52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Na akkor most warezre való felbujtásért bannoljalak a topikból, vagy szóljak a modiknak? Rühellem ezt a letöltögetős témát....Egyél bélszínt jó sokat..Igyál jó sok bort és részegen vezessél kamiont!!
  • wollnerd #5966
    Pedig nagyon várom a játékot...
    Na mindegy, a kanionok FIZIKÁJA a legfontosabb! legyen ám olyan mint az OMSI! Ha beteljesül akkor olyan népszerű lesz (talán még annál is) mint az OMSI! És akkor majd egyre közelebb lesz az esély a multira a köv. játékuknál! :)
  • SnyperD
    Nem azért vettem 30k ért kormány hogy szar legyen az irányítás :D
  • TruckerDave
    Amíg nem jelenik meg a játék majd F1 2011-ezek. :D Most jön ki egy 14 nap múlva vagy hogy.
  • Falkon
    Ok, cső
  • Robertoo21
    Nem tudom honnan szedem össze, de megveszem!!!
  • akos25
    Végre valami biztos pont, ami a megjelenést illeti. Mindannyian nagyon várjuk már, mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy csak 2012-ben jelenik meg a game, de az eddig látottak alapján kárpótolni fog minket ( báris engem biztosan ) a játék.
    #5960: Ok, rendben, hogy nem veszed meg, de nem kell hangoztatni, nem igazán szeretik itt az ilyen fajta hozzászólást, tapasztalatból mondom és nem leoltásból, vagy kötekedésből, és azt még a mai napig is restellem....
  • marius
    én nem veszem meg sztem. bocsika de megmondom őszintén.
    inkább megeszek egy jó kis Bélszín steaket vörösboros mártással.
  • vajo
    Ezért vesszük meg duplán. xDD (És majd valakire rásózzuk :))
  • gumikacsa
    egyrészt ez jó hír, mert nem akarnak szart kiadni. Másrészt, elég aggasztó, nem lenne jó, ha belebuknának....
  • JohnBart
    2012-ben jön az ETS2.

Pontosan egy éve indítottuk el blogunkat, így hadd ragadjuk meg az alkalmat, hogy megköszönjük minden kedves olvasónknak a türelmét, hűségét, illetve a konstruktív kritikát, amit a hozzászólások között kapunk.

Az évforduló tükrében talán ideje lenne megválaszolni egy gyakran felmerülő kérdést (elkerülendő a további spamvihart), nevezetesen a megjelenési dátum problémáját.

Nem tudjuk, mikor jön ki a játék - az azonban biztos, hogy 2012 előtt semmiképp.

Hogy miért? Nos, mivel a minőség sokkal fontosabb számunkra.

Tisztában vagyunk vele, hogy a hosszúra nyúló fejlesztési idő sokatok számára idegesítő. A kiadóinknak főleg. Tudjuk, hogy sovány vigasz, de mi sem vagyunk elégedettek a teljesítményünkkel - és akkor még enyhén fogalmaztunk. A hosszú fejlesztési idő magas költségekkel is jár, ez esetben pedig nem túlzunk. Írtunk már róla korábban, de ismét megtesszük: a cég igen ingatag pénzügyi pozícióba került a hosszúra nyúlt fejlesztéssel. Minden eddigi bevételünket az ETS2-be öljük, ami pedig lassan akkora költséget jelent, hogy valószínűleg jó eladások mellett sem hozza ki magát nullszaldósra a játék.

Ennek oka több dologban keresendő: a kamionszimulátorok rétegjáték-mivolta, A PC, mint játékplatform visszaszorulása, illetve a mobil- és táblapécék előretörése csak a legfontosabb okok. Épp ezért minden eddiginél jobban számítunk rátok - csakis tőletek (és a pénztárcátoktól függ), hogy túléljük-e az ETS2-t...

Szóval gondolom sejtitek, mennyire keményen dolgozunk a játékon - nem akarjuk, hogy az ETS2 legyen az SCS hattyúdala. A játék kiadása már többször is el lett halasztva - megtehettük volna, hogy korábban kiadjuk, de akkor több olyan funkció is kimaradt volna, amit a fejlesztés elején elhatároztunk, hogy belerakunk (beleértve a grafikai/fizikai ráncfelvarrást, a kidolgozottabb világot, a jobb MI-t és a számtalan játékmenetbeli újítást). Sajnos mostanra kiderült, hogy túlvállaltuk magunkat - sokkal több munkát igényel terveink megvalósítása, mint kezdetben gondoltuk. Az 18WOS-ből, ETS-ből, GTS-ből és T&T-ből származó bevételünket teljes egészében az ETS2-be forgatjuk, így nagyon szívmelengető látni, hogy még mindig meg-megvásárolják a régebbi programjainkat - a segítségről nem is beszélve, jelenleg csak ezekből élünk.

