52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
razor1997 #7570 Elméletileg mi is erről a dátumról tudunk a Facebookról. -
kerel #7569 Sziasztok!
Ez az időpont szerintetek mennyire valós?
-
WinStar #7568 nemtudom mit rinyáltok a gépigénnyel kapcsolatosan.Ugyanaz a grafika mint a TT-jé....és ugyanaz a motor: Prism3D..már évek óta.A gépigény eggyértelműen egy magos processzorra fog szólni és a kikötés az lesz hogy minimum 1 GB Ram legyen a gépbe. -
Triantafillo #7567 Elméletileg semmi sem indokolná a nagy gépigényt, hiszen itt nincsenek olyan látvány-elemek, mint pl: lövés, robbanás, lángok stb., ezért sem értettem, hogy miért "szaggatnak" az "előg"-játékok,("normál" gépigény mellett), miközben "komoly" akció/háborús FPS-k maxon futnak vidáman.
De az optimalizálás is akkor derül ki, ha már megvetted - zsákbamacska.
-
vajo #7566 Nem lesz nagy tuti. :DD -
256 Ram, 64 Megás vidi kari 1000 proci max szerintem!:D:D:D
Jó a viccet félre téve nem hiszem hogy olyan égbekiáltó gépigény lesz,bár kitudja!:) -
Szerintem azért nem olyan súlyos a helyzet. -
gyuri35 #7563 Én olyan BF3 körülire saccolnám,így "látatlanban"
-
komiki #7562 Udv.Nem világos még semmi sem.Görgesd lefelé az oldalt,háromnegyedénél megtalálod az állítólagos térképet.A gépigényről nem lehet tudni semmit. -
Gépigényét még nem adták ki. -
szabensz #7560 Sziasztok. Milyen országok lesznek benne? és mi lesz a gépigénye a játéknak? Köszönöm. -
Triantafillo #7559 Igen, azt én is remélem, nem is erre gondoltam amikor a kamionokról írtam. Ez egy alap dolognak kell/kellene legyen.
Azt azonban nem akarom elhinni, hogy GTS-ben nem vették észre teszteléskor a "csúszkálást" - ehhez nem kell "szakértőnek" lenni, úgyhogy a minimum, hogy ezzel kellett kezdeniük-remélhetőleg.
A többi "extrára" utaltam. -
SnyperD #7558 Nagyon sok játékon rajta van a szimulátor jelző... -
Hát azért remélem a kormányzás rendbe rakják, hisz pont az lenne a lelke egy "szimulátornak". -
Triantafillo #7556 Igen, erre írtam én azt korábban, hogy belehalnak a részletekbe, és ez valami fontosabb rovására fog menni.
Nekem a játék-élmény nem az, hogy miket állítgatsz a kamionon,(millio apró biz-basz - nem ez hiányzott a GTS-ben sem), vagy, hogy "lengedezik"-e a fű a szélben, hanem a "kamionozás" változatos utakon, tájakon, városokban. Az eddigi videókat, képeket elnézve a városok megint egy kaptafára készülnek, pedig az aztán nem egy nagy dolog, hogy legalább át skineznék a házakat, hamár nem "gyártanak" újakat.Azt írják, hogy fontos minél több realitást vinni a játékba, de egy angol város tök ugyanúgy néz ki, mint egy német, vagy bármelyik másik.A realitás ne csak a kamionokról szóljon, meg arról, hogy azonnal eladósodsz egy banknak-bár ez elég aktuális, sajnos. -
Lolluki #7555 Ugye?:D -
Robi546 #7554 Én annak örülnék ha azt meg csinálják hogy: ahogy fordítod a kormányt rögtön úgy fordul a játékban mivel nekem itt úgy volt hogy egy picit fordítottam rajta és nem reagált rá mindjárt vagy nem tudom... Ez csak a kormányom miatt van ? :D -
Lehet azért teszik tele sok haszontalan dologgal hogy a lényeges dologról elvonja a figyelmünket, hogy egy bizonyos határt nem tudnak túllépni. -
A kormányzással ja-ja jó sokat meg az erő vissza csatolással azzal is bőven. -
"lol ez is van benne, omg még ez is, troll ez is benne van?:D" 
De van benne valami. -
Lolluki #7550 De olyan rossz, hogy minden újdonságot elárulnak.Mekkora flash lenne megjelenés napján megveszed és lol ez is van benne, omg még ez is, troll ez is benne van?:D Szóval értitek:D MINDENT LELŐNEK: De így van a daf még mindig dav:( -
Ha ezt így kihangsúlyozzák, remélem valami komolyabb dolgot rejtegetnek :D -
"...even though of course we will want to keep some things as a surprise until release..."
Na én ezekre lennék kíváncsi! -
mk452001 #7547 De a DAF még mindíg DAV :P -
Ez szerintem csak egy kép amit össze rakott. -
cbzotyoka #7545 Ezt most azt jelenti hogy meg vannak a licenszek?
-
komiki #7544 Hát nem tudom hogy lesz-e értelme ennek a bankos dolognak,nekem nem nagyon hiányzott az elődökből sem,de hát ez van(vagy lesz):).Az biztos hogy tényleg dolgoznak rajta és sok olyan dolgot belepakolnak ami eddig nem volt,de én sajna már VAJO véleményét osztom hogy nem ezeket kéne erőltetni. -
cbzotyoka #7543 Szerintem nem rossz ötlet mert ettöl csak élethűbb lesz. -
vajo #7542 Omg...újabb fasság. Megunhatnák már ezeket a hülye ötleteket és foglalkozhatnának már végre a fizikával és a graffal még egy picit :DDD -
18 WOS sorozatnál volt már, de az európai vonalra csak most hozták át.
tuzfal: Elsősorban a normálisakra gondoltam, de mindig elfelejtem, hogy kiknek készül a játék :D -
Robi546 #7540 lol. A Második képnél alul a World Mapnál a Safari böngésző jele van, az iránytű. :D -
Ez az opció is volt már, nem újdonság. -
A "pro warez gémerek" úgyis a cheatmonez-t fogják tolni... -
Nem nagy, de jó tudni, hogy még ilyen opció is lesz benne. Nekem eddig a hónapok alatt sose jutott eszembe, de nagyon is jó ötlet. -
SnyperD #7536 Te. Nem akarok kötekedni :D Én már elolvastam tudom hogy a banki kölcsönről van szó de ezért mondom hogy ennyi idő után nem nagy hír... -
Mert nem a kamion a lényeg, hanem a kép által hordozott információ.Ha kicsit is megnéznéd láthatnád miről van szó...Lehetőség lesz különböző lefolyású hitelek igénylésére. -
SnyperD #7534 Hát ez nem sok :D -
Új Hírek, és képek a blogon!
-
EURO TRUCK SIMULATOR 2 Kamionok:
-
Ezek már nem új képek, de néha jó látni őket.