52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
..na látjátok nekem pont ezért tetszik, hogy végre lehet állítani a tükrökön. Sokkal barátibb, - ha , bár a teljes érzést nem tudják átadni mivel azt nem lehet- de igyekeznek apróbb dolgokban azt segíteni ; hogy minél inkább életszerűbbnek hasson. Leszámítva nagyobb dolgokat persze, mint a sokszor felemlített kormányzás és az ahhoz tartozó menet tulajdonságai a kamionnak. -
DANIELTRUCKER #8291 Ne becsüljétek alá a nőket:
-
xaxoimi #8290 anyámnak is van rá jogsija...(mi ezen az olyan furcsa...)
-
hungaryws #8289 Igen jól látod :D
OFF:
-
Volánnál egy nő...? :O -
hungaryws #8287 Scania Truck Driving Simulator
-
Hmmm... Én ugylátom hogy semmi gond nincs az irányitásal. Neked miért nem tetszik? -
Olyan mintha még mindig billentyűzet lenne, csak lassabban fordul és nem ugrik rögtön vissza. Ahogy JohnBart is írta már. -
kijöttmáe tőteni akarom lefelé -
alaposabban megnézve a videót, rá kell jöjjek, az irányítás egyelőre ugyan úgy kalap kaki, mint eddig. -
xaxoimi #8282 én már nagyon várom az augustust!!!
-
volt már :) #8249
jajj de messze van meg augusztus :/ -
Gubi1014 #8280 http://www.youtube.com/watch?v=4mhopUhkFrw&feature=g-u-u&context=G210814fFUAAAAAAACAA -
"Szerintem a játék élethűsége a vezetési élményen múlik, hogy a kamion amit vezetek, úgy gyorsuljon-lassuljon, úgy forduljon, ahogy annak lennie kell. Ha viszek valamit a hátamon, annak érezzem, hogy hatása van a menettulajdonságra."
Teljesen hasonlóképpen gondolom én is a dolgokat!
De én úgy látom ebben az új videóban, h ez még mindig nem így van és tartok tőle nem is lesz. Pl. kb. 0:27-nél mikor beáll a kútra és kissé lefékez majd újra "megindul", mintha nem is lenne mögötte semmi, úgy "gyorsul", vagyis a videót nézve nincs meg az az érzés mintha lenne mögötte súly, nem "lomha" a visszagyorsulás, remélem értitek mire gondolok. Szal, e téren én nem látok előrelépést, mindemellett jó a videó, egész jók a fényviszonyok, bár a beton nagyon fénylik a kúton, de 1-2 képkockán nagyon élethű a nappali fény.
Ja és nagyon ütnek a hőlégballonok a levegőbe!
Na nem mintha ezek újdonságok lennének... -
Most esik le, mire gondoltál. Itt jegyezném meg, ahogy az előttem szóló, én is a saját nevemben beszélek (és nagyjából leírom ugyan azt):
Amikor sírok az élethűségért, a fizikára, és az irányításra gondolok. Szerintem a játék élethűsége a vezetési élményen múlik, hogy a kamion amit vezetek, úgy gyorsuljon-lassuljon, úgy forduljon, ahogy annak lennie kell. Ha viszek valamit a hátamon, annak érezzem, hogy hatása van a menettulajdonságra. A kamion sérülései, az alkatrészek amortizációja is hatással lehetne, de ez már lehet túl nagy falat :D. Ezek az elsődleges szempontok, ha ez megvan, onnantól már számomra élethű, a többi csak hab a tortán.
Persze még sok apróság van, ami még dob a játék hangulatán, és élvezetesebbé teszi, ezeknek sem vagyok ellene.
Van még egy kategória, amik ugyan élethűvé tennék a játékot, ugyanakkor meg is ölnék vele a játékélményt. A bizonyos helyeken való hosszú várakozási idő is ilyen. -
JohnBart #8277 Én csak a magam nevében beszéltem. :) Szerintem egy játékban a "valósághűség" nem feltétlenül azt kell jelentse, hogy _minden_ pontosan úgy történik benne mint a valóságban, hanem hogy a központi elemei minél inkább megközelítsék azt - a sokadlagos tényezőknél ez annyira nem szempont, főleg ha az keresztbe is tenne az élvezetnek. Épp ezért, ha valósághűségről van szó, az ETS2-től leginkább egy jobb vezetési modellt és kidolgozottabb cégmenedzsmentet várok, mert ezek adnák ugye a játék magvát. Az olyan apróságok, mint hogy a benzinkutaknál 2 vagy 10 autó áll-e, abszolút sokadlagos szempont számomra, a lényeg ekkor csak az, hogy menjen be az AI tankolni és hajtson ki onnan (mert az azért ad valami pluszt a játékélményhez), meg hogy ne akadályozza eközben a mi behajtásunkat (ami az általad vázolt ultraélethű esetben mindjárt necces lenne). -
-
Hát ez kegyetlen hogy tényleg kigurulnak az autók a kútról meg gondolom befelé irányba is :) -
vajo #8272 Mi ez az állatkert itt?? :)))) -
Robert24 #8271 realitásra gondolt... -
komiki #8270 Mi az a "ralitás"? -
Még jó, Te nem azt akarod b+ :) :D -
MolnarDaviX #8268 Nekem is tetszik a játék...nagyon is!!! bármég mindig hiányolom a platós kamionokat. -
Lolluki #8267 És mindig a ralitásért sírtok, hogy bárcsak olyan lenne mint igaziból:):):):)): -
DANIELTRUCKER #8266 Még nem!!! -
lenhoffer #8265 ets 2-rol nem lehet valahol demot letolteni. valaki valaszoljon legyszi kosszi.............. -
JohnBart #8264 Mondjuk a kormányzás érdekes. A videóban sokkal folyamatosabb, de a játékos állandóan korrigált jobbra-balra. Nekem olybá tűnt mintha billentyűzettel tolták volna, csak olyan OMSI/Rig'n'Roll-os megoldással, tehát ha elengedem az iránybillentyűt nem ugrik vissza középre a kormány, hanem abban az állapotban marad, amelyikben elengedjük. -
Ez a videó nekem határozottan tetszett. A benzinkút végre úgy néz ki, ahogy annak ki kell néznie. Azért remélem, nem egy kaptafára készül majd mind, bár már úgy is előrehaladás lenne az eddigiekhez képest.
