52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szabii98
    Akkor lesz magyar, mikor a SevenM lefordítja. ETSnél elvileg úgy volt hogy kiadás napján, GTSnél csúszás volt, de mivel itthon csak a magyar változatot tudod megvenni így nem okoz problémát majd hogy később lesz a megjelenése.
  • Robi546
    Na akkor válaszolok!
    Igen magyar ország és az egész világ benne lesz az ETS 2 -ben mint az FSX-ben csak ez még részletesebben lesz!
    A Játék magyar nyelven is megjelenik hógyne meg japán,arab,kína,héber. :)
    xD Na jó csak vicc.
  • szabii98
    Cső kocsis. Rég nem láttalak
  • kazai21
    Hogy sikerült ezt "véletlen" berakni?:D
  • Truck Driver001

Troll veszély..
  • atiho
    opsz bocsi rossz kép
  • JohnBart
    Köszönöm szépen! :)
    Középfokú nyelvvizsgám van németből, de hét éve egy mukkot nem foglalkoztam a nyelvvel, látszik is... :D

@TruckerDave: 200 szó? Volt az nálam 3000 is... ;)
    Egyébként meg T&T-ben én is vért izzadok a pályák többségén az ezüstért, ezúttal sikerült jól belőnie az SCS-nek a nehézségi szintet... :)

@SnyperD: Ne feledd, hogy a T&T-ben a gyorsulást és a fizikát a szűk pályás ügyességi lavírozáshoz lőtték be. Nekem mondjuk a nyögvenyelős gyorsulás tetszik, azért az a tehetetlenség csak életszerűbb, mint a GTS-es "10 másodperc alatt 110-re a pótos Scaniával"-manőver... :D
  • SnyperD
    Én kormánnyal mégszarabb :D Meg alapból van egy 20-20° os holttér a kormány középállásába + nincs kuplungom így nagyon lassan indul el :D + Megjegyezném hogy a gyorsulás még így is szar :D
  • TruckerDave
    T&T-vel nem játszom. Demot kipróbáltam, de aztán kicsit uncsi lett, meg szar voltam benne :D
  • SnyperD
    Azért mondtam ha érdekelne :)
  • TruckerDave
    Többször nem is nagyon kell, max. ha valamiért le kellett törölnöd.
  • SnyperD
    Még megvan az eredeti serial :) de csak 5 ör lehet felhasználni a játékot :) Mármint 5 ör aktiválni én eddig egyszer akkor felraktam :)
  • TruckerDave
    Az már jó jel ha ott vannak, és tudnak az éhező közönségről is :D

#5584 Nem olyan nagy gond ha fordítani kell, jó időtöltés. Csak mivel nem vagyok annyira jó mint JohnBart meg te, így nem annyi dolgot tudok és nem kapok ajándék eredeti játékot T&T-nél igaz csak 30 szócskát fordítottam, ti meg vagy 200-at.
  • SnyperD
    9 éve tanulok németet de csak az euro truck a german truck meg a flugzagen feuerwher simulator jött át :D
  • Robertoo21
    Azt mondja, hogy akik csinálják az ets2-őt, egy standdal lesznek a helyszínen, minden információval az ets2-t illetően. Ebben az évben meg fog jelenni, és említi, hogy a Gts- Ets-es közösség elég nagy, és "éhes" az új játékra...

Említ egy repülőtéri tűzoltó szimulátort is...ha érdekel átfordítom azt is!!!
  • JohnBart
    OK, a jó németesek füleljenek. Én nem hallottam, hogy itt említették volna az ETS2-t, de a beszélgetés elején szimulátorokról, meg kettesekről van szó ha jól értettem.

Egyre inkább az az érzésem, hogy a német kiadó elbaszta a dolgot, de ez esetben az SCS is, mert a legjobb reklám mindenképp egy GamesComos szereplés lenne nekik.
  • JohnBart
    Masu: Magyarország nem lesz, megjelenési dátum nem ismert (idézek a blogról: minden, a neten olvasható dátum jelenleg spekuláció), magyar nyelven pedig valószínűleg elérhető lesz a játék - vagy a közösség csinálja meg, vagy szerződéses partner, még nem tudni kicsoda.

