52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Lolluki #7652 Csak nem AfroDzaqm??????:) -
Robi546 #7651 Azt nem is tudtam hogy be lehet húzni. :D De az ablakot ki lehet nyitni, jó lenne ha itt is ki lehetne és akkor jobban hallanád a kamion hangját. :D -
dnbboyyy #7650 http://blog.scssoft.com/2012/01/let-there-be-light.html -
Nem tudom, nem emlékszem mennyi volt az ETSem meg a GTSem. :/ -
vajo #7648 Hozzatok majd pattogatott kukoricát is.
-
CB 31 Szmötyi #7647 Én egy dolognak örülnék még nagyon. Mint az OMSI ba le lehessen húzni a napellenzőt mert ahogy láttam a képeken lehet hogy majd kelleni fog :D -
SnyperD #7646 7 et nyugodtan elkérhetnének. Am Lolluki tudod hány éveseknek pattogsz? Vedd észre magadat ! És választ NEM várok mert az téged minősít :) -
max 4990 szerintem -
kerel #7644 Tényleg az árak... Nekem megvan az ETS, GTS azok nem voltak drágák. A T&T nincs meg, így nem vágom mennyibe került anno, de gondolom annyiban kb annyiba mit az előzőek... Hova lövi be a cég a játék árát? Erről tudtok valamit? -
Lesz ott kedv :9 Ha nem akkor meg meglátogatunk páran 
Kecskemétes ötletet én is támogatom :P Éljen a hírősváros :D -
Lehet, nem vagy tisztában a warez fogalmával, akkor mondom érthetően. Vedd meg a játékot, vagy ne írogass ide. -
Lolluki #7641 Biztos..... -
r500 #7640 Az "am"-ot rosszul lested el. Azt jelenti hogy amúgy. Csak hogy én is beléd kössek. :P Tudom nem nagy cucc, csak gondoltam felhomályosítalak. Ma ilyen napom van. Az vesse rám a tavaszi búzát, aki vetőgép. Ki mint vet, úgy Arafat. -
Lolluki #7639 pff te meg ne káromkodj:) Ám segítséget kértem nem postolgattam:P -
"jó lesznek elvont emberek akik a liazt majd bele teszik"
Én is ilyen elvont ember vagyok, jobb szeretem a Liazokat, Rábákat, és egyebeket, mint a mai túldizájnolt, agyonelektronikázott szarokat. A régieket még vezetni kellet, a maiakban lassan csak ülni kell. -
Atya világ... mi megy itt.
Gomze, Lolluki el is lehetne innen gyorsan takarodni (gondolom, nem kell magyaráznom miért, de ha mégis, a topikban nincs warez). -
Lolluki #7636 srácok ezt a szabad modot bemásoltam a mods mappába és semmi! hogyan kell aktiválni?:$ -
Le a kalappal!!! :D -
Jóféle. 
-
Lolluki #7633 köszi:D De már szereztem:D De azért köszi:D -
Ha lesz olyan jó, vagy jobb, mint az eddigi GTS térkép munkáid akkor királyság :)
-
Lolluki #7630 leszedtem a t&t-t de 30 perces próba demo verzió valaki tud egy crack-et? -
Lolluki #7629 Rendben de ha készíted egy nagy kecskemétet kérlek:$ ám mivel lehet csinálni? -
vajo #7628 Simán. :D Én már leszoktam a kamion csinálgatásról. Letöltök, vagy elkérek valakitől egy szépet és megyek azzal. Map építéssel sokkal jobban megtudom jeleníteni a kreativitásomat, jobban szeretek építeni. De most is elmondom, hogy NEM projecteket építek, hogy határidőre befejezem azt kész, hanem hobbyból az egészet, ha van időm s kedvem építek, ha nincs, hát nincs. :D De magyar map előbb utúbb lesz hozzá tuti. :D -
r500 #7627 Az a pótkocsi cserélgetős rendszer eléggé irreális volt. Jó lenne saját pót bizony. Csak nagy valószínűséggel nem lesz.. :|
De akkor is azt mondom,a fizika legyen jó, sokkal jobb mint volt. Mert anélkül hiába a szép látvány, elmegy az ember kedve mindentől.
