52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Lolluki #9096 jah még egy és befejezem az indexet kiteszed a kanyar elött van, hogy kanyar után leveszi (ahogy kellene) van, hogy hagyja úgy és neked kell! és mielött szólnátok nem, nem vagyok hülye ugyan annál a kanyarnál is megnéztem többször! és hol levette hol nem:D -
Lolluki #9095 A legbuzibb az, az mikor van egy 90-es tábla nyomod neki mint atom bevillan egy 50 amit már csak akkor látsz mikor oda érsz és egyből sebesség túllépés hát ne haragudjál már aki ezt csinálta biztos nem tanult kresz-t! legalább egy kiegészítő táblát alá, hogy 1km-er múlva öcsém 50-el! De semmi 50 paff!/fénykép!! -
Lolluki #9094 Vannak itt hibák valljuk be! Jó jó meg minden de mégsem!!! Az alany megáll ha kiteszed az indexet (miért banyek miért) [ETS1], az alany csak átgurul a kúton. a motorfék (bubu) semmit nem ér lejtőn csúszik tovább a truck.Van a menüben egy villantás gomb (semmit nem ér) csak a műszer falon villan fel a kék kis led de ha előröl lesed a truck-ot nem is villan meg a lámpa!!! A tükrökben semmit nem lehet látni (homályos) de ha megnyomom az f2-öt minden látok és így nem olyan nem szeretem én azt komálom mint az igazi semmit nem látsz vissza térve a tükrökre a jobboldali tükör nagyon fostos nagyon távoli remélem ets2 más lesz!!! De amúgy nincs olyan nagy gond végre a fizika elfogadható!!!! Jó játékot és szép estét nektek!!! -
Lolluki #9093 A H váltó mit takar? :$ -
Lolluki #9092 Eléggé jó a STDS!! De a motor fék semmit nem ér! Van egy lejtős pálya a motorféknek bont ezt lenne a célja! És erre semmi csúszik a kamion :'( -
retoucher #9091 Egész jó lett ez az STDS, tetszik!
Pláne full HD-be, 47"-os LCD-n, online rádió hallgatásával és az új dinamikus árnyékokkal egész hangulatos vezeti benne! Tényleg más lett az irányítás, ami csak javára vált a játéknak. A fények nagyon tetszenek, pláne mikor belenézek a napba majd elnézek onnan, megváltoznak a fényviszonyok, jól megcsinálták!
Persze lőttem pár képet is vezetés közbe!
-
...istenem...
-
ming1996 #9089 hogyan lehet privátba írni
-
Tárgytalan, összejött, fel kellett oldani a mappa írásvédettségét. -
Solt #9087 Az lenne az igazi, ha a váltókapcsoló úgy működne, hogy az egyes és a hármas, a kettes és a négyes, stb van egy helyen... -
Ezek szerint ők már rájöttek, hogyan lehet használni ezt az scs extractor programot...
Nekem sehogyan sem akarja kibontani az scs-t, Win7 x64-en parancssorból rendszergazdai jogokkal indítva sem lesz eredménye. Failed to create directory hibaüzenettel zár...
Akinek esetleg sikerült, ossza már meg a fórumozókkal legyen kedves, hogyan csinálta... -
Solt #9085 Pedig úgy látom indokolt. Kacsa már leírta... kicsit gondolkozni kéne, még senki nem halt bele. -
Az enyém is. Van 2 váltókapcsoló (nevezzük felezőnek), így 18 sebességet tudsz kapcsolni a 6 sebességes váltóval.
Hatodikból visszateszed 1-be, és benyomod a váltókapcsolót, így hetest kapcsol. és így tovább. -
Már gondoltam rá hogy vajon van-e letölthető mod hozzá
-
balazsgigi #9082 Basszus!Hülyének ne nézzük egymást!
Hogy váltsak 12-t,ha hatsebességes a váltóm? -
JohnBart #9081 Sajna nem, a Seven-M lesz a forgalmazó, de nem tudom itthon mikor jelenik meg dobozosan.
És köszönöm mindenkinek a hibajelentéseket, ma este elküldöm majd a csapatnak e-mailben (nem tudom megnézni őket az én vasamon, mert kiküldetésen vagyok) -
Még szép, ugyanúgy járnánk ha kétszer kéne lerenderelni a tájat, mint a régiebbi 18wos játékokba, akadozna, ha bekapcsolnád a tükröt. :D -
Az oroszok nem tétlenkednek most sem... 
-
Solt #9078 Beállítások, és megkeresed a váltó kapcsoló nevezetű funkciót! Még jó, hogy magyarul van a játék basszus... :) -
Robert24 #9077 Hali!
Valaki arra a kérdésre tudna válaszolni, hogy a boltokba mikor lesz kapható a game?
Köszi! -
balazsgigi #9076 A h-váltó működik nektek rendesen?Mert ugye ott csak 6 fokozat van,így autómatán kell használnom,mert manuálisan már nem tudok feljebb váltani. -
Valakinek feltünt már hogy a tükrökbe nem látszik az árnyék? -
Martens4466 #9074 Sziasztok!
