52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Gubi1014
    Trafipax és radar lesz a ETS2-ben!!!
  • DANIELTRUCKER
    Május 25!
  • WinStar
    Scania-sról még nincs pontos dátum hogy mikor jelenik meg,ugye?
  • norman001
    Majd a bolt polcairól letudod tölteni!
  • szabensz
    sziasztok! honnan tudnám letölteni a Scania Truck Driving Simulatort?? előre köszönöm!!
  • mk452001
    kamu...valami feleletválasztós oldalt dob ki, amikor le akarod tölteni a crackelőt
  • huhha
    Ez valós vagy kamu?!(nempróbáltam még):)

• Stig95
    Mihez? Amúgy ez nem warez topik!
  • bence1113
    passworod-ot tud adni valaki
  • bence1113
    Boxer és Gumikacsa kedvért :D nagyon jó a grafika nem tom h lesznek-e benne terptárgyak tarfipax stb. :D na ezt kihagytam mikor jelenik meg? és milyen kamionok lesznek benne
  • JohnBart
    Nem egy OMSI az biztos, de fosnak sem nevezném (max az irányítást, mert itt sem mertek kormányos gameplayt mutatni, és sejthető miért). Nekem kocasofőrnek a vidi alapján bejön a játék és a fizika, bár az ügyességi részeket hanyagolni fogom, abból a T&T-ben már kaptam eleget.
  • Dupi30
    A mai játékoknál már szinte alap egy ilyen gépigény. A képek és videók alapján ez egyáltalán nem nagy. Nem igényel atomerőművet. Jó lesz ez.... :)
  • Boxer HUN
    Hát,... egy kicsivel nagyobb kihívásra számítottam hardverileg... Oooo
  • hungaryws
    STDS rendszerkövetelménye (forrás: rondomedia.de):

A Windows XP (SP3) / Vista / 7
    Dual Core processzor, 2,6 GHz
    NVIDIA GeForce 9800 vagy ATI egyenértékű modell
    2 GB RAM
    4 GB szabad lemezterület
    DirectX 9.0c
    DVD-ROM meghajtó
  • kutizsolt
    arra én is kiváncsi vagyok
    amúgy jók a képek:DD
  • Boxer HUN
    A kérdés az, hogy csobban-e ha hibázol... :D
  • LeWyTy
    AZ a híd a végén odabasz
  • wollnerd #8517
    Bizony... A járműszimulátorokat kormánykerékkel jogos irányítani, hiszen a valóéletben is így vezetünk. :)
  • DANIELTRUCKER
    Egyébként lehet hogy az irányítás nem rossz csak nem értem miért kell folyton billel tesztelni?
  • yokel
    Várható volt, h a fizika terén nem lesz változás!
    Nem véletlenül nem volt róla szó már qva rég az SCS részéről...

Ellenben a fények egész jók lettek benne, azt meg kell hagyni, bár gondolom csak full grafikán lesz ilyen a játék.

Itt van még pár kép a játékból:

További képek még: itt, és itt, meg itt

Sajnos sanszos, h ETS2 is ilyen lesz, hisz STDS ugyanarra épül mint ETS2, és ennyi idő alatt ezt tuti nem fejlesztik át más milyenre. Én már látom magam előtt, h miért fogják a tömegek lehúzni a játékot...
    Szép, szép, de a lényeg kimaradt belőle, mint mindig!

• gumikacsa
    Hát, ez bizony egy nagy rakás fosnak tűnik ez alapján.
  • vajo
    Ez? EZ Miez? Fos a fizika. :)
  • wollnerd #8512
    Gyerekek...
    Ez is optimalizálhatatlan fos lesz.. Vettem észre mikrolaggokat a videóban....
  • yokel
  • fuszhi
    Már csak 3 hónap
  • fuszhi
    Csak lesek , viszont már épp ideje így 2013 felé hogy a grafika alap legyen. Inkább szégyen és gyalázat lett volna a részükről ha nem zárkóznak fel. Amúgy remélem nem baltáznak majd el semmit. Szóval nem lesz semmiféle későbbiekben rátelepíthető patch -os megoldásuk. Jól néznek ki ezek a képek valóban. A legjobbakat uraim.
  • Gubi1014
    nagyon tuti lesz mind 2 játék!!!!
  • JohnBart
    Bocs, az előbb elrontottam a linkeket:

• JohnBart
    "A Scania Truck Driving Simulator már majdnem kész. Bár pár bugtól még meg kell szabadulnunk, azok száma egyre csökken, és remélhetőleg nem tart sokáig megszabadulni a maradéktól.

A lenti képek a Dangerous Drives (Veszélyes fuvarok) mód két pályájáról származik: ebben a módban egy tucatnyi olyan kihívás kapott helyet, amely a mindennapi életben bármikor megnehezítheti egy profi életét. Eme pályák azonban csak töredékét adják majd az STDS tartalmának: a kamionvezetési készségeket fejlesztő oktatómód mellett a Scania Fiatal Európai Kamionvezető-Bajnoksága is terítékre kerül majd, emellett pedig egy nagyobb térkép is rendelkezésetekre áll majd, amelyen kötetlenül vállalhatok fuvarokat Scaniátokkal."

• Boxer HUN
    "Ebben a játékban nagyon nagy fejlődést értekel grafikai téren mert már ebbe jó formán már nem is kell kamiont tölteni mint a régibe mert már ebben saját magd diszítheted és stb. még, hogy már most törni fog-e a kamion és hogy lessze e trafipax és stb. "

Szóval dicséri a grafikát és azt, hogy már szinte gépeket nagyon nem is kell hozzáadnunk a játékhoz mert majdnem minden módosítást el lehet végezni programon belül, valamint érdeklődik, hogy törhetőek lesznek-e a kamionok és lesznek-e különleges akadályozó tényezők a feladatok alatt...stb.

• gumikacsa
    Szia!

Most fogalmazd meg értelmesen, és próbáld meg leírni még egyszer.
  • bence1113
    Ebben a játékban nagyon nagy fejlődést értekel grafikai téren mert már ebbe jó formán már nem is kell kamiont tölteni mint a régibe mert már ebben saját magd diszítheted és stb. még, hogy már most törni fog-e a kamion és hogy lessze e trafipax és stb.
  • marka47613
    Ez a videó tényleg zseniális!
  • JohnBart
    Az ETS2-nél nem lesz multi sem most, sem később, egyedül a Scania Truck Driving kap valami hasonlót, ott online toplista lesz (milyen gyorsan hány ponttal teljesíted az ügyességi pályákat, gondolom).

Ne adj se a kiadók, sem a rajongói oldalak spekulációira, ha lesz multi valamelyik későbbi játékukban valamilyen formában, azt az SCS a blogján fogja bejelenteni.
  • vajo
    Köszi mindkettőtöknek. :)))))

• gumikacsa
    Nem szoktam a seggedet nyalni, sőt, kötözködni szoktam veled, de ezt a videót minél többször nézem, annál jobban tetszik. Nagyon el lett találva.
  • JohnBart
    Itt a bizonyíték, hogy pár perc Two Steps from Hell még egy mozgó kamiont is rohadtul epikussá tesz. ;D
  • gumikacsa
    Egész jó lett. A zene nem az én világom, egy kis AC/DC-t jobban elbírt volna... :)
  • vajo
  • Boxer HUN
    Valahol olvastam, a multi esetleg patch formájában fog a későbbiek folyamán belekerülni. Valós lehet?