Ehhez tartozik szerintem még a váltó rendes működése. Nem kell száznegyven fokozat, vagy akkor lehessen kihagyni párat. Mondjuk kár hogy az én kormányomhoz(DFGT)csak szekvenciális váltókar van. :( Ehhez kéne valami megoldás. Mert eléghamar elkopnak az érintkezők benn ha úgy kell váltanom mint Schumacher mikor satut nyom.
Lehessen érezni az autó súlyát gyorsításkor, lassításkor, kanyarban. Csak ennyit kérek. Bár ez is túl sok nekik szerintem. Káárrrr.. -
Lolluki #7626 Vajo majd Kecskemétet tegyél bele kérlek:$ -
A március még egyáltalán nem hivatalos!
#7618: Vajo papa gondoskodni fog róla ! ;) -
Lolluki #7624 Jah jah:D -
Petya306 #7623 Sziasztok srácok! Szerintem az sem lenne egy utolsó dolog,ha a pótkocsi ajtajait lehetne nyitni így lehetne rámpára tolatni és akár egy egyszerűsített fel illetve lerakodást meg lehetne oldani. Ezek csak személyes gondolatok,de gondoltam megosztom veletek. -
Ez nagyon egyszerű.. berakod mielőtt belépnél a játékba és problem megoldva.. -
Az lenne a játékban az igazi királyság,ha zenelejátszás (OGG) mellett lehetne Online rádiót halgatni!!!Na ez szerintem odaba....na!
-
DIESEL DOG #7620 Ez tetszik!
-
Lolluki #7619 épít* -
Lolluki #7618 lesz aki épet?:D -
vajo #7617 Öröm lesz benne magyar mapot építeni :D -
kerel #7616 Nugi! Azzal kezdtem, hogy nem értek nagyon hozzá és azt kérdeztem meg lesznek-e benne emberek? A többi meg POÉN-ról szólt, de ha viccelni se lehet... -
Lolluki #7615 Gyereke nagyon király lesz a game.Dolgozgatnak rajta nagyon:) de szerintem a fizika már kész már csak ilyen extrákat raknak bele mert mindjárt itt a március amúgy meg én nem vagyok egy moder pali mindig letöltöttem de szerintem most nem is fognak úgy készíteni hozzá cuccokat mert benne lesznek a fülkék kamionok stb:) jó lesznek elvont emberek akik a liazt majd bele teszik de az egyén szoc problem:) Ezzel azt akartam kifejezni, hogy elvileg minden hasznos dolog benne lesz a game-ben!:) További szép napot nektek:) És várom a új képeket/videókat:) -
Nagyon jók a képek, az is jó hogy végre külön kapcsolhatók a lámpák.
Lassan én is lemondok a modolásról, ha az SCS így folytatja pedig nem lesz könnyü mert a modderek nagyon jó dolgokat, és szinte bármit megcsinálnak.
kerel üzenetére a válaszom pedig az, hogy pont az ilyen emberek miatt nem rak járókelőket a városokba az SCS, de nem is fontos mert aki majd akar a pályaszerkesztővel tud életet varázsolni a városokba. Ezt már a T&T-ben is meg lehet csinálni leraksz egy embert vagy állatot valahova, és kijelölsz neki egy útvonalat.
És a Carmazasrol jut eszembe hogy ezek az emberek nem elüthetők, nincs igazi testük csak ugymond "szellemek". -
lemondtam a mod-olásról :) nagyon jó
#7612 : az ilyen emberek miatt lesznek szellemvárosok... ( ha flame, töröld) -
kerel #7612 Nem vagyok benne annyira a dolgokban, de ezen a képen egy bicajos van. Lehet láma kérdés, de lesznek gyalogosok is a városokban? Remélem lehet kicsit majd Carmazni... 

vagy, hogy lesz?