52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • LTomi
    Én sem tudtam megnyitni a demó verzió SCS fájlait, ami megnehezíti a modolást.
  • kjhun
    Én is néztem, az SCS fájlokat, nem sima ZIP fájl, mint régebben. Lehet, hogy akad rá program, ami ki/be-tömöríti.
  • huhha
    Hellosztok....
    Aki teljes játékkal nyomja ahoz lenne 1-2 kérdésem.
    Ti huztatok már schmitz vagy krone potot ami mostlett benne beújítva?Mert én már egy ideje nyomom és még egyszerse tudtam akasztani olyat de ai-kon látok.
    a másik:csak énnemtok belekukkolni a base.scs-be vagy másse?
  • danyr
    Büszke lehetsz magadra...
  • LeWyTy
    Milyen indokkal?
  • akos25
    Nem az erősségével van a baj, érdekes módon sok nagyobb játék is elmegy rajta max beállításokon, szerintem más baja lehet, mert tegnap még működött... :-)
  • kjhun
    Mindenhol, ugyanazzal a kóddal van feltéve warezon, viszont a kód beírásakor az alábbiakat ne keverjük össze, akár warezolt, akár eredeti:

0 vagy O (nulla vagy O, mint Olga)
    Z vagy Y, mivel angol bill. kiosztás szerint írja be az activation mezőbe a beírt karaktert, ha Z-t kell írni, akkor Y-t nyomjál.
    Legegyszerűbb, Ctrl + C, és Ctrl + V a kód beillesztéséhez.

És tud magyarul is, meglestétek már??
  • Sóschips
    "Háháh..mindjárt szólok egy adminnak,de kecy leszek és kitiltanak,egy időre"
  • Kistódi
    Nem kell egyből beszólni.. Legalább nem úgy kérdezem meg hogy melyik boltba vetted hee.. Próbáltam normálisan rákérdezni... Am meg ha nem tudod a választ nem kell hozzászólni...

JohnBart: Köszi a választ :) Akkor még nem tudom áruházláncban megvenni?
  • LeWyTy
    Háhá találtam egyet és működik is de kecy leszek és nem, osztom meg
  • norbee46
    Sziasztok!
    Kipróbáltam a demót és nagyon tetszik, mind grafikailag mind az irányítás.
    Nekem tetszik a tolatás is pozitívum minden területen a "gém".
    Mondjuk én muszáj hogy bekapcsoljam a tükröket nekem csak így megy a tolás de így se egyszerűen. Ami nem tetszik az az hogy olyan mintha nem lenne alapjárata a gépnek mert néha olyan mintha leállna a motor.
    Egyébként x360-al próbáltam és kircsi csak nem tom hogy a váltót hogy tudnám rá belőni prímán?!
  • fuszhi
    Tolnám már én is mert megvenném ezt is azt is csak nem tudok digitálisan fizetni meg jobban szeretem ha kézzel fogható formátumban van meg. Amúgy nincs szükség internet kapcsolatra ahhoz hogy a hozzá kapott azonosító beírása után teljessé váljék a a "konstrukció"? :)
  • fuszhi
    Jól sikerült kép.
  • wollnerd #9043
    Nekem max graffon is elfut árnyékok, és DOF nélkül 50 körüli fps-sel. Gépem az aláírásban.
  • AudiQuattro
    Kicsit szakadt :)

:))

Sötétedik lassan.
  • Cujo HuN
    Igen igazad volt,bejártam most egy jó nagy részt.Háát tényleg nem kicsi :) Sokkal jobb lett a városon kívüli rész mint az elődökben...
  • Cujo HuN
    Eredeti a játék :) A hivatalos oldalon és kártyával fizettem....
  • JohnBart
    A hivatalos oldalon bankkártyával és PayPallel is vehetsz kulcsot, én az utóbbival rendeltem.
  • komiki
    Ez most komoly?Milyen tipusu bolt?Szerintem olyan bolt tipusuba vette meg de lehet hogy nem:))
  • Kistódi
    Azt had kérdezzem már meg hogy hol vetted meg? Milyen típusú boltban? :)
  • DJKonya
    Kipróbáltam az STDS-t, szerintem nagyon jó, az írányíthatósága rengeteget fejlődött az ETS óta, a grafika se rossz, bár annyi feltűnt, hogy ha esik az eső akkor a műszerfalon a műszerek is annyira elmosódnak hogy alig lehet kivenni őket. Különösen tetszik hogy támogatja a H-váltót, én biztos így fogom használni. Én már csak annyit hiányolok, hogy csinálhatnának bizony tandem és pótos szerelvényeket is bele, ettől függetlenül én biztos megveszem az ETS2-t is. :)
  • Boxer HUN
    Tévedtem... hetedik. :D
  • Boxer HUN
    A lengyeleknél már a negyedik az eladási listákon... :)
  • JohnBart
    Új bejegyzés a blogon:

"Az STDS már nagyjából 48 órája érhető el a hivatalos oldalon, és őszintén szólva, mint azt Ti is érezhettétek, a start nem sikerült olyan fényesen mint szerettük volna. Miután Lengyelországban a nemzetközi kiadási dátum előtt egy héttel startolt el a játék, az online regisztráció és a ranglista miatt a tervezettnél korábban kellett elérhetővé tennünk a hivatalos weboldalt. Ez természetesen a legkitartóbb követőeinknek nem eshetett jól (elvégre a lengyel játékostársak jóval előttük kezdhettek játszani), épp ezért döntöttünk úgy, hogy digitálisan is idő előtt letölthetővé tesszük a játékot (annak ellenére, hogy nem készültünk fel teljesen a nemzetközi startra).

