52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #6357 Marad szerintem amilyen volt, már csak a térkép méretaránya miatt is (a real-time idő pedig eleve itt bukik el, mivel ugye az idő múlásának arányban kell állnia a lekicsinyített Európával).
Akik meg hosszú fuvarokat akarnak, szerintem ennek ellenére se aggódjanak. Ha az ETS2 Németországa ugyanakkora mint a GTS-é (márpedig az eddigi infók szerint igen), akkor eleve 40 perc vezetés kell hozzá, hogy Kielből lejussunk Münchenbe. Na most ez alapján el lehet képzelni meddig tart majd egy jóval hosszabb Varsó-Róma menet... ;) -
Sóschips #6356 Hja,mire "kijátszod" a játékot leszel vagy 40 éves:D -
sftomee #6355 Szerintem egy kicsit lassulni fog az idő az előző részekhez képest vagy marad amilyen volt, de realtime sose lesz. -
Robi546 #6354 De én szerintem ő arra gondolt hogy azért nem fog 9 órát ülni a gép előtt hogy este 7 óra legyen a játékban például, nem ? :) -
Robi546 #6353 hát igen. Például játszod 1 órát aztán elmented és akkor fogod megint játszani amikor akarsz. :) -
Nemtudom miért fontos egy huzamban végigvinni egy fuvart. Ha 9 orás lenne egy fuvar (bár szerintem nem lesz sajnos) akkor több huzamban is el lehet vinni. -
Robi546 #6351 hát igen. :D
6349 Hsz: +1, mint FSX-ben is van át lehet állítani az időt olyan kéne ide is. :) -
+1 -
én egy időállító funkcióval is megelégednék :) nem tudnék azért napi 9 órát itt ülni a gép előtt suli időben ! -
Igen! 1 perc alatt 1 km-er jobb mint 5 mp alatt :D -
Meg hát a legfontosabb: Az időzóna.
Remélem mindenki érti, mire gondolok. :)
-
Robi546 #6346 ezt a Trucks&Trailersben sikerült le tesztelnem. :) Mert volt az addon map és ahogy mentem 10 Perc alatt 10 Km, így az igazi. Remélem ETS 2-ben is így lesz de ha jól tudom ezt már mondták hogy valós utak lesznek mármint a hosszaságuk, lehet 2 órás út is ha nagyon messzíre mész de így az igazi. :) -
JohnBart #6345 @Dupi30: Persze, és akkor Európát is csinálják meg 1:1-es méretarányban, ugye? :) Nem kell itt sűrűbben megállni majd szerintem, elvégre a GTS-hez képest a méretarány nem változik. Ott tízóránként volt kötelező pihenni tíz órát, itt is ugyanannyi lesz szerintem a limit.
"A Euro Truck Simulator 2 egyik remek újítása a beépített Útvonaltervező lesz, mely egy GPS-t, a fuvarral kapcsolatos határidőket, illetve egy külön diagnosztikai és kommunikációs modult foglal magába. Ahelyett, hogy az aktuális fuvarral kapcsolatos infókat külön ikonok segítségével jelenítenénk meg a játék kezelőfelületén, a lényeges infókat inkább egyetlen valósághű ketyerébe gyúrtuk össze - egy mindentudó PDA-ba, aminek valószínűleg minden sofőr nagy hasznát venné.
Bár a készülékünk fiktív, az alapötlet nem az: számtalan szállítmányozási vállalat szereli fel ehhez hasonló útinformációs ketyerékkel a flottájuk járműveit, mellyel bármikor nyomon követhetik a járműveik útját - a Nagy Testvér tehát mindig mindent lát, aminek persze a sofőrök sokszor nem örülnek." -
Meg hogy a fuvarod még hány km. Mer jól van hogy látod hogy ennyire elég az üzemanyag ha nem tudod mennyire vagy :) -
Szerintem az lenne a legjobb hogy ami a valóságban egy perc az a játékban is ugy legyen (mint pl az omsi simulatorban) úgy nem lenne baj a megállás. Ugyanez a kilométerekre is vonatkozzon hogy 1 km ne 1 másodperc legyen... Illetve remélem a fedérzeti computeren le lehet olvasni az átlagfogyasztást is. -
JohnBart urat kérném, egy jó alapos elemzésre köszönöm. Szépek a képek. Mi változott a kamionokon a kormány? meg stb? Üdv mindenkinek. -
Szerintem majd kilehet kapcsolni a játékban,vagy ha nem akkor a modderek úgyis kitalálnak majd rá valami megoldást. -
Jah csak gondolom olyan gyorsan fog menni az idő hogy elég sűrűn megkell állni. :S -
Robi546 #6339 Nekem tetszik mind a kettő kép!
