52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • wollnerd #8250
  • razor1997
    Új videó!!:D
    Nézzétek csak a belső GPS-t!!
  • luspaydavid
    A Vége
  • SnyperD
    Ezt a videót elnézve egész biztos hogy sofőr leszek :)
  • vajo
    Vége óriási :)))
  • TruckerDave
    2 valódi hang már garantált lesz a játékban :) Remélem többi típus hangját is így rögzítik.
  • razor1997
    De jó akkor nem szóltam.:D
  • razor1997
    Van új vidi igaz,nem in-game.
    Ha nem jó akkor sry

• lenhoffer
    tandemal es gabonas es tulmeretes szerelvanyel mert nem lehet kozlekdni;van meg mit fejlodni.....
  • Gubi1014
    És az szerintetek mért van h a az actrost nem változtatták meg????
  • Solt
    Köszi!
  • Robert24
    Én még azt bírnám ami élőbe is megszokott történni, hogy egy ideig egy cégtől egyszerre mennek a sofőrök. Teszem azt kifelé egy lerakóra mennek így belehetne állítani, hogy konvojba akár 2-3 kamion mennyen a célállomás felé. Ilyen biztos nem lesz még benne de ha már arra törekednek az évek folyamán, hogy minél valósághűbb legyen akkor előbb-utóbb ezt is beletehetnék. Ami nekem még hiányzott a játék folyamán, hogy nem láttam az utakon a saját sofőrjeimet. Infot kaptam, hogy mennyit kerestek de fizikálisan nem lehetett észlelni őket.
  • vajo
    Remélem lehet majd 400 sofőröm, mert nagyon cink volt az előző részek sofőr felhozata. Max 10 kamion, vagy kevés driver.. szörnyű. :D PttM-ben meg volt 20 embered azt 1 óránként láttál egyet.
  • Kistódi
    Csak a Scaniától kapott licencet a többiről sztem nem volt szó..
  • TruckerDave
    Meg a leges legelső mod egy real logo mod lenne :D
  • WinStar
    mit össze nem tudtok hisztizni azon most hogy a logó más mint a neve...ráérnek a kiadásig azzal szöszmöszölni.....holvan még Aug.
  • wollnerd #8234
    Tehát a kamionoknak nem igazi nevük van? De miért?
  • Hunter of Deer
    szerintem nem lesz, bar erdekes hogy a kepen merci jel van, viszont a neve majestic :D mar csak az ivedo hianyzik :D
  • Lolluki
    Csak legyen magyar:)
  • TruckerDave
    12 nap után ezt is megéltük :) Jó hogy ilyen részletes lesz!
  • DANIELTRUCKER
    (mást nem tudok hozzáfűzni)
  • Tessitore22
    Most akkor lesznek licensek v. nem mert a képeken Majestic és Dav van!?
  • lenhoffer
    daf-okba mien motorok lesznek valaszthatok
  • lenhoffer
    dania nem lesz a jatekban
  • LTomi
    Ma a játékbeli cégünk irányításáról írtak pár sort a blogon, ígéretük szerint sokkal kiterjedtebb és fejlettebb lesz ez a rendszer mint az előző játékokban.
  • LTomi

• Szobi30
    40 közép
  • Solt
    Urak!

Tudja valaki, hogy itt nálunk a kamionosok melyik hullámhosszon forgalmaznak? ( CB )
  • Kistódi
    Igen úgy becézik Sóschips-et :)
  • WinStar
    igen,észrevettem,eggyel lejebbinek kellett volna,éjszakai műszak átka.
    #8220: szomszéd? :D
  • Kistódi
    Szomszéd, WinStar sztem is mert Élek halok a Ladáért! :) azért lepődtem meg xDDD
  • Sóschips
    Rossz embernek írtad szerintem:Dd
  • Penge88
    Mi a bajod a régi autókkal? Egy 2012-es autó 2025-ben már sehol sem lesz :) Csak annyit tennék hozzá és ezzel részemről vége az offolásnak, hogy nagy tévedés, hogy egy Ladát csak szétütni lehet. Ha karban van tartva, elfogadható fogyasztással hétköznapokon is bátran vállalható autó. Csak egyszer ülj be egy veterán 1200-esbe :) Télen viszont igazi élményautó, amit olyankor nyújtani tud, azt semmire sem cserélném. Nekem is van egy "ezeröcsi". Hogy most csak 75 ló... Ilyen jó utakra nem is kell több. Na OFF vége. :)
  • WinStar
    hallod 20 évesen én is szeretem a kocka ladát :)
    Mindenkinek a szíve joga hogy mi a kedvenc kocsija,és azért mert neked nem jön be attól még nem kell legázozni,lecikizni :)
    Van aki imádja még az 50-es 60-as évekbeli kocsikat is(Pl.: Corvette,Bel Air,stb...)és akkor mivan?Az is gáz?Legyek olyan hogy minden új autó ami kijön csak az tetszen,és akkor a többi már mind szar? :)
  • Kistódi
    Figyelj nem tudom neked mi a hobbyd vagy a kedvenc autód... De kíváncsi leszek hogy ennyi évesen hogy fog kinézni a kedvenced.. Nekem ez az életem..!! Ezt szeretem.. Ez olyan mint ha valaki a kamionokat szereti más meg megkérdezi miért jó ez?... na téma lezárva ne offoljunk...
  • Gerald17 #8215
    Micsoda igények... :D
    Amúgy nem rossz egy jól megépített homológ Lada versenyautó.
    Volt szerencsém egy 1.6-os rally ladához, Weber karbi volt rajta meg minden finomság, a tulaj elmondása szerint olyan 140 ló lehetett, de érzésre meg is volt :)
  • razor1997
    Nem tudom mi bajotok van a Ladákkal de még ma is mekkora szám,mindent visz,a legjobb kocsi.:D
    Nekem is van egy és nem sajnálom rá a pénzt hogy tuningoljam.:D
  • wollnerd #8213
    2012-ben egy 1970-es Lada...?
  • Kistódi
    Miért gáz?...
  • Lolluki
    Eléggé gáz, hogy egy ladát akarsz:)