52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Gubi1014 #8534 Trafipax és radar lesz a ETS2-ben!!! -
DANIELTRUCKER #8533 Május 25! -
WinStar #8532 Scania-sról még nincs pontos dátum hogy mikor jelenik meg,ugye? -
norman001 #8531 Majd a bolt polcairól letudod tölteni!
-
szabensz #8530 sziasztok! honnan tudnám letölteni a Scania Truck Driving Simulatort?? előre köszönöm!! -
mk452001 #8529 kamu...valami feleletválasztós oldalt dob ki, amikor le akarod tölteni a crackelőt -
huhha #8528 Ez valós vagy kamu?!(nempróbáltam még):)
-
Mihez? Amúgy ez nem warez topik! -
bence1113 #8526 passworod-ot tud adni valaki -
bence1113 #8525 Boxer és Gumikacsa kedvért :D nagyon jó a grafika nem tom h lesznek-e benne terptárgyak tarfipax stb. :D na ezt kihagytam mikor jelenik meg? és milyen kamionok lesznek benne -
JohnBart #8524 Nem egy OMSI az biztos, de fosnak sem nevezném (max az irányítást, mert itt sem mertek kormányos gameplayt mutatni, és sejthető miért). Nekem kocasofőrnek a vidi alapján bejön a játék és a fizika, bár az ügyességi részeket hanyagolni fogom, abból a T&T-ben már kaptam eleget. -
A mai játékoknál már szinte alap egy ilyen gépigény. A képek és videók alapján ez egyáltalán nem nagy. Nem igényel atomerőművet. Jó lesz ez.... :) -
Hát,... egy kicsivel nagyobb kihívásra számítottam hardverileg... Oooo -
hungaryws #8521 STDS rendszerkövetelménye (forrás: rondomedia.de):
A Windows XP (SP3) / Vista / 7
Dual Core processzor, 2,6 GHz
NVIDIA GeForce 9800 vagy ATI egyenértékű modell
2 GB RAM
4 GB szabad lemezterület
DirectX 9.0c
DVD-ROM meghajtó
-
arra én is kiváncsi vagyok
amúgy jók a képek:DD
-
A kérdés az, hogy csobban-e ha hibázol... :D
-
AZ a híd a végén odabasz
-
Bizony... A járműszimulátorokat kormánykerékkel jogos irányítani, hiszen a valóéletben is így vezetünk. :) -
DANIELTRUCKER #8516 Egyébként lehet hogy az irányítás nem rossz csak nem értem miért kell folyton billel tesztelni? -
Várható volt, h a fizika terén nem lesz változás!
Nem véletlenül nem volt róla szó már qva rég az SCS részéről...
Ellenben a fények egész jók lettek benne, azt meg kell hagyni, bár gondolom csak full grafikán lesz ilyen a játék.
Itt van még pár kép a játékból:
További képek még: itt, és itt, meg itt
Sajnos sanszos, h ETS2 is ilyen lesz, hisz STDS ugyanarra épül mint ETS2, és ennyi idő alatt ezt tuti nem fejlesztik át más milyenre. Én már látom magam előtt, h miért fogják a tömegek lehúzni a játékot...
Szép, szép, de a lényeg kimaradt belőle, mint mindig!
-
Hát, ez bizony egy nagy rakás fosnak tűnik ez alapján. -
vajo #8513 Ez? EZ Miez? Fos a fizika. :) -
Gyerekek...
Ez is optimalizálhatatlan fos lesz.. Vettem észre mikrolaggokat a videóban.... -
-
Már csak 3 hónap -
Csak lesek , viszont már épp ideje így 2013 felé hogy a grafika alap legyen. Inkább szégyen és gyalázat lett volna a részükről ha nem zárkóznak fel. Amúgy remélem nem baltáznak majd el semmit. Szóval nem lesz semmiféle későbbiekben rátelepíthető patch -os megoldásuk. Jól néznek ki ezek a képek valóban. A legjobbakat uraim. -
Gubi1014 #8508 nagyon tuti lesz mind 2 játék!!!! -
JohnBart #8507 Bocs, az előbb elrontottam a linkeket:
-
JohnBart #8506 "A Scania Truck Driving Simulator már majdnem kész. Bár pár bugtól még meg kell szabadulnunk, azok száma egyre csökken, és remélhetőleg nem tart sokáig megszabadulni a maradéktól.
A lenti képek a Dangerous Drives (Veszélyes fuvarok) mód két pályájáról származik: ebben a módban egy tucatnyi olyan kihívás kapott helyet, amely a mindennapi életben bármikor megnehezítheti egy profi életét. Eme pályák azonban csak töredékét adják majd az STDS tartalmának: a kamionvezetési készségeket fejlesztő oktatómód mellett a Scania Fiatal Európai Kamionvezető-Bajnoksága is terítékre kerül majd, emellett pedig egy nagyobb térkép is rendelkezésetekre áll majd, amelyen kötetlenül vállalhatok fuvarokat Scaniátokkal."
-
"Ebben a játékban nagyon nagy fejlődést értekel grafikai téren mert már ebbe jó formán már nem is kell kamiont tölteni mint a régibe mert már ebben saját magd diszítheted és stb. még, hogy már most törni fog-e a kamion és hogy lessze e trafipax és stb. "
Szóval dicséri a grafikát és azt, hogy már szinte gépeket nagyon nem is kell hozzáadnunk a játékhoz mert majdnem minden módosítást el lehet végezni programon belül, valamint érdeklődik, hogy törhetőek lesznek-e a kamionok és lesznek-e különleges akadályozó tényezők a feladatok alatt...stb.
-
Szia!
Most fogalmazd meg értelmesen, és próbáld meg leírni még egyszer. -
bence1113 #8503 Ebben a játékban nagyon nagy fejlődést értekel grafikai téren mert már ebbe jó formán már nem is kell kamiont tölteni mint a régibe mert már ebben saját magd diszítheted és stb. még, hogy már most törni fog-e a kamion és hogy lessze e trafipax és stb. -
Ez a videó tényleg zseniális! -
JohnBart #8501 Az ETS2-nél nem lesz multi sem most, sem később, egyedül a Scania Truck Driving kap valami hasonlót, ott online toplista lesz (milyen gyorsan hány ponttal teljesíted az ügyességi pályákat, gondolom).
Ne adj se a kiadók, sem a rajongói oldalak spekulációira, ha lesz multi valamelyik későbbi játékukban valamilyen formában, azt az SCS a blogján fogja bejelenteni. -
vajo #8500 Köszi mindkettőtöknek. :)))))
-
Nem szoktam a seggedet nyalni, sőt, kötözködni szoktam veled, de ezt a videót minél többször nézem, annál jobban tetszik. Nagyon el lett találva. -
JohnBart #8498 Itt a bizonyíték, hogy pár perc Two Steps from Hell még egy mozgó kamiont is rohadtul epikussá tesz. ;D -
Egész jó lett. A zene nem az én világom, egy kis AC/DC-t jobban elbírt volna... :) -
vajo #8496 -
Valahol olvastam, a multi esetleg patch formájában fog a későbbiek folyamán belekerülni. Valós lehet?