Jó a játék, nekem nagyon tetszik. Viszont találtam egy hibát. Ha éjszaka platós kocsit húzok (pl: markolót), akkor a fék lámpa átvilágít a platón keresztül. -
Valaki? #9067 -
landwir #9072 Köszönöm a válaszod -
Szabi020 #9071 Van váltókapcsoló is! Tehát 12 Sebesség + kuplung! Biztos ami biztos :) -
H-váltó az a rendes váltó, ami autókba van. 6+1 sebességes létezik jelen esetben. Pl. Logitech G25(már nem kapható)/G27 -
landwir #9069 Sziasztok a játékban mi az a H-váltó azt hogy tudom használni? Mert ha át állítom arra akkor nem tudok sebességet váltani. -
Egy pár rádió stream, ha vezetés közben kedved lenne rá.
Észrevétel a rádióhoz:
Alt-tab -kor szól tovább.
Amikor játék közben kihajolsz a fülkéből, ugyan úgy szól, ugyanolyan hangerővel, mint amikor előre nézel vezetés közben. Ezen halkíthatnának vagy tompíthatnának. Szóval olyan, mintha nem a kocsiban szólna.
stream_data[]: "http://87.229.103.51:7056/CLASS_FM|Class FM"
stream_data[]: "http://91.82.85.44:8080|NEO FM"
stream_data[]: "http://79.172.255.34:8080|RiseFM"
stream_data[]: "http://lazaradio.hu:8100/bermuda.mp3|Laza Radio" -
Amúgy a dobozon verzió jún. 19-én várható? Még mindig nincs feltüntetve pl. az 576 oldalán...
-
ÖÖÖÖ nemtudom, talán demó verzióval adod elő a dolgokat? Lehet hogy megkéne venni és akkor kapsz termékkulcsot :) -
455 #9065 Nagyon jó lett ez a STDS :D Remélhetőleg még jobb lesz ennél az ETS 2 -
Hello srácok!
Nem akkarok bambáskodni de csak egy kérdés lenne h miért lépki a játékból egy idö mulva a játék olyan hibával h aktiváljam a játékot:S
Tudtok rá vmi orvosságot vagy nektek is ilyen??
Ilyen termékkulcsos kódot kér ha esetleg létezik ilyen tud vki privibe küldeni?? -
huhha #9063 Wáááá nagyon szépen köszönöm.:) -
DANIELTRUCKER #9062 A tükörből egyébként is sok minden hiányzik amit előre nézve látsz, -
Blackdog #9061 Ez akár teljesítmény/minőség arány javítása miatt is lehet szvsz. -
JohnBart:
Az ominózus eső jelenség világossá vált. Valóban van az esőcseppeknek széliránya. Erre nem is mertem gondolni. (Amikor észleltem, hátszélben álltam félre és ezért nem érte az elülső szélvédőt). Viszont van egy újabb esős "hiányérzetem"...
Mindegy merről fúj a szél, a tükrök képében nincs felverődő vízpermet. Sem a saját kamionomnak, sem pedig a mellettem, mögöttem haladó járműnek. Viszont amikor elhaladnak mellettem, és már nem a tükörből látom őket, akkor láthatóvá válik az effekt. És akkor gondolom a por sem látható. Rákukkantanál? -
Blackdog #9059 Szabad menetben hogyan lehet térképet nézni? Vagy csak az a kicsi van, jobb lent? -
Solt #9058 "Sajnos nincs se Crossfire, se multi-core GPU-s tesztgépünk, de az STDS bevételeiből talán újítunk."
Na ezt inkább nem kommentálom! Vicc kategória...
Találtam egy érdekes grafikai hibát. Csillagok lennének? :)
A másik ami feltűnt, hogy furák az arányok... ha lesz egy kis időm megpróbálom képekkel is szemléltetni, hogy mire gondolok. A lényeg, hogy szűk helyeken lavírozva irreálisan keskenynek tűnik az út a fülkéből, ha meg megnézed kívülről, még rengeteg hegy van...
Kormánnyal még nem tudtam kipróbálni, de egész jó lett... nem egy OMSI, de jó az irány... -
kjhun #9057 SCS extractor (Milyen kedves a kiadó, kibontóprogram is letölthető a hivatalos oldalról, ha netán mod-ot csinálnál hozzá.)
:-)
Leírás:
You may use the provided extractor to unpack the game archive to develop game mods. To repack the archive again use any standard ZIP utility after you've finished your mod.
We greatly appreciate the interest and creativity of the game modding community, but please note that to maintain the same gameplay conditions for all players the game limits access to online features when it detects modified archive.
Használata: scs_extractor archive.scs [output_path]
Viszont, a locale.scs-t és a base_cfg.scs-t nem tömöríti ki, a többit, azt ki lehet vele.
Így futtasd: C:\Program Files\SCANIA Truck Driving Simulator>scs_extractor.exe fájl.scs "C:\
Program Files\SCANIA Truck Driving Simulator"
A 925MB-os media.scs-ből 1.39GB-ot pakolt ki.