálnak ez ügyben... :D
Mondjuk jogosan, de szerintem már javában készülnek az európai modellek (már ha a GTS-ben is amerikai szerelvények voltak. Ha nem, akkor gondolom azokat fogják használni).
@vajo: Biztos Hollandia? Az utolsó kettőn mindjárt kiszúrtam az Atominumot, ami ugye Brüsszelben van... :)
@aero: Nem csak autópályákat csinálnak, azért volt jópár főutas kép is... :) Mindenesetre remélem, hogy arányában több főút kerül az autópályák mellé a térképre, mint a GTS-ben... :) -
Picit kezdem elveszteni a reményt,hogy ez kijön a harmadik negyedben.Talán a karácsonyfa alá... -
vajo #5312 A blogon már reklamáltak ez ügyben. :D -
ha már ets, legalább a vonat is legyen európai :DD -
Robi546 #5310 ok, kösz. -
vajo #5309 Itt van pár kép hogyan készült. bocs a 2-ért. -
vajo #5308 Hollandia: "Betuwelijn" -
Robi546 #5307 én sem tudom hogy hol van. Aki tudja az pls meg mondja hogy hol van ez az autó pálya ?? mert kíváncsi vagyok rá :D -
:D -
Sóschips #5305 Mit köszöngetsz low?-.-..semmi olyat nem mondott szvsz... -
vajo #5304 kimaradt :D
-
DANIELTRUCKER #5303 Köszönjük!
Amúgy én nem tudom hogy a képeken lévő találkozási pont hol van.
-
Nem tudom felfogni, miért csak autópályákat csinálnak. Oké, valóságban is ott mennek a legtöbbet, se az semmi izgalomfaktor. Kétsávos úton, néha előzgetni az már valami. Bizakodom azért.
Ami jó lenne:
Ne 10s alatt gyorsuljon a kamion 100-ra póttal együtt.
Radikálisan javított irányítás.
Sok mellékút.
:) -
SnyperD #5301 Ahol az autópálya a vasúttal találkozik
Ha jól megnézed, nem nehéz kitalálni hogy melyik valós helyet modelleztük le az ETS 2 világába.
-
Már kitörölték
-
én nem láttam -
Ezaz!! a microbiten már fentvan egy FAKE letöltés 
-
SnyperD #5297 Most gondolkodtam rajta hogy megcsinálhatnák a kormányzást 900° ra így nem az van hogy egy 45 fokos kanyart úgy be lehet venni h kicsit megnyomkodod az egyik nyilat :D -
"..keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél? "
Hát apám ilyet még nem olvastam...Ne menny a Griffmadár gyárba mérnöknek..
Amúgy a bannerban van egy videó, ajánlom figyelmedbe! -
Actionx #5295 :SS kár érte. De remélem SP része visszaadja azt az élvezetet. Am valaki nem tudja hogy itt megint keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél? -
Nem lesz. -
Actionx #5293 Akkor lesz multiplayer része a játéknak? vagy nem? egy pontos választ ha lehetne. Köszi. -
SnyperD most egy ideig nem voltam, de láttam, valamit akarsz alkotni, azt leírnád, hogy mi lenne az ? És ha még nem jött meg a kormányé s van kérdésed csak kérdezz :) -
Ezigen!
-
Sóschips #5290 Azt már nem mertem mondani:D..de nem kötekedés képp mondtam,még mielőtt valaki elkezd durrogni,mint olajkályha nyócason..hanem csak úgy,egyébként ettől függetlenül tetszik. -
vajo #5289 Nem lenne rossz, de nem lesz :DD -
tpbence0323 #5288 De valjuk be nem lenne rosz a multiplayer se -
Az igen. :O -
tpbence0323 #5286 A Z T A nem talalok szavakat
-
DANIELTRUCKER #5285 Nekem a kamion is tetszik, meg a festés is!
Remélem az AIk is majd változatos színekben lesznek, mert ha egyes-egyedül csak neked van egyedi festésed, akkor az már megint kicsit unalmas! -
ha már apróságokba kötünk bele akkor a fülke teteje is eléggé magas...és a "légbeömlő" meg nincs annyira alacsonyan...

z7v8k4/TjgLGqyrgJI/AAAAAAAAAV0/CI7dfBhDGps/s1600/3-2.jpg)