52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Sóschips
    Lol..Te most játszod a balfaszt?xD
    Szerinted bútyelt cuccot,amit a kamionról lopnak le..azt majd a neten fogják hirdetni?Esélyes.Ezért elég nehéz lesz neki linket adni róla,nem gondolod?:)
  • Robi546
    nem értem mit akarsz ezzel mondani...
    Lulluki használd a válasz gombot. :)
  • Lolluki
    Robika te tényleg ilyen naív vagy?:D
  • Sóschips
    www.4esfout75km2esparkolobanlevőtgk.hu vagy www.kamionrolleesocumok.com

Esélyes,hogy van róla link,ha kamionról "esik" le...
  • Robi546
    esetleg linket küldenél itt vagy Privát Üzenetben ? :)
  • Lolluki
    Srácok valaki eltalálta:) Leesett a kamionról! Így tudok 40 ért csak annyi, hogy nem dobozban van! De amúgy zsír új! egy karc nincs rajta!
  • Robi546
    Én szerintem le szállítani GLS-el küld el, nem ? És ahol hirdetheted, hát azt nem tudom,bocsi. :/
  • SnyperD
    Javaslat?
  • Falkon
    Expressz-t ajánlom. Eddig ott mindent eladtam. Az ára egy picit sok. :/ De amúgy hajrá! :)
  • WinStar
    Vatera,jófogás,stb... de ez nem a reklám helye :)
  • SnyperD
    Szóval nem tudtok senkit? Esetleg hely ahol hirdethetném? 28k ért se érdekel valakit? Postát állom.
  • Stig95
    Nemkevert össze semmit egyszerűen nagyot mond.
    40ért még újszerű G25 t se lehet venni nem hogy új 27est.
    Sántít a dolog.
    Ha meg nincs igazam akkor UP a jó árnak és a kormánynak :D :D
    @6745: Nemhiszem hogy ilyeneket dobálnának :D
  • Gerypapa 95
    nem gyanús az .. csak leesett a kamionról menet közben és azért ilyen olcsó mert van rajta 1-2 karc :D
  • Robi546
    arra én is kíváncsi vagyok. :) Használtan egy G27-et találtam 220€ és a legkevesebb 150€ volt szóval te azt valamivel össze keverted. :D
  • Bearmanboy
    40-ért hát arra én is kíváncsi lennék :)
  • Stig95
    Na arra nagyok kíváncsi vagyok! Ennyiért nagyonis érdekelne!
    Privátban mondj részleteket!
    (ilyen olcsón elég gyanús azért!)
  • Lolluki
    Elmondom neked 40 ért tudok g27-et zsír újat:P és kicsivel komolyabb mint ez:D
  • Robi546
    Most nem kell, kösz. :)
  • SnyperD
    Már ha érdekelne :)
  • SnyperD
    Magyarország? Mert ha 30 ért kel el akkor állom a futárt :)
  • Robi546
    hát az a 30 000Ft az Kb. 100€ és 140€ -ért már újat veszek. :) én olyan 15 000-20 000 Ft-ért adnám de ezt te döntöd el. :)
  • SnyperD
    ÍÍÍ bocs, Augusztus vége felé vettem elnézést !
  • SnyperD
    off

Hali!
    Szomorú, de meg kell válnom szeretett DFGT kormányomtól, mivel sürgősen kellene a pénz egy angol tanfolyamra. Azért írok ide mert van itt több kamionos fan akit esetleg érdekelhetne. Hibátlan, Szeptember végén vettem az ára 26-30 000 Ft között lenne Posta költséget állnám ! Esetleg valaki vagy ismerős?
  • TruckerDave
    Én megértem, de lehet nem mindenkinek szimpatikus az ilyen fajta humor.
  • fuszhi
    Hát igyekeztem humoros lenni. Ha csak simán leírtam volna hogy a hangszigetelő falakat lejjebb kéne tegyék, az olyan lapos :)))
  • TruckerDave
    Fél 5-kor értem haza suliból ugyhogy kicsit leterhelt de megvan ;)
  • tomi0113
    xD Nem baj az, de szerintem lehet érteni, hogy mire gondoltam.:D
  • TruckerDave
    Betonlapokkal kirakni ?? vagy kikövezni vagy nem tudom mi erre a helyes szó :D Nekem is szokott ilyen lenni, hogy gondolatban meg van a mondat de nem írom le egy részét :D
  • tomi0113
    Az igen, tudok ám írni, na mind1, azért ki lehet belőle venni a fontosabb információkat.:)
  • tomi0113
    Jó lesz, de én még el tudnám azt képzelni, hogy az autópálya mellet az árkokat betonlapokkal, mint ahogyan élőbe is va, sokat dobna a játékon szerintem.:)
  • Penge88
    Ne mond MÁN hogy nem érted ezeket a szavakat? :D
  • Lolluki
    #6725!

Te maga vagy a hülyeség:D

"kicsit lejjebb kéne tegyék a "hangfalakat". Én csak így hívom a szigetelő falakat."
    "ramélem"
    "mán"
    "lássák"
    "mán"

Te mi a lófaszt írogatsz?:D ezek a szavak micsodák?:D
  • fuszhi
    Szerintem egy kicsit lejjebb kéne tegyék a "hangfalakat". Én csak így hívom a szigetelő falakat. Szép-szép valóban, de ramélem nem hagyják csak mán így :))),mert nagyon belerondít. Ezt azé csak lássák ők is mán, vagy nem? :))) DE! De csak de.
  • Robi546
    banner. :D
  • Krisztiam #6723
    mikor jelenik már meg???
    áá nem tudom kivárni :DD
  • Robi546
    "választható bal vagy jobb kormányos interior" tényleg,ez igaz. :D
  • SnyperD
    Bocsi Dupla !
    Most olvasom amit írtál hogy sopron győr legyen benne :D
    Soproni vagyok :)
  • SnyperD
    Hali ! :)
    Hadd kérdezzem meg van valakinek logitech g25/27 e? Arra lennék kíváncsi hogy a T&T ben hogy váltotok/váltasz hat fölé? Mert elvileg van olyan hogy Selector 1/2 És amikor én gamepaddal állítottam a sebességet folyton nyomnom kellett a selector 2 őt hogy 7 és felé váltsak.
  • JohnBart
    Benne lesz Anglia is, a térképes posztnál írták, hogy abban a buildben még nem egyesítették a kontinentális Európa-térképet Nagy Britanniával, szóval nyugi. A terep voltaképp nem más, mint egy egyesített UKTS + geczyre kibővített GTS térkép (voltaképp körbeépítették Németországot a környező közép-európai országokkal).

Képekről: nagyon tetszik, mennyire átdolgozták a német terepet is. A táj egy része ismerős a GTS-ből, de fajául kicserélték az útjelzőtáblákat és a lámpákat. Pöpec.
  • TruckerDave
    Város nem volt a térképen, de rajta volt.