52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Vagy legalább csak az ablaktörlő vonalába, mintha lemosta volna :) -
Kéne egy kis "kosz" az üvegre. :) -
Azt kell, h mondjam tetszenek az árnyékok, csak kár, h olyan mintha nem lenne szélvédő a fülkébe! Ez így gáz lesz! -
Ja, sorry :) -
Ez egy nagyon régi kép a játék térképéről, ekkor még Nagy-Britannia sem volt rajta. -
Ott van Magyar ország :))) Bocs a kettő hozzászólásért. -
http://blog.scssoft.com/2011/10/ets2-cities.html -
Csak utána: #8684 -
ekepista #8688 oké csak meg kérdeztem mert én is szeretném majd letölteni valahonét -
Nem tudom,... mert MEGVESZEM! :)
-
ekepista #8686 sziasztok ez acscánia truck driving szimulátor mikor lesz letölthető -
JohnBart #8685 Még egy párszor átnézem majd a fordítást, hogy eltüntessek minden elütést (a blogon is listázott már valaki néhányat), de egyébként a lokalizáció már egész jó állapotban van, a kiadói fordító zömében jó munkát végzett, bár néhol túl cirádás volt a megfogalmazás... :D
Külön köszönet LTominak, hogy jelenlétével növelte a fordítás értékét, majdnem minden mondatát jóváhagytam - nem tudom ki fut maanji néven, de mellette még az ő mondatai sikerültek jól. -
release date -
DANIELTRUCKER #8683 Mi is pontosan az új kiadási dátum? -
Várom már nagyon! -
-
hello
szépek a videók , de nekem a T&T-ben levö tükör jobban tetszett , vagyis az élethübb az... joblenne azt visszarakni :D -
Nekem a felső videó jobban tetszett.
Biztos nem fogok centizgetni a szerpentinen és görcsölni.
Most vezetek, vagy az idegeimmel játszok.
Vajon miért van vágás a felső videóban 8 perc 9 nél?
Valami gond lehetett a forgalommal?
ETS t mutassanak már.
-
"Az én oldalamon mindig lelógsz." -
#1 videó: Itt is jól hallatszódik, hogy egész jól sikerült a hang. Az aszfalt textúrája is sokkal jobban néz ki, viszont belső nézetből a tükör szerintem túl kövér vagy széles.
#2 videó: 0:35
Grat John Bart :)
-
-
DANIELTRUCKER #8675 Erről mondjuk szívesebben néztem volna 1 time elapse-os (lehet nem jól írtam) , tehát 1 olyan videót ami fel van pörgetve. Tehát 1 nap 5percre fel lenne gyorsítva! De amúgy remek képek! -
Blackdog #8674 Nagy látószögű kamerát használtak a képhez (magyarabban kizuumoltak rendesen), így perspektivikus torzulás jött létre. Emiatt néz ki úgy a Mercedes, mintha orális kapcsolatba került volna egy felüljáróval. :D -
Azért jól eltalálták a napszakokat. "Ám a Merci miért néz ki ilyen furán? Mintha lecsókolt volna egy felüljárót." :)))) -
Inkább a napszakokról.
Ám a Merci miért néz ki ilyen furán? Mintha lecsókolt volna egy felüljárót. -
Képek az ETS2 időjárásáról. -
-
SnyperD #8669 Csak mert nincs benne a vezetés értékelő középen :D -
Blackdog #8668 Dede -
SnyperD #8667 A jobb oldali nem egy régebbi r széria ? :D -
A jobboldali természetesen szebb. -
Csak össze hasonlítás ként -
DANIELTRUCKER #8664 Én szerintem ezek alapból benne lesznek! -
Robi546 #8663 Wá lesz rádió ez nagyon jó lesz bár ezt nekünk fog kellene berakni "linkeket" ? :D -
szóval eredetileg így nézne ki : http://www.wallpapersmania.com/wallpaper/trucks/220/1280x800/ -
vajo #8661 klingon. :DxDD -
JohnBart #8660 ...azokhoz a nyelvekhez, amiket a kiadó nem fordít le (török, örmény, üzbég, klingon, stb.). A magyart csak át kell futni, de én sem nyúlhatok hozzájuk valamiért. -
Blackdog #8659 Fordító kerestetik. -
vajo #8658 -
cbzotyoka #8657 http://3.bp.blogspot.com/-gONozj99Was/T7yoBm4MIBI/AAAAAAAAAu4/pcdJRRYlSvA/s1600/01.jpg