Felvetődhet a kérdés, hogy ha már ilyen hosszú üzenetet írtunk a problémáinkról, mégis megéri-e befejezni az ETS2-t? Nos, ebben biztosak vagyunk. Nem ámítunk titeket: az ETS2 bizonyára nem lesz tökéletes játék (nagy költségvetésű címekkel össze sem lehetne hasonlítani), de a magunk részéről mindent megteszünk, hogy az eddigi legjobb kamionos játékunk legyen.
  • JohnBart
    Most fordítom ide! ;)
  • TruckerDave
    Blogon új bejegyzés. Utolsó bekezdés utolsó mondata ámen :)
  • wollnerd #5954
    Én tegnap kipróbáltam a G27-essel és az nagyon fasza lett!
    Nincs holtjáték a kormányzásban (szinte)! Mindössze csak 900°-ot kell beállítani a kormány programjában és nagyon jó! (a H-shifter is!) :)
  • JohnBart
    Exkluzív képek a EuroTruckSimulator2.pl-ről (le van tiltva a képek URL-másolása, és most nincs időm szívózni velük, hogy ide is valahogy belinkeljem közvetlenül őket). A téma a pálya lengyel területe.

Érdekes infókat olvasok egyébként az oldalon. Nem meglepő mód az ETS2-t is a CD Projekt adja ki Lengyelbe' (akárcsak a T&T-t), az azonban érdekes, hogy...

1. A meginterjúvolt CD Projektes arc is megerősítette, hogy a neten keringő dátumok falsak, nagyjából egy hónappal a megjelenés előtt jelentik be a végső dátumot.
    2. A kiadó mindent megtesz majd, hogy kiadjanak egy update-et az ETS2-höz, amiben lényegesen kibővítik a lengyel terület úthálózatát.
    3. Komolyan elgondolkoztak egy GTS-es mintára készülő Polish Truck Simulatoron, amit az SCS dobna össze nekik.
  • JohnBart
    Bocs, 5948-asra ment.
  • JohnBart
    Ha Prism motor, akkor nálam Bus Driver. :D Ott elsőre sikerült fajául beállítani a kormányt és a pedálokat, GTS alatt én is szenvedtem velük, volt egy alap holtjáték, amit nem tudtam eltüntetni. Nem tudom T&T-nél szarabb lett-e, mert azt csak billel tudtam kipróbálni.
  • TruckerDave
    De azért nem rémlik, hogy akkora lett volna mint T&T-ben, de javítsatok ha tévedek.
  • Stig95
    GTS-nél is volt holtjáték vagyis nálam biztos...
    szerintem jobb lenne ha később adnák ki de addigra valami fizikával előállhatnának mert ezzel nem lesz nagy siker...
  • TruckerDave
    Legalább végre van napellenző, meg látni valamit a holt tér tükrökben. Az irányítás az meg gy szar ahogy van.

De már régebben játszotta GTS-el de ott nem emlékszem hogy lett volna ilyen kormány holttér. A T&T-nél jelent meg ez ha jól tudom. De ha GTS-nél jó volt akkor minek b@szták el ? Gondolom javítani akartak meg hasonló, de nem nagyon sikerült. Nagyon remélem, szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy remélhetőleg még ezen változtatnak.
  • luspaydavid
    Szép, de ez az irányítás érdekes. Meg ez a belső kamerás nézet nekem túl "elől" van.
  • joceruza
    Ezt a videót nézve (szerény véleményem szerint!) a jó öreg,bugos Rig n Roll nagyon lealázza!
  • joceruza
    .......
  • MauroN
    A kormány, és a mercedes logó elég gáz. Meg a gombokon a jelek nem elég élesek. Gondolom javul még.
  • Gell97 kolega
  • kazai21
    Csak kijavítják:)
  • MANos Viktor
    A videó elején hogy remeg a fülke :S
  • JohnBart
    Igen, eléggé laggol sajna. A blogon is sokaknak feltűnt, nem lenne rossz valamit kezdeni vele.
  • RS
    Az irányítás sajnos továbbra is pocsék...
  • JohnBart
    Alpári leszek, mellé bunkó, ráadásul off is, de már a fejem megfájdul ettől...

Mi a halál faszáért írnak egyes idióták (bár lehet, ugyanarról a szarevőről van szó) kilométeres hozzászólásokat ugyanazzal az egy mondattal a blogon?
    De még jobb: ha megkérdezik páran, hogy miért olyan baromarcú, elkezdi magyarázni, hogy neki joga van tudni, mikor jelenik a fejlesztés alatt álló játék, amiről egyébként még az SCS sem tudja pontosan, mikor lesz kész... :D
  • LeWyTy
    Ilyen precízen lehet majd kormányozni? tekerek picit és semmi aztán ugrik egy nagyot?.... hát nagyon jó lesz
  • gege97
    Nem értem mi bajod a grafikával..
  • vajo
  • gumikacsa
    Szép, már már túlzás is... Sajnos ami viszont lényeges lenne az a videó alapján nagyon rossz: az irányítás. Ha ez így marad, azzal hazavágják az egész játékot.

Viszont jó, hogy mostanában videókat látunk a játékból.
  • MauroN
    A tükrök, és a táj nagyon fasza
    A grafika és a kormánymozgás már szerintem nem
  • cbzotyoka
  • cbzotyoka
    http://youtu.be/_XZc5h2TCII
  • joceruza
    Elnézést kérek!
  • JohnBart
    Nyilván nem lehet, ha a T&T-ből kimaradt a mentés opció.
  • wollnerd #5928
    jah.
    Kipróbáltam. sajnos nem lehet menteni....