52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    bocs de diktáltam a tesómnak és nem tud valami jól írni
  • Lolluki
    a baj nem jár egyedül! Című feladatot indítsd!
  • komiki
    Jézusom:)Ezek a kialakitott mondatok:))
  • kutizsolt
    hello
    azt akarom lérdezni hogy az astoriamap miert nem megy vagy melyik pályán kell indítani vagy hogy....?
  • Lolluki
    Te még nem hallottál kuplungról? Biztos be volt nyomva a kuplung és megálltak azért 0Km/h :)
  • fuszhi
    Miért nem pauzálták le? ...vagy eF valahányas gomb menetközbe :)
  • fuszhi
    Nekem föntről a harmadik negyedik kép tetszik és az utolsó előtti. Persze a köd is jó. Igen a növényzetet én is vissza sűríteném. Nem nagy cucc volna ha, egy csuszkát készítene az scssoft amivel belehetne állítani a növényzet sűrűségét. Vagy eleve sűrűre készítenék el majd el árulnák hogy hol írjuk át:))) Vagy pont fordítva hogyan sűrítsük azt be. :) Tetszik a paprikás poén
  • TruckerDave
    Azért van 1-esben mert állnak. Talán azért 0 a km/h óra is. Menet közben nem bírtak lőni képet
  • JohnBart
    Nocsak, ezt eddig észre sem vettem, köszi! :)
  • DANIELTRUCKER
    Apropó, továbbra is föntről a 3. képen 2 érdekes dolog figyelhető meg:
    1. A scania -1-esben van
    2. Úgy látszik megcsinálták a parkolóféket, ugyanis a műszerfalon nem világít a jel hogy be van-e húzva, pedig eddig ha a kar így állt akkor volt behúzva!

Amúgy meg a fák nagyon szépek!
  • vajo
    Ha nagyon fog zavarni, akkor majd (ha ugyanolyan lesz a felépítése mint ets, gts, ats) def/vegetationban átírod a növényzet sűrűségét, és máris ilyen lesz. :DDD
  • xaxoimi
    Köszönöm szépen a tudósításokat :D
  • Falkon
    4GT5-487Z-DHTL-HEZG9-587U
  • ben2004
    Sziasztok! Tud valaki adni 1 Password-ot?
  • DIESEL DOG #7989
    Ezt nem tudtam, my fault, excuse me.

Egy ideje nem követem annyira figyelemmel a széria alakulását, csupán az ETS 2 fele érdeklődöm... :)
  • JohnBart
    A T&T is Seven-M kiadású volt, és mi fordítottuk.
  • gumikacsa
    Baromi jól néz ki. De a második bekezdés elkeserített.
  • Gerypapa 95
    egyébként ez még kajak jó poénnak számít ?
  • DIESEL DOG #7984
    Ha a SevenM gondozásában fog megjelenni, akkor nagy valószínűséggel, ők fogják fordítani, legalábbis az ETS 1 esetén így történt.
  • JohnBart
    A képernyőn a térképet lecserélik egy GPS-szerű kütyüre, de hogy a kabinban lévő GPS-modell is működni fog-e, azt nem tudom. A képek alapján lehet majd külön vásárolni GPS-t az utastér díszítésénél, szóval gondolom, hogy igen.

Valószínűleg magyarul fog megjelenni a játék, vagy a kiadó fordítja le, vagy a fórum törzsközönsége, attól függ, milyen módon akar majd honosítani az SCS.
  • DIESEL DOG #7982
    Na erre érdemes várni...
  • akos25
    Elméletileg mutatni fogja rendesen a helyes útvonalat... Arról viszont nem tudok, hogy milyen nyelven fog megjelenni, remélhetőleg magyarul is... :-)
  • xaxoimi
    Látom te nagyon értesz ehhez azt is meg tudnád mondani hogy a kamionban a "GPS" az csak dísz mint az ets 2008-ban vagy igazából mutatja az utat és nem kell kínlódni a térképpel???És magyar verzióban fog megjelenni vagy angolul???
    Előre is köszi a válaszokat! (:
  • kutizsolt
    az még jó hogy nem kér majd nagy igényt
  • JohnBart
    Nyilván megálltak és úgy csinálták a képeket.
  • Robi546
    Áh,legjobb, a köd is nagyon fain lesz! :)
  • Lolluki
    Tetszik dúrva:) De amúgy lessétek csak meg fentről a 3. képet:) Ott megállni tilos ezek szerint ment a sofőr (de akkor miért nem megy a kilóméteróra?) OFF: csak nem kivettél a biztosítékot:)
  • tibi08
    Az a köd faintosan néz ki :)
  • JohnBart
    "Íme pár kép az új famodelleinkről. Az ETS2-ben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a pályán található növényzet is minél változatosabb legyen - lent erre láthattok pár példát.

Azt mindenesetre már most mondjuk, hogy valószínűleg a játékban sehol sem lesznek ilyen sűrűséggel elhelyezve a fák - a képek egy tesztpályán készültek, és bár combosabb videokártya mellett nem volt gond a teljesítménnyel, tisztában vagyunk vele, hogy a játéknak gyengébb hardveren is elfogadhatóan kell futnia. Épp ezért, sajnos itt is kompromisszumra kényszerülünk: mindent megteszünk, hogy jól nézzen ki a pálya, de ne is fogyasszon nagy erőforrásokat."

• Robi546
    nekem oké. :)
  • TruckerDave
    Troll
  • SnyperD
    Próbáljunk ki egy olyat hogy ha hülyeség érkezik nem megy rá válasz legyetek oly kedvesek oksa? :) Kamionozásról van szó nem erről a szégyenről ami itt megy -.-
  • Solt
    Tessék! Ettől magyaros lesz...
  • SnyperD
    Aki válaszol lelövöm ! -.-
  • ben2004
    Sziasztok ! Tudtok adni 1 magyarosítást ?
  • gumikacsa
    Sajnos ezt benézted kicsi rigó, mert ez egy német rajongói oldal, és nem a hivatalos oldal. És bizony ők is bedőltek az online marketeknek.

A hivatalos oldal egyelőre: http://blog.scssoft.com/
    Innen van az Augusztusi dátum

Ha a játék hivatalos oldala beindul, a címe www.eurotrucksimulator2.COM lesz.
  • JohnBart
    Egy német blog mióta számít hivatalos oldalnak? Mert amit linkeltél, na az hótziher nem az, az egy német rajongói blog. A játéknak még nincs is hivatalos oldala (ha az SCS blogját nem vesszük annak).

Egyébként meg nyugodt lehetsz, ha a fejlesztőcsapat vezetője azt írja, hogy augusztusban jelenik meg a játék, akkor augusztusban fog megjelenni. Függetlenül attól, hogy mit írnak a 2010 ősze óta folyamatosan összevissza hadováló kiadók (akik ugye 2010 novemberi megjelenést is pedzegettek).
  • mokamachine
    Ich schreibe eigentlich ungerne über das Release-Datum. Meist, weil es bisher nie etwas positives war, so auch heute. In einer Konferenz aller Publisher haben sich diese auf den 27. März als Release-Termin verständigt.

Aki nem tud németül annak segítek. Megjelenés március 27!!! Hogy honnan veszem? Innen: http://eurotrucksimulator2.de/news/route-nach-cardiff/
    (rögtön a kép alatti sorok..) Nem értem honnan jött ez az augusztusi megjelenés, de én a hivatalos oldalnak valahogy jobban hiszek:D
  • SnyperD
    Írjatok egy atombomba script et ami elpusztítja ezt a topicot -.-
  • fuszhi
    :)