Biliard10: A Trucks & Trailers volt az. ;)
  • WinStar
    LOL,levagy maradva kicsit
  • biliard10
    vki nemtudja mi lesz a meglepetés játék?
  • SnyperD
    + Magyar akkor lesz amikor mi fordítjuk :) Nem vicc! A Trucks and Trailerst is mi fordítottuk a csapatnak így lett magyar nyelven is kiadva :) És előreláthatólag ezt is fogjuk fordítani ( Ha már az elődjét is kellett )
  • vajo
    Itt az összes képet megtalálod a játékról eddig.
    És a játékba nem lesz Magyarország. Még megjelenési dátum se biztos, így nem tudjuk, hogy mikor lesz kapható a játék.
  • Masu
    Szevasztok!
    Nem olyan régen figyeltem fel az Euro Truck Simulator 2-re.
    Egy pár videót és képet már láttam, rendkívül megnyerő játék.
    Kérdéseim a következők:
    A játék pályája Magyarországon is átível?
    A játék magyar nyelven mikortól lesz előreláthatólag elérhető.
    Én mindenféleképpen eredetiben szeretném megvásárolni a magyar nyelvű játékot.
    Az előzetes képek videók alapján megérdemli.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    További szép napot!
  • tuzfal3
    :D
  • szabii98
  • SnyperD
    Hát bassz tehetek arról hogy kockák webnyelven írogatnak ? :D
  • WinStar
    ez kemény volt :D
  • TruckerDave
    Először én se értettem milyen T betűkről magyaráz. :D
  • Stig95

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    TÉK = Teljesen Értelmetlen Komment (vagy valami ilyesmi)
    akkor van TÉK ha pl az idő vagy hsz szám megegyezik
  • SnyperD
    Nem mondod -.- Hol hagytam volna ki T ket?
  • Stig95
    5555 !
  • SnyperD
    Milyen téket?
  • tuzfal3
    Ilyen TÉKet kihagyni
  • TruckerDave
    Nagyobb az esély, hogy a kiadó hibázott, és nem túl sokat tudnának mutatni. DE remélem valami nagyra készülnek, mint ma az F1 2011-et mutatták be, és csak most derült ki, hogy lesz Safety car, pedig az a játék egy hónap múlva már a boltokban lesz.
  • JohnBart
    Mert nyilbán azt hiszik, én írok anonimba. Nyugodtan befejezheted.
  • SnyperD
    Azért írok anonymba kihasználom az ál-skizó skillemet :D
  • gumikacsa
    Szerintem felesleges a blogon szájkaratézni, sokra nem mész vele, meg szerintem Jánost sem kell megvédeni, biztos meg tudja magát, ha akarja. Igazából inkább nem kell foglalkozni velük, semmi értelme, csak erre ugranak. És majd megint jön, hogy a hülye Magyarok csinálják a fesztivált (még ha nem is Ti kezdtétek). Pláne nem anonim ként szájkaratézni...
  • SnyperD
    Bocs dupla de én is belinkeltem neki :D
  • SnyperD
    Hihetetlen Blog on leírtam hogy a faszé vitatkozunk erre ott egy csávó és keményen beszólt neked. HIHHHHETETLEN :D
  • JohnBart
    Semmi érdemleges infó nincs a sajtónyilatkozaban a kötelező ajnározáson kívül: "300 000 eladott ETS", GTS és T&T mint folytatás, "hihetetlen zsír ETS2", stb.

Valami random arc egyébként kérdezte a blogon, hogy honnan vesszük a GamesCom-os prezentációt, linkeltem neki a lentebb linkelt sajtónyilatkozatot, fél óra alatt törölte az SCS. Most vagy nincs semmijük és a kiadó eléggé elbaszott valamit, vagy nagyon nem akarnak idő előtt semmit megerősíteni. Hmm...
  • TruckerDave
    Remélem, hogy a Rondomedia jót írt, mert kíváncsi lennék mit mutatnak a játékból. :)