52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Jaja, nem kell itt félni, csak nem mindent tudnak megmutatni akkor mikor nekünk eszünkbe jut, de ők is tudják és javítják a dolgokat amik hiányosak.
Helyzetjelző, refi még a szúró is külön :P Ha ez a gomb felosztást mutatja. -
Úúúúú de jó képek! Végre külön lesznek a lámpák kapcsolása :)))
És ezek szerint helyzetjelző is lesz :D -
-
SnyperD #7607 Ez történt itt is belenéztem a base fájl ba de letöröltem mindent dokukat is majd újraraktam de semmi :( -
Mivel én elég gyakran bele szoktam turkélni a játék könyvtárába, igy elő szokott fordulni hogy valamit annyira el**szok, hogy nekem se indul el a játék.
Abban az esetben ujra szoktam telepíteni a játékot és az mindíg segít megoldani bármilyen problémát. Persze a mentésekből meg a modokbol mindig van biztonsági másolatom. -
SnyperD #7605 Igen eddig abban volt de most egyikkel sem indítja mondom épp bevillan azt ki is lövi magát :/ -
openGL-ben futtatod? -
SnyperD #7603 Basszus Nemtom elindítani a játékot :S Eddig semmi baja nem volt ! Elindul felvillan majd vissza a tálcára. Ötlet? -
kerel #7602 

-
Hogy tudjon előre figyelni a szembe jövő járművekre. -
Lolluki #7600 Ez cool:D -
Robi546 #7599 Ez igen! :D -
Csávó szembe bringázik? :O -
Tök jó ez a játék, szinte mindent lehet benne!
-
Csak úgy.
-
Ez sem hivatalos, ez az oldal is csak találgat. -
SnyperD #7594 Én küldtem... Amúgy akkor mi értelme van a 2 sávos körforgalomank? Csak balesetveszély az egész sztem ha belső ből ki akarsz menni akkor 3 fele kell figyelned? egyszer hátra hogy be tudj sorolni másodszor az előtted lévő autókra harmadszor meg a járdán lévő gyalogosra. -
Lolluki #7593 tudom de azt sem tudom hova kell bemásolni de azért köszi:) -
Ha egy kicsit vissza olvasol legalább a #7571-es hozzászólásig akkor észre veszed, hogy pont most volt szó erről és ott egy linket is találsz. -
Lolluki #7591 Ácsi ácsi ácsi:D küldte valaki ezt a videót...
http://www.youtube.com/watch?v=zq39Ssxbyy0&feature=player_embedded
A körforgalomba belső sávból mióta fordulunk ki? Ki kellene sorolni és úgy kimenni nem a belsőből kipattanni. Ez kresz ügyileg nulla:D
Ám tudnátok segíteni, hogy t&t-hez mit kell leszedni, hogy szabadon rohangáljak?:$
-
Jól mondja SnyperD! Ha bemásoltad a mod mappába akkor csak elindítod a játékot és a "Duplán jön a baj" nevü feladatot kell elindítani. Az a 26-dik feladat a listán.
-
HunBalage #7589 .../mod mappába bent van(ismerősek márt az .scs-s játékok...)bent van a mappába és a magát a pályát nem találom meg -
SnyperD #7588 Elvileg a Duplán jön a baj pályán van ! Bár nemtom hogy felrakni nem tudod e vagy a pályát nem találod. Amúgy csak az scs fájlt a mod mappába kell berakni majd a fent leírt küldetést elindítani :) -
Hello mindenkinek !
Mi nap gondoltam megyek egy kis gts-t s mit hallok
a truck dealernél ets 2 soundtrackja megy ezt nem is tudtam :)
-
HunBalage #7586 sziasztok
letöltöttem a t&t-hez a astoria mapot(#7571be link) semmi változás..elolvastam a readme-t ott írta hogy töröljem az .scs fáljokat?mire gondolt? -
SnyperD #7585 Itt is van :) -
SnyperD #7584 Ne félj:) Már az ETS 2 ben fejlesztették ezt a funkciót hogy előznek :) Csak mivel a T&T nem arra volt kitalálva hogy kimenj a forgalomba ezért azt a részt még csak béta állapotban hagyták :) Amúgy az első 10 hírük között volt hogy fejlesztették az MI-t :) -
Helo mindenkinek!
