52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
bocs de diktáltam a tesómnak és nem tud valami jól írni -
Lolluki #8002 a baj nem jár egyedül! Című feladatot indítsd! -
komiki #8001 Jézusom:)Ezek a kialakitott mondatok:)) -
hello
azt akarom lérdezni hogy az astoriamap miert nem megy vagy melyik pályán kell indítani vagy hogy....? -
Lolluki #7999 Te még nem hallottál kuplungról? Biztos be volt nyomva a kuplung és megálltak azért 0Km/h :) -
Miért nem pauzálták le? ...vagy eF valahányas gomb menetközbe :) -
Nekem föntről a harmadik negyedik kép tetszik és az utolsó előtti. Persze a köd is jó. Igen a növényzetet én is vissza sűríteném. Nem nagy cucc volna ha, egy csuszkát készítene az scssoft amivel belehetne állítani a növényzet sűrűségét. Vagy eleve sűrűre készítenék el majd el árulnák hogy hol írjuk át:))) Vagy pont fordítva hogyan sűrítsük azt be. :) Tetszik a paprikás poén -
Azért van 1-esben mert állnak. Talán azért 0 a km/h óra is. Menet közben nem bírtak lőni képet
-
JohnBart #7995 Nocsak, ezt eddig észre sem vettem, köszi! :) -
DANIELTRUCKER #7994 Apropó, továbbra is föntről a 3. képen 2 érdekes dolog figyelhető meg:
1. A scania -1-esben van
2. Úgy látszik megcsinálták a parkolóféket, ugyanis a műszerfalon nem világít a jel hogy be van-e húzva, pedig eddig ha a kar így állt akkor volt behúzva!
Amúgy meg a fák nagyon szépek! -
vajo #7993 Ha nagyon fog zavarni, akkor majd (ha ugyanolyan lesz a felépítése mint ets, gts, ats) def/vegetationban átírod a növényzet sűrűségét, és máris ilyen lesz. :DDD -
xaxoimi #7992 Köszönöm szépen a tudósításokat :D 
-
4GT5-487Z-DHTL-HEZG9-587U -
ben2004 #7990 Sziasztok! Tud valaki adni 1 Password-ot? -
DIESEL DOG #7989 Ezt nem tudtam, my fault, excuse me.
Egy ideje nem követem annyira figyelemmel a széria alakulását, csupán az ETS 2 fele érdeklődöm... :) -
JohnBart #7987 A T&T is Seven-M kiadású volt, és mi fordítottuk. -
Baromi jól néz ki. De a második bekezdés elkeserített. -
egyébként ez még kajak jó poénnak számít ? -
DIESEL DOG #7984 Ha a SevenM gondozásában fog megjelenni, akkor nagy valószínűséggel, ők fogják fordítani, legalábbis az ETS 1 esetén így történt. -
JohnBart #7983 A képernyőn a térképet lecserélik egy GPS-szerű kütyüre, de hogy a kabinban lévő GPS-modell is működni fog-e, azt nem tudom. A képek alapján lehet majd külön vásárolni GPS-t az utastér díszítésénél, szóval gondolom, hogy igen.
Valószínűleg magyarul fog megjelenni a játék, vagy a kiadó fordítja le, vagy a fórum törzsközönsége, attól függ, milyen módon akar majd honosítani az SCS. -
DIESEL DOG #7982 Na erre érdemes várni...
-
Elméletileg mutatni fogja rendesen a helyes útvonalat... Arról viszont nem tudok, hogy milyen nyelven fog megjelenni, remélhetőleg magyarul is... :-) -
xaxoimi #7980 Látom te nagyon értesz ehhez azt is meg tudnád mondani hogy a kamionban a "GPS" az csak dísz mint az ets 2008-ban vagy igazából mutatja az utat és nem kell kínlódni a térképpel???És magyar verzióban fog megjelenni vagy angolul???
Előre is köszi a válaszokat! (:
-
az még jó hogy nem kér majd nagy igényt -
JohnBart #7978 Nyilván megálltak és úgy csinálták a képeket. -
Robi546 #7977 Áh,legjobb, a köd is nagyon fain lesz! :) -
Lolluki #7976 Tetszik dúrva:) De amúgy lessétek csak meg fentről a 3. képet:) Ott megállni tilos ezek szerint ment a sofőr (de akkor miért nem megy a kilóméteróra?) OFF: csak nem kivettél a biztosítékot:) -
Az a köd faintosan néz ki :) -
JohnBart #7974 "Íme pár kép az új famodelleinkről. Az ETS2-ben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a pályán található növényzet is minél változatosabb legyen - lent erre láthattok pár példát.
Azt mindenesetre már most mondjuk, hogy valószínűleg a játékban sehol sem lesznek ilyen sűrűséggel elhelyezve a fák - a képek egy tesztpályán készültek, és bár combosabb videokártya mellett nem volt gond a teljesítménnyel, tisztában vagyunk vele, hogy a játéknak gyengébb hardveren is elfogadhatóan kell futnia. Épp ezért, sajnos itt is kompromisszumra kényszerülünk: mindent megteszünk, hogy jól nézzen ki a pálya, de ne is fogyasszon nagy erőforrásokat."
-
Robi546 #7973 nekem oké. :) -
Troll
-
SnyperD #7971 Próbáljunk ki egy olyat hogy ha hülyeség érkezik nem megy rá válasz legyetek oly kedvesek oksa? :) Kamionozásról van szó nem erről a szégyenről ami itt megy -.- -
Solt #7970 Tessék! Ettől magyaros lesz... -
SnyperD #7969 Aki válaszol lelövöm ! -.- -
ben2004 #7968 Sziasztok ! Tudtok adni 1 magyarosítást ? -
Sajnos ezt benézted kicsi rigó, mert ez egy német rajongói oldal, és nem a hivatalos oldal. És bizony ők is bedőltek az online marketeknek.
A hivatalos oldal egyelőre: http://blog.scssoft.com/
Innen van az Augusztusi dátum
Ha a játék hivatalos oldala beindul, a címe www.eurotrucksimulator2.COM lesz. -
JohnBart #7966 Egy német blog mióta számít hivatalos oldalnak?
Mert amit linkeltél, na az hótziher nem az, az egy német rajongói blog. A játéknak még nincs is hivatalos oldala (ha az SCS blogját nem vesszük annak).
Egyébként meg nyugodt lehetsz, ha a fejlesztőcsapat vezetője azt írja, hogy augusztusban jelenik meg a játék, akkor augusztusban fog megjelenni. Függetlenül attól, hogy mit írnak a 2010 ősze óta folyamatosan összevissza hadováló kiadók (akik ugye 2010 novemberi megjelenést is pedzegettek). -
mokamachine #7965 Ich schreibe eigentlich ungerne über das Release-Datum. Meist, weil es bisher nie etwas positives war, so auch heute. In einer Konferenz aller Publisher haben sich diese auf den 27. März als Release-Termin verständigt.
Aki nem tud németül annak segítek. Megjelenés március 27!!! Hogy honnan veszem? Innen: http://eurotrucksimulator2.de/news/route-nach-cardiff/
(rögtön a kép alatti sorok..) Nem értem honnan jött ez az augusztusi megjelenés, de én a hivatalos oldalnak valahogy jobban hiszek:D -
SnyperD #7964 Írjatok egy atombomba script et ami elpusztítja ezt a topicot -.- -
:)