Amennyire ki lehetett venni, a kormányzás jónak tűnt, igaz a sebesség alacsony volt, de nem láttam azt a holtjátékot, amit pl. a T&T-ben.
A kamion mozgása is tetszett, belső, és külső nézetből egyaránt.
Alakul ez... -
JohnBart #8262 Nincs jól optimalizálva a játék... Most meg mondom nézzétek meg ilyen mikro laggok vannak a benzinkutas videónál.
Fejlesztői buildből van a videó, szóval valószínű, hogy ilyen gond a bolti változattal nem lesz (bár a T&T elnézve...)
Meg nagy gagyi, hogy nincsen a benzinkúton dugó egy autópálya mellett, mondjuk, hogy 4,5 autó elötted és várnod kell meg stb meg a kamionok egy 10 percig tankoljanak szóval lenne itt még mit csiszolni de hát lesz amilyen:D
Persze, a svájci határon meg várjunk két napot amíg a két kilométeres sort átengedik, ugye? :D A játékkal azért játszom (majd), hogy kamiont vezessek, nem pedig hogy tíz percet várjak egy virtuális benzinkútnál. Vannak dolgok, amiket nyugodtan leegyszerűsíthetnek és kihagyhatnak, mert csak csökkentenék az élvezeti értéket. -
DANIELTRUCKER #8261 Nekem tetszik!
Újabb apró lépés a még reálisabb játék érdekében! -
Azért már ez is nagy előrelépés, minden apróságnak örülni kell. :) -
Lolluki #8259 Nincs jól optimalizálva a játék... Most meg mondom nézzétek meg ilyen mikro laggok vannak a benzinkutas videónál. Meg nagy gagyi, hogy nincsen a benzinkúton dugó egy autópálya mellett, mondjuk, hogy 4,5 autó elötted és várnod kell meg stb meg a kamionok egy 10 percig tankoljanak szóval lenne itt még mit csiszolni de hát lesz amilyen:D -
Robert24 #8258 A fülke (vontató) fizikája szerintem is egész jó, viszont a pótnál minimális oldalra rázkódás nagyon göröngyös úton talán szokott lenni. Ezt egy kamion sofőr jobban megtudná ítélni de én nekem mintha így rémlene. Nyilván ezek már nagyon részlet kérdések de nekem összességébe tetszik. Egyedül a pótnál lehetne talán még javítani. -
komiki #8257 Messze van még augusztus de azért csak eljön.Nálam tuti vétel most már biztos.Szép lesz. -
Wooow!! Nagyon tetszik!! :) És jól látom hogy tükröződni fog a pót?
(1:40-től mikor indexel kifele a pótnál látszik
) Jaaj de várom már :)
-
razor1997 #8255 Jah és azt felejtettem el,hogy mint T&T-be is volt hogy fékeztél és a fülke nagyon dülöngélt,remélem ezzel azért kezdtek valamit mert azért nem ilyen hintaszék lenne jó. -
razor1997 #8254 Amúgy biztos hogy jobb lesz mert pl. a fülke is látod hogy mozog fékezés kanyarodás stb.Úgyhogy reménykedünk benne.Nekem amúgy csak a pótkocsi tengelyei nem stimmelnek,hogy ha átmegy olyan "rúdon" akkor szerintem nem kéne úgy felemelkednie a keréknek,de nem biztos -
Az elődöknél biztos jobb.. Erre jó szemléltető egy videó amit még nagyon régen tettek közzé, direkt egy ilyen hepe-hupás teszt pályán.
Lehet akkor még sokan nem nézték a topikot így linkelem. :)
Nekem jobbnak tűnik, bár én nem vagyok annyira hozzáértő. :)
-
Robert24 #8252 A grafika csodálatos vélhetőleg a játék menete is még realisztikusabb lesz itt már csak valóban egy kérdés vár még válaszra, hogy milyen lesz a fizika?
De ezt már mindenki csak a gyakorlatba fogja tudni megtapasztalni addig is marad a találgatás. -
Legalább behozták azt a 10-en valahány néma napot :)
Nekem nagyon bejön. Végre reális kutak vannak. Szép oldalsó kis parkolók. Normális szemben lévő shop. Nagyon szép esti kivilágítás. Al tankolás.
Nekem nagyon bejön ;)