Miközben játszottam a T&T-vel, felfigyeltem egy nagyon csúnya hiányosságra, és kezdek aggódni hogy ez az ETS2-ben is így lesz.
A GTS-ben az AI-k még nem előzgettek, csak az autópályán sávot váltottak, viszont a T&T-ben már elég keményen előzgetnek, ami alapvetően egy jó dolog lenne, de van egy óriási hiányossága a dolognak, mégpedig az hogy a "HÜLYE" AI-k akkor is előznek ha valaki jön szemből, és akkor vagy összeütköznek vagy egyszerüen megállnak egymással szemben néha mind a két sávot elfoglalva. Sajnos elég gyakran fordul elő, ugyhogy remélem az SCS is felfigyelt erre a problémára, és kijavítja mire kiadja az ETS2-t, mert ez igy nagyon gáz.
Ha igy fognak viselkedni az AI-k az ETS2-ben is, akkor az nagyon le fogja rontani a játékot.
Ha az SCS nem tudja megoldani, akkor inkább hagyja úgy ahogy régen volt.
Bízom benne, hogy a tesztelések során kiderül a hiányosság és megoldják, de egy kicsit félek töle, hogy nem. Még akár mi is közölhetjük velük a problémát, hogy biztos feltünjön nekik. -
SnyperD #7582 Köszi :) -
Feltettem a T&T-be való scaniát a DATA-ra, de véletlen kétszer.
A sima 6x4 az a osztályos tehát gyorsabban megy de eredetileg csak 4x2-es.
A 6x4 jo pedig az igazi 6x4, de az csak 50-nel tud menni,és ez a linkje:
http://data.hu/get/4665387/TT_scania_r_6x4_jo.zip -
Lolluki #7580 Oda is ugrott a plus:) -
Dede, alap! :D -
Lolluki #7578 Csak nem te is FAN vagy?:D -
Lolluki #7577 Vissza térve olvastam itt a gépigény postokat is. A gépigénye valójában nem lesz egy hátborzongatóan hatalmas. De egy kalap szart se fog érni ha szarul lesz optimalizálva mert hiába van csúcs géped leveszed minimumra és akad mint a hányásos répa. Már elnézést a káromkodásért de jogos a pont szerintem:) -
Kaptál egy hasznosat a hősök miatt! :DD -
Lolluki #7575 Kere elméletileg ekkor fog megjelenni! BIZAKODJÁL TE IS BRO :) HŐSÖK:D -
Lolluki #7574 Egyszerű a fájlt amit leszedtél tessék feltenni www.data.hu-ra:) TÁDÁM le is tudjuk szedni! -
Én már régen töltöttem le és sajnos elfelejettem, hogy honnan de ha meg találom fel rakom a linket -
SnyperD #7572 A 6x4 hol található link ? :) -
Elég kihalt mostanában a topic.
Megpróbálok egy kis életet vinni bele.
Ha valakit érdekel a T&T-hez egy szabad pálya, akkor innen le töltheti:
https://sites.google.com/site/astoria711/contents/tandt/mods
Jó móka, már szinte olyan mint ha az ETS2-vel játszanánk, és csak 2MB.
Főleg, hogy a 6x4 scanianak a kabin méretét is lehet változtatni a definition mappán belül a kamion szöveges fájljában,ha a cabin_variant: a_cabin nevü sorban az "a" betű helyére b-t vagy c-t írunk.
Ezen kívül ha a kamion szöveges fájljának a nevét változtatjuk meg a végén lévő c betű átírásával akkor az a osztályos kamion akár 85-90-el is tud menni, így már könnyen bejárható az új térkép.
DE FIGYELEM!!!
A fülke változtatás és a kategória változtatása együtt nem müködik, csak külön-külön.