52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Nem :( -
Amúgy MO bene lesz? -

-
-
-

-
A tükör keret lefele áll, de a tükörben látott kép meg valamennyivel vízszintesebb ?? :D Vagy valami ilyesmi :D -
azaz ahogy a tükör keret lefele néz egy kicsit és a tükör utánna van csinálva vagy nem tudom hogy magyarazzam -
az a baj hogy az egész t"körpár lefele néz és a tükör utánna van álítva nem tudom értiteteke hogy mit akarok kihozni? -
Sóschips #6175 Hja igen!..De olyan nagy problémát nem csinálok belőle:)..Nekem bejön. -
vajo #6174 Nekem az nem tetszik, hogy az alsó túlságosan lefele van állítva. -
Sóschips #6173 Én nem látok hibát benne:D -
JohnBart #6172 Igazából nem vágom a képek alapján sem, hogy tényleg lesz-e vonatozás az alagútban vagy sem, de meglepne ha lenne. Kb. 30 kilométer a EuroTunnel Shuttle útja, az a térkép méretarányát nézve olyan 3 perces út a játékban (kevesebb mint a Düsseldorf-Köln távolság a GTS-ben, pedig az is hangyafasznyi). Szóval nem érné meg a komphoz hasonlóan fast-travelben megcsinálni, valós időben meg tovább tartana szerintem beállni egy állásba, mint átzúgni az alagúton. :D -
DANIELTRUCKER #6171 Ha a vonatozást megcsinálják azzal nagyon sokat fognak dobni a játék menetének a változatosságán! Csak ne hogy bugos legyen!!!
Amúgy az a minidarus, téglaszállító utánfutó nagyon jól néz ki! -
SnyperD #6170 Egyszer írtam nekik a vonatos közlekedést hogy ráhajtunk a vonatra és onnan utazunk esetleg egy animációval megspékelve, azt hittem hogy ebből nem lesz semmi erre tessék. ( Azért szerintem nem az én kérésem miatt rakták be :) -
Mostanában menő szöveg 12 évesek körében... -
WinStar #6167 photoshop...ha a fail-t nem érted az már problem :) -
Apocalipto #6165 Ja meg ami lemaradt...az AI. Satufék, padlógáz, nem annyira bejövős.. :D -
PS fail -
Apocalipto #6163 Fúha....most ahogy játszok a GTS-sel pár észrevétel jutott eszembe..
Remélem hosszabb idő lesz a cuccos leszállítására, mert ezeket az időket tartani szinte lehetetlen..
Ha már ennyire valósághű, kicsit lomhábbá tenném a kamionokat...szerintem túl gyorsan kapcsolnak teljes terheléssel is, nincs meg a váltások között a szünet, így eléggé ront a játékélményen. A kormányzásról már beszéltünk, ahogy egy bizonyos szög után rá kell fordítani különben lemész az útról..
Na meg én bevezetném az OMSI féle egérrel kapcsolgatom a műszerfalon a gombokat című dolgot is... :D
-
jó meg minden de úgy látom hogy a VOLVO tükrét elcseszték egy picit
de remélem még javitnak rajta:D -
Bár nem egy kategória a 2 game, de ha már versenyről van szó akkor én személyszerint a MotoGp vagy SBK mellett döntenék. De nekem megfelel addig ETS Mega Mix Map Plus-al!
-
-
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a kép nekem Így jobban tetszik ;) :)))))))) Amúgy köszi a feltöltést. Úgy látom remek lesz azért. Üdv mindenkinek.
-
Vonaton fogunk utazni!! :D
-
-
tpbence0323 #6156 Azta nagy...nagyo...nagyon ott van 

-
Majelent meg az F1 2011, én addig el leszek azzal :D -
Köszi a képeket!
Tetszetősek! Egy a baj messze van még 2012, de várunk türelemmel! -
Nem rossz! Ritkán tesznek ilyen későn képeket, de jobb későn mint másnap :D
-
vajo #6152 Pár kép az Eurotunnel-en való átjutásról :)
-
Ez szép és jó csak ezt nem a GSC Game World csinálja :D De nem volnra ossz az biztos. -
+1 -
JohnBart #6148 Szerintem forgalmazónként eltérő lesz. Amazonon tudtommal cirka 7000 forintért kínálják előrendelésben, de ez nem azt jelenti, hogy itthon is ennyibe kerülne. Trucks and Trailers is itthon tán 2990-be fájt, a briteknél ennek a duplájába. :D
@fuszhi: +1, jó lett a fejléc. ;) -
Apocalipto #6147 Van már valami infó a játék várható áráról? -
Szép az új háttér! -
vajo #6145
jóó
-
DANIELTRUCKER #6144 Ezek alapján kíváncsi leszek a teljes éjszakára!
Ha olyanra megcsinálnák, mint az egyik képen a tükörben akkor lenne nagyjából élethű! -
Előbb írnak mint olvasnának. -.- :D Ezek már úgysem változnak 
-
JohnBart #6142 Tedd hozzá gyorsan, hogy a térkép egy részét, mielőtt még néhányan felriadnak, mint a hivatalos blogon... :D
Az éjszakát gondolom szándékosan nem mutatták, mert még próbálják belőni.
Egyébként tetszenek a hozzászólások a blogon. A bejegyzés szövege: "időjárást nem tudunk mutatni, mert az effektek még nincsenek kész".
Első hozzászólás: "És mi van az esővel? Hóval?"
XD
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a kép nekem Így jobban tetszik ;) :)))))))) Amúgy köszi a feltöltést. Úgy látom remek lesz azért. Üdv mindenkinek.