52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Nekem van ilyen kamionom, így tudom, hogy fém. Szóval nem szar, és ki is van dolgozva, csak a fényképezőgép nem csinált olyan éles képet, hogy lásd a részleteket.
  • Gerypapa 95
    na szabika . ha hallgattál volna bölcs maradtál volna ..
    #5480 : conti , szerintem nem :) szerintem ez egy kínai sima műanyag gép :) hiszen nekik nem az a lényeg hogy hogyan van kidolgozva . svsz nekik annyi hogy kamion formája van ? igen ! merci ? ( mivel sok mercije van a cégnek ) igen ! akkor már csak egy matrica kell rá és annyi :))
  • WinStar
    nincs feje az emberkédnek :D
  • vajo
    Szerintem élőben sokkal jobb, meg full fém az egész.
  • Cosmo1999
    Bocs ezt nem hagyhattam ki :D
  • Cosmo1999
    .¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
    \¸.¤ SG.hu/Ets2 ¨*¤.
    .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
    ..\
    /
    .▌
    / \
  • gumikacsa
    Milyen gyártmány a merga? Mert elég gagyinak tűnik (bár ezek a reklámkamionok legtöbbször ilyenek).
  • vajo
    Hali mindenkinek.

Kedves Rajongók! :-)

Versenyt indítunk rajongóink között. Kérlek ajánljátok barátaitoknak és ismerőseiteknek a MAHARTLOG facebook oldalát. Akinek a legtöbb ismerőse, barátja likeol-ja az oldalunkat megkapja a legújabb fuvarozó eszközünket. A eredemény hirdetés 2011 augusztus 19.-én tartjuk. A nyertes részére cégünk augusztus 20.-i tűzijáték idejére további meglepetéssel kedveskedik.

Eredeti

Megkérek minden olyan kamionbarátot, aki szereti az országút királyait, az Lájkolja a MAHARTLOG facebook oldalát. (Ne a bejegyzést.)
    Szóljon mindenki a haverjának, ismerősének, hogy lájkolja, és győztes ajándékokban részesülhet.

Köszönöm mindenkinek
  • WinStar
    OFF: LOL,ez poén,életemben nem hallottam róla xD

#5473: megértőnek,am. tudom hogy vannak normálisak is,csak ritka az olyan egyed :D

Nah szintén befejeztem az offolást.
  • szabii98
    Kicsit? :D
    Tirexiről a többi itt.
    Én befejeztem az offolást. :) :D
  • SnyperD
    Itt is vannak normális emberek :D Csak sokaknak nagy szája van interneten keresztül de velük is el lehet normálisan lenni csak megértőnek kell lenni :) Am Tirexi a Játékos, videós ( ha jóltom kicsit paraszt)+ 2 milliárdwattos erősítős mélynyomós csávó?
  • WinStar
    azt se tudom ki az xd
  • Robertoo21
    - 7 verschiedene, teils original gebrandete Zugmaschinen von realen Herstellern ---> ezekszerint megkapták a kamionokra a licenceket...
  • szabii98
    Véletlenül nem ismered Tirexit?
  • WinStar
    fent vagyok,és értelmesebbek az emberek ott,nincs hurrogás,kedvesek,segítenek is.....
  • szabii98
    Az már más kérdés. Különben is értelmes topikot nemigen rombolnak szét.
  • luspaydavid
    Mit csinálsz?
  • V43 1105
    Mert nem ilyen? Nyitnak egy topikot 20 emberből 10 minimum troll...
  • szabii98
    Állandóan ezzel jönnek. 'Az sg már csak ilyen', meg 'minden sgs ilyen', meg 'jellemző az SGsekre'. Szvsz már megvan a vélemény a fórumról nem kell itt erősítés.
  • SnyperD
    Mi a faszé kell újra leszólni csak most diplomatikus módon? Most erősítetted a példáját grat.
  • szabii98
    "ez jellemző rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb"

Van PH fórum is, nyugodtan lehet oda is menni.
  • WinStar
    jó jó rendben,nem vagyok kamionos és tény hogy nem vagyok szakértő a dolgokban mint ti.De azért nem kéne mást lehurrogni azért mert nemtudja a dolgokat....ez jellemző rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb....sztem mident szépen is meglehet mondani.(tisztelet a kivételnek)

#5452: tudom,de van aki hisztizik miatta,mert nem egyenes,de az már nem az én problémám.Én pl. a GTS-ben azt imádtam hogy végre belehetett menni az alpokba és nem volt unalmas a táj,meg nem lehetett mindig az A osztályú kamionnal 120-al pödörni,mondjuk én mindig 90-100-at mentem,de a kanyargósabb részeknél max 60-at.Én bízom benne hogy az ETS2-ben is megoldják ezeket,hogy ne mindig csak egyenes út legyen.
  • Gerypapa 95
    azért kifigyeltem egyböl 1 szép sort ami nem olyan rossz :)
    - Több mint 60 európai nagyváros :)
  • kazai21
    :DDDD
  • cbzotyoka
    Mint kamionos fia 1000-szer jártam Svájcban és ott van határ és vám majdnem fél óra az átjutás, mivel svájc nem csatlakozott az unio-hoz,ezzel csak azt akarom kifejteni hogy van határ.
  • yokel

Euro Truck Simulator 2 - release date: 2011.11.25.

Meglátjuk...

Am, az aszfalt tényleg fos!

• gumikacsa
    Szia!

A határátkelő, és az Autópálya fizetőkapu nem ugyan az.
  • vajo
    Nem hát. Bekapcsolnám a TV-t és ennyii :DDD
  • kazai21
    Azért nem lenne az dögunalom:PP
  • Magnumrolcsi
    Te tényleg ennyire.. ?
  • MANos Viktor
    Ja csak az a baj hogy az autópályák is kanyargósak...
  • JohnBart
    Azért a helyzet nem ilyen egyszerű. :)
    Az SCS játékokban az autópályák is meglehetősen kanyargósak, sokkal inkább, mint a valóságban. Ez gondolom elsősorban azért van, hogy ne váljon hamar dögunalommá a vezetés (azaz ne az legyen, hogy beállunk középső sávba, tempomat be és csókolom fél óráig), de valamelyest egyet tudok érteni azokkal, akik több egyenes szakaszt szeretnének. :)
  • Solt
    ?? Ezt most, hogy érted?
  • WinStar
    akkor te majd mész az autópályán....mennyi bajod van.....a valóságban holvan neked egyenes út?Amerikába,akkor költözz oda,vezess ott.
  • SnyperD
    Főleg hogy a kormányzásban kormánnyal van egy 60° os üres lyuk -.- és egy picit jobban tekered a kormányt meg kiugrik a pitsába a másik sávba.
  • MANos Viktor
    Nem rossz, de ezek a fos kanyargós utak... -.-
  • JohnBart
    Elnézést a dupláért...

Nem tudom honnan vették a rondomediás infókat (én semmi ilyet nem találtam a kiadó weboldalán), de azt írják, november 1-én jelenik meg Németben' a játék...
  • JohnBart
    Kapnak bejegyzésenként vagy 80-100 kommentet, napi nyolc órás munkaidőben azt hiszed, nekiállnak megválaszolni mindet, amikor fontosabb dolguk is van?
  • WinStar
    nemtudhatod hogy milyen grafikai beállításról mutatják a képeket :)
    lehet hogy valami effekt nincs bekapcsolva.
  • WinStar
    én elhiszem,csak nem értem mire jó ez,mert európai unióban ugye sengeni határ van,tehát mehetsz....bár van ahol azért csak úgy nem engedik át az autósokat.