Ennek meg is lett az eredménye: A szervereink összerogytak a rengeteg letöltő miatt (a weboldal is elérhetetlenné vált egy időre), a partneroldalakra pedig nem sikerült elég gyorsan feltölteni a telepítőt - ennek ellenére minden rosszban van valami jó: az eset kiválóan mutatta, hogy mennyien várták a játékot!

A lengyel piacon egyébként a dobozos kiadás kifejezetten jól szerepel, jelenleg közvetlenül a Battlefield 3 mögött tanyázik az eladási lista ötödik helyén. Azt eddig is tudtuk, hogy Lengyelországban lelkes közönségünk van - bárcsak más országokban is ez lenne majd a helyzet!

Gőzerővel készül egyébként az első peccs a játékhoz: az elmúlt héten jelentett hibák javítása mellett pár új Veszélyes Fuvarok pályát is kaptok a javítással. Reményeink szerint ezt a javítást több tartalmi kiegészítés is követi majd: nem akarok lelőni semmi meglepetést, de sok újdonsággal készülünk megnövelni az STDS élettartamát: új Veszélyes Fuvarok pályák mellett a szabadon bejárható terepeket is szeretnénk kibővíteni.

"

Az új peccsekkel ugyanakkor letiltjuk azokat a kulcsokat, melyeket a tudtunk nélkül szivárogtatott ki valaki a játék startja előtt...

Az új tartalom természetesen új fordítanivalóval is jár majd - az érintettek figyeljék majd a GetLocalizationre feltöltött új sztringeket, és kérjük őket, hogy javítsák ki azon szövegrészeket, melyek a start után egyértelműen hibásnak tűnnek. Nagyon köszönjük a segítséget!
  • Boxer HUN
    Igen.
  • ming1996
    ez csak egész játékban van benn hogyha csak megveszem ???
  • Cujo HuN
    Elhiszem.A szabad fuvarokban még csak párat csináltam meg.Ezért nem is állítottam biztosra a dolgot de most megyek és megnézem
  • JohnBart
    Azért lényegesen nagyobb szerintem... ;)
    Fuvar meg persze van a városon kívül is, véletlenszerűen a farmon, a kikötőben vagy az építkezéseken jelenhet meg pótkocsi.
  • wollnerd #9028
    Megoldódott!!! :D :D A jelentséget a FaceAPI nevű alkalmazás okozta...
    Tudok már balra jobbra nézni és egérrel körülnézni a vezetőülésben is, nem is kell lenyomom az Alt-ot!! :D
  • Cujo HuN
    Talán picivel nagyobb mint a ETS-ben egy nagyobb város.A városon kívül nem tudom hogy lehet e fuvart kapni,nekem még nem sikerült...
  • Cujo HuN
    Adóval együtt olyan 7100ft körül volt.Kicsit drága de ugye támogatni kell a fejlesztőket
  • botyika
    az a szabad városos pálya ahol lehet fuvarokat vállalni, mekkora benne?
  • Skypack
    Pontosan mennyibe került a játék ?
  • Cujo HuN
    Sziasztok!Tegnap megvettem a STDS-t,és sajnos mára végig is játszottam,nagyon rövid lett.A veszélyes fuvarok feladatai közül pedig,aki az utolsó két pályát csinálta az:Viszont az újítások nagyon tetszenek benne,szerintem ezerszer élvezhetőbb mint az elődök voltak,így már várom az ETS2-őt
  • ming1996
    oké kösz csináltam képeket majd feltöltőm őket
  • Boxer HUN
    Hosszabb autópályák, több alsóbbrendű út. Persze minden új és tágas köntösben... Jó lesz az.
  • ming1996
    nekem lenne egy kérdésem milyen lesz az ETS 2 arra gondolok hogy milyen utak lesznek benne sok 2 sávos út lesz benne vagy csak az unalmas GTS formájára 3 sávos autópálya lesz benn mindenhol ?
  • Boxer HUN
    Az STDS az ETS2 előszobája. Az itt felmerülő hibák elvileg már nem lesznek jelen az ETS2-ben. Mivel nem fogja az STDS hetekre a gép elé szegezni a játékosokat, ezért a cég az itt begyűjtött visszajelzésekből tanulva fogja finomhangolni az ETS2-t. Úgy is mondhatjuk, hogy az STDS az ETS2 nyílt (fizetős) bétája, és persze az sem mellékes, hogy mire debütál az ETS2, addigra így vagy úgy, de megtanulják használni a játékot az emberek.. :)
  • tibi08
    Az extended version annyiban más hogy kapsz + képeket meg videókat.
  • Boxer HUN
    Ez pedig a GT430 -as tulajok kedvéért, hogy mitől mehet rosszabbul...

Szerintem ez egy tipikus irodai kari...