-
sftomee #6338 A DAV engem is kicsit megijesztett most. :| Bár elég nagy hiba lenne, de nem a legnagyobb. -
A szöveg nagyjából a kütyüről szól, hogy minden funkciót próbáltak bele tenni: GPS, út tervező vagy mi stb. De majd JohnBart lefordítja nekünk értelmesen ;) -
Szerintem csak ez lesz.
Nem túl biztató a az a Dav felirat :S A kötelező megállás az tetszik, végre még egy lépés a realisztika felé.
1. képen nem tetszik, hogy megint végig van szalagkorláttal, de most mégsem látszódik annyira bezártnak. Nyitottabb a légtér, hogy van egy kis mező, meg párfa elszórtan, nemcsak vagy puszta, vagy dús erdő. -
Dooh. szép! remélem lesz benne olyan GPS hogy külön megveszed felrakod a kamionba és azon is mutatja az utat hogy merre kell menni az jó lenne:D -
DANIELTRUCKER #6334 Kicsit keveslem az árnyékokat a belső térben!
Amúgy szerintem is nagyon király, és figyeltétek a második képen:
Next rest stop at...
Ami csak annyit tesz hogy végre kötelezővé tették a megállást!
(egyébként meg volt még hozzá némi szöveg amit nem ártana ha valaki be tudna fordítani) -
Király az a GPS!
-
nem hiszem hogy nem csinálnak a daf-ak új tükröket -
-
JohnBart #6330 Én is, mert nagyon beharangozták, hogy újraírják. T&T-ben ebből annyi látszott, hogy lomhább volt mindegyik kamion, remélem nem ez lesz az egyetlen újítás... -
Robi546 #6329 értem. :) -
sftomee #6328 Ez legyen a legkisebb hiba a cuccban és örvendezni fogok. :) Én egy jobb fizikáról álmodozok. Nem tudom hiába-e. :| Remélem nem. -
JohnBart #6327 6326-ban hülyeséget beszéltem, neked van igazad. Digitális a kijelző, szóval nyilván nem mutat semmit a garázsban állva... :) -
JohnBart #6326 Az a második kép és a fordulatszám-mérő. ;) -
Robi546 #6325 lehet hogy az de én szerintem meg: ha be indítod a motort akkor fogja mutatni, elektronika :) Nem ?? -
Remélem az igazi is ilyen jól fog szólni. -
Nem tudom észrevettétek e, de le van takarva a képen látható kamion kilométer számlálója.#6281 bejegyzés első kép ;) Mielőtt még valaki meg kérdezné, miért is fontos ez? Most jó előre megsúgom, semmiért. Gondolom mentek már vele...
-
sftomee #6322 Ó az nem ma volt. :) Még régebben. -
JohnBart #6321 Akkor lemaradtam a diskurzus mai üde színfoltjáról... ;D -
sftomee #6320 Mondjuk nálunk ezek az alacsony kamionok nem sokáig lennének életképesek. Amilyen szutyok helyekre kell bejárni néha, az maga a borzalom. Mindenhonnan kiálló betonsarkok, bazi meredek mérlegek, stb. Szépek, szépek, de egy alapváltozat is lehet szép, ha csak egy szép festéssel és pár lámpával megdobjuk. És akkor még használható is marad. :)
Már csak az a kérdés mi a fene az a két bazinagy felkiáltójel a nevem mellett. :S Illetve, tudom mit jelent, csak azt nem, hogy miért kaptam! Hmm.. :| Ja meg is van. Azért mert lebsztam egy spammer segget. De ebben a percben le is járt a bünti, pont ahogy megnéztem. :D
-
+1 :-) -
sftomee #6318 Nekem amúgy sem tetszenek ezek a "tuning" kipufogók. Egy kamionhoz szerintem nem illenek. Valami ökör kitalálta, és akkor most ez a nagyon menő. :)