52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ezek már nem új képek, de néha jó látni őket.
-
nyergeskamion #7530 igen josz az infot
-
tpbence0323 #7529 Amúgy már mindenhol van euro truck simulator 2 weboldal kivéve a magyar!
menjetek rá a www.eurotrucksimulator2.de oldalra mert vannak új képek -
Maradjunk annyiba hogy a dobozán felszokták tüntetni a rendszerkövetelményeket is :)))))) a minimum System Requirements -t meg a Recommended Requirements -t is. Úgy hihetőbb lett volna a dolog , de akkor is még ott van a kép egyáltalán nem tudom elképzelni hogy egy ennyire furcsa mintha valami hiányozna borítóval jól mutatna a polcokon. -
tomi0113 #7527 Ahogy a #7523-as hozzászólásomba is megemlítettem, még semmit nem tudni...
Ilyen jellegű kérdésed az scs software blogján tedd fel! -
Triantafillo #7526 Arról van vami hír, hogy a pótkocsikhoz hozzá nyultak-e? Gondolok itt arra, hogy a GTS skint lehet-e használni hozzájuk? Az eredeti pótok át skinezve működhetnek-e? (csak a DDS fájl) -
+1 
Így van, semmiből nem tart ilyeneket csinálni...
-
komorszabi #7524 THX -
tomi0113 #7523 Egyenlőre semmit sem tudni... Még azt se tudjuk, hogy mikor jön ki a game... -
komorszabi #7522 és kb mennyi lessz amennyin akadás nélkül elfut? -
Egyenlőre semennyi :) -
komorszabi #7520 Hello!!
Ennek a játéknak mennyi a gépigénye? Előre is köszi:) -
Szerintem nagyon gyenge borítónak mind a kettő. Ennél még én is jobbat dobok össze. Egyetértek az előttem hozzá szólókhoz. -
Még május-június is akár az első fele. -
nyergeskamion #7517 Marcius 23 ha egyaltalan megjalenik akkor jol irtak ki hogy 2012 elo fele
-
Így van, mind a kettő fake -
elég gyengusz borító :D
FAKE mind a kettő -
Hát ez a Merci elég durva túlzás nekem MP3 van a játékba és Mp4 lenne a borítón ? Ráadásul valódi kép nem játékbeli szvsz semmi köze hozzá. De ők tudják engem nem a játék borítója érdekel :D -
rarma #7513 Most találtam , aránylag ha jól forditott le nyelvfordító , akkor arról szól hogy a német rondomedia a mercedes benz borítóval jelentettné meg az angol Puplisher cég pedig a Volvo-s borítóval .
forrás -
Máté97 #7512 EZ már egy kicsit régi kép,de biztos h bele fogják rakni a többi országot is(Spanyol,Portugál,Olasz). -
De valami dátum volt augusztusra nem ??
A lényeg, hogy majd jön ha közzé teszik. -
Ennyi lesz a térkép vagy bővülni fog? Az oké, hogy rengeteg város van benne, de ezek szerint nem lesz Spanyolország, Portugália sem? Akkor Olaszország déli része, Anglia?
-
??? Nem mondták augusztusra, az scs a kezdetek óta mondja, hogy nem tudják mikor jön ki, minden megjelent dátum csak TALÁLGATÁS. -
Ahhoz képest, hogy eredetileg augusztusra mondták, már azóta eltelt 5-6 hónap. -
Az a mindjárt röpke 2hónap. -
Blogon még nem tették közzé, ugyhogy én még nem nevezném hivatalosnak, és biztosnak a dolgot.
Meg ahogy gumikacsa is írta, még van a licenc dolog, az egész fordítás apróbb dolgok. A márc. 23 meg mindjárt itt van. -
szaki03 #7505 Euro Truck Simulator 2 2012 március 23-án jelenik meg Lengyelországba Európa többi részén pedig 2012 március 28! (Euro Truck Simulator 2 will be released on 23rd of March 2012 in Poland only! Rest of Europe will get it in 28th of March 2012! So that means, Polish people will be the first one to get their hands on the game!) -
a grafika olyan tdu 2 szinten lesz kb. Elég szép. -
GPS-t akart írni... -
komiki #7502 Mi az a jps?
-
Rakhattak volna most már igazán megint valami képet, hogy egyem a kis "szívüket". Múltkori felsorolásomnál teljesen elfeledkeztem a madarakról, és az aktív árnyákokról. Jó lesz az a JPS vagy mi, legalább nem kell nyomogatni az F5 -öt. Kérdés hogy szintén meg kell majd vásárolni a boltba mint a többi felszerelést vagy gyári tartozékként a kamion része az is. -
A márciusi megjelenésre ne vegyetek mérget, az scs megmondta, hogy minden dátum csak találgatás, még ők sem tudják, mikor adják ki. Amíg a blogon nem írják ki, addig nem hivatalos a dátum.
A licensz intézése még több hétig eltarthat, a fordítás, ha úgy fog zajlani mint a T&T-nél, az is legkevesebb 1 hónap, és még el sem kezdték, ha kész, azt is tesztelni kell, hasonlók. De itt még bőven nem tartanak szerintem, mert mindig azt hangoztatják, hogy nincs még kész. -
Robi546 #7499 Mit írjunk ha nincs semmi kép/infó/hír ? :D Amúgy tényleg, már nincs sok hátra. :)) -
Lolluki #7498 Na srácok de nem írtok:) Haldoklik a fórum?:$ Közeledik a marcius 14:P -
GTS-ben is volt még, hogy 2 méternél közelebb mentél a kereszteződéshez már megálltak.
A koccanásos dolog meg néha igenis sokáig ott volt. Bementem városba már ott voltak, aztán szerviz, garázs, depó stb. indultam ki városból és alig bírtam kijutni :D -
WinStar #7496 hát én a PTTM-be kajak nem emlékszem ilyenre :D Mondjuk az nem most volt...én egyedül abba a játékba azt nem szerettem hogy a forgalom nem mert elmenni melletted....de hála azt a hibát már a Haulin-tól kijavították,most remélhetőleg az ETS2-ben minden okés lesz...legalábbis a forgalmi bemutatós videójukban okésnak tűnt a dolog...és remélem hogy mostmár végre nagy dugók is lesznek.A másik idegesítő hiba a játékban sztem...hogy ha elmented akkor egy jó ideig(kb. 1-2 perc)nem jön forgalom az úton...ez hiba!!!Meg ha valaki ütközött az eggyik városba akkor nagy sor alakul ki,bemész a depoba,felveszed az új árút kimész és eltűnt az egész,kész röhej az egész ilyen téren. -
De én azzal nem játszottam, és tuti hogy volt olyan rész amiben kijöttek. És én mivel csak PTTM-el játszottam, így csak arra tudok gondolni, hogy abban is kijöttek. Városban nem is, csak nagy országúti kutaknál, ott jöttek ki az iskolabuszok, meg a terepjárók. :)Jah meg a nagy chopperek :D -
WinStar #7494 abban nem volt,pont attól a résztől kezdve maradt ki az egész...én úgy emlékszem hogy az AA demojában bementek a kútra,de a full verzióba már nem.... -
Szerintem PTTM-ben is, de lehet abban is azt nem ismerem. -
WinStar #7492 az Actross American-ba volt :D