52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stig95
    amint elolvasod mi van kiirva felül megtudod ...annyira birom az ilyet, semmit meg se néz csak irogat kérdezget...
  • rolimaster14
    am mikor lesz már kapható az ets2?
  • JohnBart
    Intézem, mert ha mindez korábban volt 18WoS-ban akkor simán elvárható lenne... :)
  • luspaydavid
    Hát nem vagyok olyan nagy Angolos aztán inkább ide írtam :D
  • Robi546
    Pontosan! :D
  • VERESS 96
    Én leírnám csak hát nem vagyok valami perfect english xd
  • SnyperD
    Ha van egy kis angol tudás akkor nyugodtan meg lehet említeni a blogon mert itt hiába írjuk le itt maximum csak a szívünket fájdítjuk !
  • luspaydavid
    Ilyen építkezésekre is csinálhatnának embereket nem csak egy-két föld kupac meg egy rakodó ha nem pl. ásó emberek vagy beszélgető mérnökök.
    Esetleg lerobbanó autók a leállósávban vagy baleset és ezt úgy meg lehetne oldani mint anno a 18wos:pttm be és idő után eltűnne.
    Vagy a mentő elmegy melletted szirénázva sokat dobna játékon és nem lenne olyan monoton az autópályán haladás se.
    Nekem még az is tetszett hogy a kolléga dudált neked mikor találkoztatok me ga CB-zés.
  • vajo
    És tényleg. Bocsi, de azt a lowpolys szart nem láttam a háttérbe. :DD
  • JohnBart
    A blogon MINDIG reklamálnak ez ügyben... :D

Mondjuk jogosan, de szerintem már javában készülnek az európai modellek (már ha a GTS-ben is amerikai szerelvények voltak. Ha nem, akkor gondolom azokat fogják használni).

@vajo: Biztos Hollandia? Az utolsó kettőn mindjárt kiszúrtam az Atominumot, ami ugye Brüsszelben van... :)

@aero: Nem csak autópályákat csinálnak, azért volt jópár főutas kép is... :) Mindenesetre remélem, hogy arányában több főút kerül az autópályák mellé a térképre, mint a GTS-ben... :)
  • Forolto
    Picit kezdem elveszteni a reményt,hogy ez kijön a harmadik negyedben.Talán a karácsonyfa alá...
  • vajo
    A blogon már reklamáltak ez ügyben. :D
  • leho94
    ha már ets, legalább a vonat is legyen európai :DD
  • Robi546
    ok, kösz.
  • vajo
    Itt van pár kép hogyan készült. bocs a 2-ért.
  • vajo
    Hollandia: "Betuwelijn"
  • Robi546
    én sem tudom hogy hol van. Aki tudja az pls meg mondja hogy hol van ez az autó pálya ?? mert kíváncsi vagyok rá :D
  • aerolive
    :D
  • Sóschips
    Mit köszöngetsz low?-.-..semmi olyat nem mondott szvsz...
  • vajo
    kimaradt :D

• DANIELTRUCKER
    Köszönjük!

Amúgy én nem tudom hogy a képeken lévő találkozási pont hol van.

• aerolive
    Nem tudom felfogni, miért csak autópályákat csinálnak. Oké, valóságban is ott mennek a legtöbbet, se az semmi izgalomfaktor. Kétsávos úton, néha előzgetni az már valami. Bizakodom azért.
    Ami jó lenne:

Ne 10s alatt gyorsuljon a kamion 100-ra póttal együtt.
    Radikálisan javított irányítás.
    Sok mellékút.

:)
  • SnyperD
    Ahol az autópálya a vasúttal találkozik

Ha jól megnézed, nem nehéz kitalálni hogy melyik valós helyet modelleztük le az ETS 2 világába.

• LeWyTy
    Már kitörölték
  • Stig95
    én nem láttam
  • LeWyTy
    Ezaz!! a microbiten már fentvan egy FAKE letöltés
  • SnyperD
    Most gondolkodtam rajta hogy megcsinálhatnák a kormányzást 900° ra így nem az van hogy egy 45 fokos kanyart úgy be lehet venni h kicsit megnyomkodod az egyik nyilat :D
  • Truck Driver001
    "..keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél? "
    Hát apám ilyet még nem olvastam...Ne menny a Griffmadár gyárba mérnöknek..
    Amúgy a bannerban van egy videó, ajánlom figyelmedbe!
  • Actionx
    :SS kár érte. De remélem SP része visszaadja azt az élvezetet. Am valaki nem tudja hogy itt megint keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél?
  • RS
    Nem lesz.
  • Actionx
    Akkor lesz multiplayer része a játéknak? vagy nem? egy pontos választ ha lehetne. Köszi.
  • TruckerDave
    SnyperD most egy ideig nem voltam, de láttam, valamit akarsz alkotni, azt leírnád, hogy mi lenne az ? És ha még nem jött meg a kormányé s van kérdésed csak kérdezz :)
  • Gell97 kolega
    Ezigen!
  • Sóschips
    Azt már nem mertem mondani:D..de nem kötekedés képp mondtam,még mielőtt valaki elkezd durrogni,mint olajkályha nyócason..hanem csak úgy,egyébként ettől függetlenül tetszik.
  • vajo
    Nem lenne rossz, de nem lesz :DD
  • tpbence0323
    De valjuk be nem lenne rosz a multiplayer se
  • MANos Viktor
    Az igen. :O
  • tpbence0323
    A Z T A nem talalok szavakat
  • DANIELTRUCKER
    Nekem a kamion is tetszik, meg a festés is!
    Remélem az AIk is majd változatos színekben lesznek, mert ha egyes-egyedül csak neked van egyedi festésed, akkor az már megint kicsit unalmas!
  • tuzfal3
    ha már apróságokba kötünk bele akkor a fülke teteje is eléggé magas...és a "légbeömlő" meg nincs annyira alacsonyan...