52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
vajo #6837 Te meg vegyél visszább tápos. -
cbzotyoka #6836 Nekem már így is elég lenne ahogy láttam a képeket meg a videókat. -
Robi546 #6835 na igen ez jó lenne hogy a 6 hengeres és a V8 -nak is más hangja lenne. :))) -
Szeretnénk, de nem biztos. -
bene1997 #6833 Most annak a sokféle motornak mind más hangja lesz?? -
cbzotyoka #6832 Hát igen az jó lenne ha mindegyik gépnek más hangja lesz. -
Ó, majd úgy mint az ándörgrándban :) minek???? A motor hangja elég, ha mondjuk motortípusonként mondjuk eltér, az már zsír. (pl. 6 hengeresek vs 8 hengeresek) -
cbzotyoka #6830 Nagyon jók a kipufogók meg minden de remélem hangja is lesz a tunning kipufogónak. -
Triantafillo #6829 Ahhoz egyél még egy-két tál müzlit, tápos! -
JohnBart #6828 Jól mutat a kamiontuning-videó a bannerben... :)
Akit érdekel: a legutolsó bejegyzésnél azt taglalják a srácok, hogy egész jól szerepel Macen az egyik utóbbi vadászprogramuk, és hogy milyen jót tesz a cég kasszájának is. Tervezik emellett az ETS1 Macre portolását is. -
Viszlát Gabika :) -
Lolluki #6826 Gyerekek a játékról komunikáljunk már ne a virsli meg a kolbászról!:) -
Roland0: Amúgy persze majd lesz füst meg lehet alá tenni virsli gumikat hogy minél jobban csússzon keresztbe.
Triantafillo: Normálisan válaszoltam neked úgyhogy ne mutogasd a kis ujjadat mert letöröm.
Bocsi a 2 hsz-ért csak most voltam olyan bátor vissza olvasni. Hát katasztrófa.
-
Úristen mi lett itt is a fórummal... Ellepték a tudatlanok... -
Roland0 #6823 nagyon gyors vagyok a fuvarozó szakszrervezetek megbízhatnak benem ezért amerikába is fuvarozom az árukat európától.
10 ezer dolát kapok oylan modom van -
Roland0 #6822 én mindig az első vagyok -
és akkor ki lesz a 2.? xD -
Sóschips #6820 Igen,plusz egy olyan mod is letölthető lesz,hogy a kolbászt,meg a szalonnát a kipufogóhoz akaszthasd,s így füstölődjenek meg.De ezt csak minden 10.-ik ember töltheti majd le sajnos:/ -
Jaja az faja lenne:D Meg lehetne választani a belsőtér színei között meg bőrszerű belsőt csináltatni bele gondolom tudod/tudjátok mire gondolok arra a szivacsos-ra vagy milyenre na ha ezeket meglehetne csinálni akkor kibajó game lenne! De így se lesz rossz!:D -
Roland0 #6818 ja megvan csakaza szöveg gurul jobra és nem ért oda mikor én ott votlam mikor már irtam nem látam.
tehát akor a következő évben várható megérkezése.
más kérdés: lesz ojan mod hogy füstöljün a kipufogó mikor meghuzatom a motort? -
Ami a szövegdoboz felett van.(Ha nem tudnád mi a szövegdoboz:az amibe írsz.) -
Roland0 #6816 vagy bakkera gondoltál. jóvan nemlehet mindet tudni -
Roland0 #6815 meik baner? -
Tudsz olvasni??Bannerban kivan írva nagy betűkkel:"Megjelenés:2012." -
Roland0 #6813 ésakor majd a kamcsikkal lehetlesz driftelni a szerpetineken? -
Roland0 #6812 na császtokmikor jelenik meg a gamó?
nemlehet tuni vagy már tudjátok, én nem talátam információkat.háthati tujátok mikor várható mert nagyi pénteken küldi a zseppént ztakkor megrendeltetném anyával. -
Jah kíváncsi vagyok. Ha a belsőt is íg lehetne alakítani az tetszetős leenne. -
Hali!
Lehet van benne Cb Tábla. Kitudja? Mert csak kívülről tuningolták a gépet mivan a belsőtérrel? AZ is ott volt a sorba a belsőteret is ugyanúgy lehetet tuningolni mint kívülről csak azt szerintem nem mutatták szóval lehet van benne alapből CB tábla Zászló stb. vagy esetleg nincs. Attól függ mit akar jelenti az a belső tuningolós rész. Mert sajnos azt nem mutatták. Én arról szeretnék látni egy videót -
CB Tábla nem volta videóban, de remény hal meg utoljára, hátha az is lesz.
#cbzotyoka: Erről én nem nagyon emlékszem információra, de itt már licencelt pótok lesznek. Krone meg scwartmuller az tuti arról voltak képek. -
Már régebben írtam is ide ötletként, hogy jó lenne ha mi is tudnánk berakni cuccokat, modelleket (pl cb tábla, ilyenek) ... jó lenne :D -
Triantafillo #6807 Látom szöveg-értési problémád van, te agyon-iskolázott. 
Általánosságban írtam, hogy majd "valaki" csinál, úgy, mint ahogy a GTS-hez is lehet kis-millió oldalról leszedni Longline-t.
Úgyhogy :
-
cbzotyoka #6806 Valaki meg tudná mondani hogy lesz-e pótkocsi skinnezés a játékban -
Hehe nekem 5% ;) Tényleg csak tutorial, gyakorlás és türelem. -
Miért mi csináljunk neked Longline-t? csináld meg magadnak... -
vajo #6803 Leülsz, nézel tutorial-t, és 1-2 hét alatt meg is tanulod. Csak ne várja
senki azt, hogy letöltöm a zmodot, és már tudok is kamiont csinálni. -
Robi546 #6802 Remélem is mivel nekem a ZMOD tudásom az 0 százalék. :D -
cbzotyoka #6801 ez nagyon szép. Má csak a pótkocsi skinezésről szeretnék képet vagy videót ha lesz benne.:) -
DANIELTRUCKER #6800 Kuvajó!!!
Remélem majd csinálnak 1 videót belső extrákról is!
De ez alapján a videó alapján határ a csillagos ég!!!

-
Triantafillo #6799 Azért én remélem, hogy valaki csinál majd egy Scania Longline-t.
A dupla hátsó tengely az "eredeti" fülével elég "bután" néz ki, ahhoz jobban illik egy Longline-fülke. Ez csak egy vélemény...... -
Hát szerintem is!
Nem kell ebbe már kamiont csinálni csak majd alkatrész csomagokat,és akkor már teljesen elhanyagolható lesz a ZMOD!
Én nem fogom már használni,szerintem felesleges lenne össze.aszni a gémet!