52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Lolluki #7289 Így is annyi gomb van már a játékhoz meg majd lesz a visszapillantó meg anyám kínja.Elférne még két gomb a tempomathoz de már azt sem tudom mit mivel:P -
ikarus44 #7288 kösz -
Persze azért nincs itt élet mert már elsején mindenki azzal játszik.
-
ikarus44 #7286 már megjelent az ets 2? -
B.U.É.K -
boldog új esztendőt hááááaaahh hála az égnek ennyivel is közelebb lettünk az ETS 2 höz :)))))))))))))))))) -
Robi546 #7283 Boldog Új Évet Mindenkinek! :) -
vajo #7282 Boldog Új Évet Skacok. -
tomi0113 #7281 :d Persze h nyomok!:D
Am nekem is valaki adott egy - t, nagyon unatkoznak amint látom...'-.- -
Jah, 2-3 km/h-t mindig csökkent, de én olyankor direkt 92-re állítottam be és jó volt. Meg szerintem azt érthették, hogy nincs külön növelő meg csökkentő gomb. Hogy ha túl gyorsra állítottad akkor csak pár értéket leveszel a km/h-ból és kész. Szerintem így értették. -

-
WinStar #7278 azért nem pont ott ált meg,ha 90-nél ütötted le akokr kb. mentél 86-87 km/h-órával. -
Lolluki #7277 Miért lehetett hülyén áligatni a tempomatot? Mentél megnyomtad a "C"-t és puff megállt ott! -
Ugye hogy ügye :)))))))))))) Nálam is :) -
Ne offold már szét a topicot :D Hozzászólásaimhoz nyomnál egy +-t ?? :) Valami gyökér lehúzta az átlagom
-
tomi0113 #7274
-
Nem új dolog! :D
-
tomi0113 #7272 Hátte hülyevagy...xDDD
-
DANIELTRUCKER #7271 De csak bután lehetett állítgatni! -
tempómat eddig is volt -
Nekem az is tetszene benne hogy tempómat is lenne benne... Mert úgy fasza ha megcsinálják a tükröt akkor ezt miért ne? Nekem tetszik az ötlet! -
Ez a jövő biztos a 2019-es rendszerváltás után van... 

-
Ezek a jövőből jönnek ahol már kivan adva a játék, 200 ft az üzemanyag, nincsenek adók, kiválóak az utak és a munka körülmények.
-
tomi0113 #7266 Most miért vagytok ilyen buzik...?
Ti is voltatok kezdők, abba viszont igazat adok hogy ki van írva nagy betűkkel...
-ben2004: Legközelebb legyél körültekintőbb! -
hungaryws #7265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam működik! Köszi :D -
Bazmeg befosok
Ki se jött még tesó ha nem vetted volna észre (KI VAN ÍRVA NAGY BETŰKKEL)
Újregek....
(vagy alregek?) -
ben2004 #7263 Nem jó ez a link! Nem a letöltési oldalt teszi ki! -
ittvan tölsd ha annyira kell és élvezd -
ben2004 #7261 De kedves vagy! -
-
hungaryws #7259 Szia! Innen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VEDD MEG! TÁMOGASD AZ SCS SOFTWARE CÉGET!!!! -
ben2004 #7258 Sziasztok! Honnan lehet letölteni a játékot?? Adna valaki 1 linket?? -
Lolluki #7257 Szerintem ez nem létfontosságú,inkább ne csúszkáljon a kamion:) Mert most ha csúszkál akkor minek a lökhárító?:D Mert akkor úgy sem élvezzük:P -
Azt nem lehetne megemlíteni a készítőknek, hogy csináljanak egy olyan lehetőséget ahol például lökháritót, vagy sárvédőt a fülkétől eltérő színre(fekete) lehet színezni a kamionoknál, mivel vannak olyan típusok amelyek nem színre fújt lökhárítóval gördülnek le a gyártósorról. Aki esetleg a magyarok közül kapcsolatban áll velük, és jó ötletnek találja megemlíthetné. -
Pubes #7255 köszönöm:) -
Remélem majd lehet jó kis gyöngyház festést :))) -
DANIELTRUCKER #7253 Grat!
-
Pubes #7252 A mercedes sprinter ből nagy ugrás lesz:D -
Pubes #7251 Én már várom. az a lényeg hogy jó legyen.tetszenek a képek is.aki függő az az is marad aki meg nem érzi át a gázolaj illatát annak tök mindegy(link torrent kérés)Ő a harmadik fuvar után azt mondja unalmas szar grafika.Ha minden toppon lenne akkor meg nagy gép kéne hozzá.Vagy van mégegy verzió közel fél millába került és remélem mire megjelenik a játék addigra valódi kamionba üllök ugyanis már csak a PAV kell.(január közepe)
ÜDV
Balesetmentest -
Ez valami isteni sugallat ?? Vagy honnan jött a dátum ?