52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Mivel, több poszt is van a blogon angliáról, gondolom, nem csak úgy csinálták (példa). Illetve a játékban választható lesz a jobb, vagy bal kormányos kamion is.
-
Robi546 #6716 Ok, lehet csak mert a térképen nem volt rajta a városok mármint Angliában az SCS Soft blogján amikor adtak képet a térképről. -
Anglia kérdéses mert a térképen nem volt rajta, viszont a csalagutat pedig megcsinálták, amin vonattal át lehet menni, ugyhogy én is kíváncsi vagyok, de remélem benne lesz. -
Robi546, Winstas: Emlékeim szerint benne lesz. -
Gyööööönyöööörűűűhhűűhűűű! :D -
MauroN #6712 benne lesz -
Robi546 #6711 nem lesz benne. -
benne lesz -
WinStar #6709 nem lesz benne -
vajo #6708 Benne lesz. -
Robi546 #6707 tudtommal még nem lesz. -
Delko91 #6706 Anglia benne lesz az 1.00-ban? -
Pont ezt szerettem volna én is: hogy ez akkori kép mikor pont szó volt, hogy talán mintha az út túl szélesre sikerült volna. Én azt mondom, a mesterséges kamionok és az autók nem az út szélén fognak közlekedni, csak itt a "SCS Soft emberkéi" az út szélére eresztették a járgányt. Azt gondolom: nem lehet be előzni őket egy sávban, legalább is ha balra tennénk azt. -
na ezen látszik milyen széles az út. -
Robi546 #6703 lol. Ez mikor kép ? Mintha még nem láttam volna. :DD -
Vissza szívtam... :) -
vajo #6701 Én még nem láttam tükröt a kamionokon. :DDD ( Am láttam már, csak szinte alig van olyan, amin lenne.)
#6700: Okosodtam. Köszi az infót. Akkor a 2 hibából 1 megoldva. :) -
Triantafillo #6700 Nem nevezném bug-nak, mivel, ha nem látnád, van 2 városnév a táblán, ráadásul az A7 pirossal van.
Így jelzik, hogy a városban, az általad bekarikázott kereszteződésnél, egyenesen haladva az A7-esre jutsz, ahol a jelzett városok felé mehetsz tovább. -
Igen, az árnyékolás elég gyerekcipőben jár még náluk, mondhatni, még kiforratlan, és valószínűleg az is marad a kész játékban. Nekem pl. a kamionon tűnt fel, hogy a tükröknek, és pár dolognak nincs árnyéka. -
Nekem is szemet szurt valami a képen.
Mégpedig az árnyékok.
Az úttest fölött lévő vasszerkezeten amik a táblákat tartják 45 fokban kereszt merevítő vasak vannak, amiknek már nincs árnyékuk,csak a vastagabb keretnek és a tábláknak. Igaz hogy az SCS kamionos játékaiban(mert a többit nem ismerem)még csak most jelenik meg a dinamikus árnyékolás,és látszik hogy van még mit tanulniuk az árnyékolással kapcsolatban, de ha időben észre veszik a hibákat akkor lehet hogy kijavítják őket, viszont szerintem az árnyékok iránya és nagysága még most nem fog változni a napszakoktól függően, mert arra még nem sok bizonyítékot láttam. Talán egy képet de az sem volt valami meggyőző. -
Így van, oszd meg scs-ékkel is.
Mivel hatalmas a bejárható terület, valószínűleg lesznek ilyen bugok. -
Küld el a SCS-nek! Nekik is szemet fog szúrni és kijavítják. :)
-
vajo #6695 Háj evribádi.
Szép képek, tetszenek.
De én az egyiket kiemelném, mert nagyon böki a szemem egy-két dolog.
Először is. A fehér nyíl a napfény irányát mutatja, honnan süt a nap. A kékek pedig a bugot ami bántja a szemem. Tehát ha jobbról süt balra a nap, akkor miért van a zajfogó fal alatt napsütötte piknik mező?
Itt a kép:
A másik dolog ami szemet szúrt, hogy a táblán A7 van, ami egyenlő az autópályával. Az autópálya miért is jó? Mert gyorsan haladhatunk rajta szintbeli akadály nélkül. Magyarul nincs rajta olyan kereszteződés, amit a pirossal bekarikázott rész ábrázol. Lehet titeket nem zavar, de a realitás ez esetben távol áll. Amúgy szépek a képek és jó lesz a játék. -
Robi546 #6694 Bannernél való szöveg. Most direkt csináljátok ezt ? Vagy nem tudjátok el olvasni ?
-
-
Lolluki #6692 Gyerekek én már nagyon várom:) Meddig kell még várom:) Mindig elolvasom az összes hozzá szólást is:) -
Én meg mondtam! Ezt is kérték, és talán ezt is megvalósították, ugyhogy még reménykedek a játék sikerében. -
Robi546 #6690 Ok,kösz. -
Igen, ott fentebb északon. -
Robi546 #6688 nagyon szép. :) Verona az Olaszországban van ? :) -
Remek !
-
2,3,4,6
ezek a képek nagyon el lettek találva...de az összes kurvajó
-
Szerintem azért már nem olyan egyhangú a táj. A 3.-ik és 6.-ik kép szerintem kifejezetten jól néz ki. -
Remélem mindet beraktam ;)
-
Viszont (tudtommal) még nem ejtettek szót a helyzetjelző kérdésről mert sokat dobna a játékélményen. -
WinStar #6682 sajnos ez mindig így van,mondhatjuk úgyis hogy a félkész játékot veszed meg,és a patch teszi kész játékká!!Iszonyat sok hiba,kihagyások vannak a játékokban. -
Triantafillo #6681 Szerintem meg előbb fognak kijönni olyan modok, amik bővítik a térképet. Ráadásul, ha a játék nem úgy váltja be a reményeket , mint ahogy szeretnék, akkor senki sem fog fizetni a "kiegészítőkért". Ráadásul szerintem az első dolguk az lesz, hogy hibajavításokat adjanak ki, nem kiegészítőket.
Tudom, hogy még ki se jött, de olyan játékot még nem láttam, amihez ne kellett volna hibajavítás. -
És azt tudtátok, hogy van olyan mód ami a láthatatlan fal skinjét megváltoztatja, mintha terelő táblák lennének ott
(szerintem még jobban is látható.csak gts-ben probáltam)
http://www.ulozto.cz/10065248/skin-now-bariers-by-stiv-rar -
Ez így egész jól hangzik. Kár, hogy nem szokták betartani. (ETS1-hez kb ugyan ezt igérték) -
elég baj az nekik hogy nem hozná vissza , de én kidobnék a piacra két féle verziót is :) az alapjátékot és a Skandinávia + kelet európa verziót is ;)
csak az alap lenne ( most mondok egy számot ) 3000 forint , a bővített meg lenne 4500 , szvsz jobban megérné nekik is